[quote=VOBiX;134990]Adam akıllı düzeltme yapmadan 29000den beri çıkıyoruz.
Yukarı hareket olursa kırılma demek biraz haksızlık olmaz mı?[/quote]
Kırılım aşağı olacak yüzde 90 ihtimal.Yüzde 10 da yukarı ihtimal veriyorum.
Printable View
[quote=VOBiX;134990]Adam akıllı düzeltme yapmadan 29000den beri çıkıyoruz.
Yukarı hareket olursa kırılma demek biraz haksızlık olmaz mı?[/quote]
Kırılım aşağı olacak yüzde 90 ihtimal.Yüzde 10 da yukarı ihtimal veriyorum.
[URL]http://www.metacafe.com/watch/628650/sexy_brazilian_funk_if_she_dance_i_dance/[/URL]
Astiye benden hediye olsun.:D:D:D
yuaw graliçhem kus bakma pda da sorun oldu namıssız modemlik görevi virdik ya bi havalarda açılmayorum didi deli etti beni :::
ne gündü be [IMG]http://sc.webmessenger.msn.com/10.1.0323.0/session/images/emoticons/smile_regular.gif[/IMG]
dünden kalan 46300 ortalamalı shortlarla geceyi dönerken dow'un yaptıkları karşısında sabah ola hayrola temennisiyle yatıp uyudum. sabah 47550'i gördüğümde paniğe kapılmadan buradan shortlara ilave yapmak istedim ama henüz erken olduğunu düşünüp 47750 ve üstünü bekledim. tren de kaçtı tabii bu arada. neyseki 46700-46575=125 puan artı ile teminatları azıcık yükseltmiş olduk. yarın artı açarsa bu defa shortlara kesin ilave yaparım gibi. hadi hayırlısı bakalım :..:
intel bilançosu açıklandımı ki
fdji grafiginde uzun yeşil çuk oldu benim matriksde
[QUOTE=truva;135000]fdji grafiginde uzun yeşil çuk oldu benim matriksde[/QUOTE]
Vade değişecek herhalde. 8735 i görmüş foreks fx2000de de.
Uzun çubuk falan bilmem de sanırım imkb nin biletini kestiler.Hergece short.
diğer forumlarda da fdow'un 8735'i gördüğü tartışılıyor.. bence 8375 verisini birileri 8735 olarak girdi..
.dng
fdow 8738 deydi geri geldi Ohaaaaaaaa dedim sanki bizimkıler öyle cubuk mu olur.. bizimkılerden ögrendıler bu tur hareketlerı kesin:D
[quote=VOBiX;135001]Vade değişecek herhalde. 8735 i görmüş foreks fx2000de de.[/quote]
vade eylülde değişiyor VOBIX.
dangalağın birisi taramıştır.bizim HSBC nin 50.000 yaptığı gibi.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5784/adszrfj.jpg[/IMG]
vay beeeee
[quote=GOKHANFINDIK;134806]Akşam görecez abi tırışka verişmi geberteceklermi.Darmadağın olacak bu imkb.Aşağı yolculuk başlıyor.Hiç de tırışka değil bu satışlar.Dow yüzde 3 e gelmiş.Biz eksi oluyoruz nerdeyse.İmkb eksi oldu da.Aşağı düşecez.Sen gerçi öngörülerde başarılısın.Benim doluyor vaktim yakında yollayacan beni vobtan.[/quote]
Kahrolsun alıntı yaptım.Egomu tatmin ettim.Sabah yazmışım demiştim ben demiştim bildimmmmmm.Oley para kazandım.Yuppi.Bırakın ya bu tırışka işleri.Kazanın yeyin yatırım yapın şu aq parasını.Gelip burada demiştim bildim muhabbeti yapacağınıza.Ekstrenize yansısın rakamlar yiyin için sıçın.:o:DAllah verdiği nimeti kulunun üstünde görmek ister.Üstünüze başınıza da alın aq parası ile.Bir halta yarasın.Bankada milyon doları olup da yırtık çorapla gezen birini tanıyorum.Aklınız gider.Allah demekki öyle haketmeden kazanana yemeyi de nasip ettirmiyor.Zelil damgasını vuruyor.İbret için gösteriyor etrafına.İyi geceler.
çubuk değil o..küskü küskü..yarın IMKB deki küskü
düzelttiler FDOW verilerini.
