herkese selam geceye short girdim
gerci benim short acmamin sebebi degil ancak bir tecrubemi paylasayim istedim efg en son vob 58.000 iken 1 gunde 20.000 kusur long acmisti
bu heriflerin actiklari poz a gore poz alirsaniz vay halinize.
Printable View
herkese selam geceye short girdim
gerci benim short acmamin sebebi degil ancak bir tecrubemi paylasayim istedim efg en son vob 58.000 iken 1 gunde 20.000 kusur long acmisti
bu heriflerin actiklari poz a gore poz alirsaniz vay halinize.
[QUOTE=furkan;59085]formasyondan anlamayanlar için ne oldgunuda yazarmısınız ? düşücekmi yukselicekmi ?[/QUOTE]
dusecek.
[QUOTE=follow;59087]dusecek.[/QUOTE]
tesekkur ederim.
dow 60. dk daralan üçgen ,
üstü 9175 , altı 9039 , kırdıgı yöne hızlanır.
[QUOTE=furkan;59088]tesekkur ederim.[/QUOTE]
rica ederim
artik eskisi kadar yazamiyorum
2-3 gunde bir anca ugruyorum fakat mumkun oldukca yazicam
bu gece dow da cok az artiyla kapanis ongoruyorum %0.2 gibi
yarinda aralik vadede kafadan 34.500 acariz diyorum
herkese iyi aksamlar.
sabah belirttiğim gibi dowda 9300 shortlar, 8500-600 den longa dönecektir.
sabahki ekim vade shortlara aralıktanda ekleme yaptım.
sevgiler.
.
[QUOTE=hexen;59075]33000 üstesinde 29500 maliyet longs tutcayım 33000 asayasında realiz etceyim flat yatcayım[/QUOTE]
bu kapanma longs tutyorum
[QUOTE=furkan;59085]formasyondan anlamayanlar için ne oldgunuda yazarmısınız ? düşücekmi yukselicekmi ?[/QUOTE]
[IMG]http://www.teknikborsa.com/yazar/images/elmas%20zirvesi.gif[/IMG]
DJ 9300 üzerinde kapatırr diye tahmin ediyorum..Hatta daha da yukarıda..Birde nacizane dikkat diyorum. Tüm forumlarda bunun bir ayı ralisi olduğu ve buralardan kısalanması gerektiği şeklinde genel bir görüş ve bu yönde pozisyon var.. Ayı rallisidir değildir ayrı konu ancak sonu burası değil. Bence yükseliş bir süre daha sürecek hedefin DJ de 10100 ler olduğunu düşünüyorum
[QUOTE=Astatin;59105]DJ 9300 üzerinde kapatırr diye tahmin ediyorum..Hatta daha da yukarıda..Birde nacizane dikkat diyorum. Tüm forumlarda bunun bir ayı ralisi olduğu ve buralardan kısalanması gerektiği şeklinde genel bir görüş ve bu yönde pozisyon var.. Ayı rallisidir değildir ayrı konu ancak sonu burası değil. Bence yükseliş bir süre daha sürecek hedefin DJ de 10100 ler olduğunu düşünüyorum[/QUOTE]
9300 üstesinde aynı dusuncem astatin .. haguen kardeşim grafs da aynı dun gonderdiyi . 9300 üstesinde 10300 olur diyr ... benim graf 9300 üstesinde 10250 diyr .bi kardeşim graf vardı fibo graf jelibonun graf onda aynı yers onemi var..
GMye satış geliyor -%11.24 oldu son dakikalarda.
Dow kararsız dowf attı pası sabaha silahlarda bitti ne olcak şimdi