8.437 en yüksek görünüyor.adrenalin oldu gece gece...
lem asti sen uvursuz adamsın lem.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]15 Temmuz Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP İşsizlik Sigortası Değişimi (Haz) 11:30 41,3K 39,3K Yüksek [/U]
[U]GBP ILO İşsizlik Oranı (3a) (May) 11:30 %7,4 %7,2 Yüksek [/U]
[U]EUR TÜFE (a/a) (Haz) 12:00 %0,2 %0,1 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (10 Tem) 14:00 %10,9 Düşük
[B]USD TÜFE (a/a) (Haz) 15:30 %0,6 %0,1 Yüksek [/B]
[B]USD Empire İmalat Endeksi (Tem) 15:30 -5 -9,41 Yüksek [/B]
[B]USD Sanayi Üretimi (Haz) 16:15 -%0,6 -%1,1 Yüksek [/B]
[B]USD Kapasite Kullanımı (Haz) 16:15 %67,9 %68,3 Yüksek [/B]
[B][U]USD haftalık petrol stok verileri (17:35)[/U][/B]
[B]USD Fed Toplantı Tutanakları 21:00 Yüksek [/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B]Maliye Bakanlığı Haziran ayı bütçe dengesi ve faiz dışı denge sonuçlarını açıklayacak[/B]
[B]TUİK Nisan istihdam verileri (10:00)[/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8260[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]8276[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
Jp morgan: Ufukta ımf anlasması yok - referans referans gazetesının haberıne gore; uluslararası yatırım bankası jp morgan chase bank, turkıye ıle ımf arasındakı ılıskılerın son donemde ıyılesme gostermesıne ragmen, yakın gelecekte bır anlasmayı ongormedıgını acıkladı gazetenın ınternet sıtesınde konuyla ılgılı olarak bugun yayınlanan haber asagıda bulunuyor: " jp morgan'dan yarkın cebecı ımzası ıle yayınlana raporda, "turk yetkılıler ıleımf arasındakı ılıskıler gelısme gostermesıne ragmen, basbakan tayyıp erdogan,bır stand-by anlasmasının ımzalanması ıcın gereklı onayı vermekten uzak"acıklamasında bulundu. Raporun ımf ıle ılgılı kısmında su acıklamalara yerverıldı: "her ne kadar, hem hazıne ve tcmb, ımf programını desteklese de ve hemde ımf'nın yenı ekonomı ekıbıne yaklasımı olumlu olsa da, yakın gelecekte bıranlasma olasılıgının cok az oldugunu dusunuyoruz." turkıye, 2008 mayıs ayındabıten ve 10 mılyar dolar kredı saglanan son ımf programından sonra yenı bır ımfanlasması ımzalamadı. Bu tarıhten sonra gerek uzmanlar, gerekse de yatırımcılartarafından ımzalanması beklenen yenı bır ımf programının krız donemındeturkıye'ye olan yatırımcı guvenını artıracagı belırtılıyor. Bankaacıklamasında, merkez bankası'nın enflasyondakı dusus trendını goz onundebulundurarak, faızde temmuz ve agustos aylarında toplam 75 puanlık ındırımegıdecegı tahmınınde de bulundu. Jp morgan ındırım oranlarını, bu ay ıcın 50puan, agustos ıcın ıse 25 puan olarak ongordu."-matrıks-
[i]ABD borsaları, beklenenden daha iyi gelen şirket karlarının zayıf tüketici talebine ilişkin endişeleri arka plana atmasıyla birlikte ılımlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Perakende satış verisi beklenenden biraz iyi gelerek tüketici hisselerine alım getirirken, doğal gaz fiyatının % 5 sıçraması enerji hisselerini yükseltti. Asya'da yükseliş eğilimi Intel bilançosunun etkisi ve madencilik şirketlerine gelen alımlarla sürdü.[/i]
gut mornik VOBORSA,
güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
Aşk engel, trend DJ tanımaz..bol kazançlar..
Günaydın arkadaşlar 46900 üzerine atmadıkça düşüş devam.
[i]Dünyanın en büyük çip üreticisi Intel, ikinci çeyrekte 398 milyon dolar, hisse başına 7 sent zarar etti. Şirket, geçen yılın aynı döneminde 1.6 milyar dolar, hisse başına 28 sent kar etmişti. Intel'in zarar etmesinde AB'nin verdiği 1.45 milyar dolar tutarındaki anti tekel cezası, 91 milyon dolar yeniden yapılanma masrafı rol oynadı. Bu kalemler hariç tutulduğunda Intel, ikinci çeyrekte hisse başına 18 sent kar etti.[/i]
Dow hikaye biz voba bakalım kolaymı öle çıkmak be.Dün düşüş için sinyali verdi zaten.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.
günaydınlar..
saatlik dün 46800 den sat vermişti....
[B]ek kısa [/B]yeri en iyi olarak 46850 idi(bugün için az önce)(fiyat ema lara degdigi yer).belirli aralıklarla [B]sistem sat olmak şartıyla[/B] her ema ya değiş(fiyatın yükselmesi) kısa fırsatıdır..
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
GÜNLÜK YORUM 15/07/2009Endeks 30 Ağustos KontratıYORUM : 47.350 noktasının zerinde kapatamayan ve seansii trend dns noktasını stoplayan kontratta yurtdısı vadelilerinyukarı olması sebebiyle seansa yukarı hareketlebaslanabilir.Ancak 46.950 seviyelerindeki dirence dikkat etmekgerekir.47.225 zerinde gnlk kapanıs olduğu takdirde yenidenalımların gelmesi beklenebilir. Kısa vadeli trendin asağı dnmesiiin 45.700 altında gnlk kapanıs, orta vadeli trendin asağıdnmesi iin 44.650 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.Dolar / TL Ağustos KontratıYORUM : Ana trendi hala asağı olan kontratta yatay hareketdevam etmektedir.Gn tipi itibariyle bugn 1,5530 seviyelerindenbir tepki alımı gelebilir.Yukarı hareketlenmeler ise satıs ynndedeğerlendirilmelidir. Kısa vadeli trendin yukarı dnmesi iin1,5750 zerinde gnlk kapanıs, orta vadeli trendin yukarıdnmesi iin 1,5860 zerinde haftalık kapanıs gerekmektedir.Hazırlayan :Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90Gnlk ↑ Diren 2 47.225Gnlk ↑ Diren 1 46.950Pivot 46.850Gnlk ↓ Destek 1 46.325Gnlk ↓ Destek 2 46.175STRATEJĐDurum SATISSeviye 1 46.950Seviye 2Stop 47.225 zerinde gnlkkapanıs olduğundaHedef 46.325STRATEJĐDurum ALISSeviye 1 45.850Seviye 2Stop 45.700 altında gnlkkapanıs olduğundaHedef 46.900Gnlk ↑ Diren 2 1,5750Gnlk ↑ Diren 1 1,5675Pivot 1,5600Gnlk ↓ Destek 1 1,5560Gnlk ↓ Destek 2 1,5530STRATEJĐDurum ALISSeviye 1 1.5525Seviye 2Stop 1,5475Hedef 1,5650STRATEJĐDurum SATISSeviye 1 1,5670Seviye 2 1,5750Stop 1,5750 zerinde gnlkkapanıs olduğundaHedef 1,5530
günaydın full short devam
long olsam kafayı yerdim
fdow 100 puan artmış nerdeyse vob dalga geçer gibi 3-5 kademe yukarda pehhh.lelele
günaydın,kolay gelsin !
750 den sistemli lon..bence...
günaydınlar kolay gelsin..
Günaydın forumun güzel insanları dün takip edemedim bugün buralıyız
Herkese Günaydın,
Spot küskü hazırlığı için tırmanışta.
10:30-11:00 arası verirler coşkuyu :)
kısalara veda...
halen satışta olsakta,47000 üstünde yükseliş denemesi kuvvetlenebilir..
[IMG]http://i26.tinypic.com/n4hbnk.gif[/IMG]
eksi makas hayırlı uğurlu olsun .lelele
dov 8800den dönüşte 8100e kadar olan kısımda alçalan takoz oluşturdu bu kanalın üst direnci 8400de bügün eger bura geçilirse hedef direk 9000 olur
[quote=Fantom;135033]eksi makas hayırlı uğurlu olsun .lelele[/quote]
bunlar be yapıyorlar ?
Dün ne olmuştu ?Bugün ne oldu ?
dünkü düşüş dökme olamaz
dünkü düşüş dökme değilse bugünkü yükseliş ne olabilir
bugünkü yükseliş shortcular dökme olabilir
47600 üstüne atarsa düşüş senaryosu iptal olabilir
[QUOTE=yoden;135035]bunlar be yapıyorlar ?
Dün ne olmuştu ?Bugün ne oldu ?[/QUOTE]
psikopat bunlar .lelele