poz belli procekşın belli...iyi haftasonları
Printable View
poz belli procekşın belli...iyi haftasonları
rsi macd vfi indikatörlerde HAFTALIK NU VAR. yeni zirveyle ilgisi yok indikatörlerin yav...
rsi 70.000 endeks değerinde pehhhh
Nu dediğin böyle olur..
HACİİİİİİİİİİİİİ NU NUN KRALI VAR...
[QUOTE=seagate;445489]varya tam trend sonu hareketleri ha[/QUOTE]
bence erken daha ..
[quote=selçuklu;445594]bence erken daha ..[/quote]
bi detay alaydık selçuklu the king..
120,000 olurmu burası kral
[quote=seagate;445597]120,000 olurmu burası kral[/quote]
doğrudan mı yoksa önce düzletme sonra 120 mi diye sormak lazım..sanırım selçuklu doğrudancı, sazan king düzeltme sonracısı...
bu arada Şort24 topiğine bakıyorum malum siteden..dünyadan olnadan bitenden bağımsız şort ağırlıklı tavır devam ediyor orda..bırrrr..HAcı acaba sadece günlük boll band yarıldığı için dinlenmesinimi yapıyor , yine ranacak mı diye düşünmedne edemiyorum
abi 5. dalgaysa da neyini düzeltecek direk 120 sonra direk 50 60 :D
[quote=seagate;445599]abi 5. dalgaysa da neyini düzeltecek direk 120 sonra direk 50 60 :D[/quote]
valla hacı işte o EW etiketlemesini herkes aynı şekilde yapsa haklısın da..alt dalgalar filan durum garışık..Sazan düzeltme diyosa saymıştır da demiştir, selçuklu da devam diyosa o da saymıştır da demiştir...sonuçta:o
yannız kredi notu artışı kesin gözü ile bakılıyorken buranın sütliman durması enteresan..
a) Ya kredi notu artışı gelmeden fırsatı buldu mal veriyor
b) Y ada en iyimser tahminlerden bile daha fazla çıkacak, kucağa kek topluyor
[B]5.3.4 düzeltmedeyiz sanki haci [/B]coşkulu 5.3.3. bitti ikili tepeyle.. bunun düzeltmesi 108xxx de bitip 5.3.5 le yeni zirve sonra 5.4 düzetlme ... sonra 5.5 final ... pehh nası atmasyon 1 ay sürer bu pehh
saatlik ikili tepe kabak gibi var.. şu an düzeltmede olmamız lazım mantıken...
tabi ben anlamıyorum hep atmasyon kral daha iyi bilir bende bilgi 0
108.xxx bekliyorum ************** böyle işin ********
-500 makas var pskopata bak
verceği 109 altına idi biraz.... 24 saat oldu halen kastırıyor.. vay canına..
bir randır bir kandır, bir şortır bir kandır, deyu gidiyor lebron...gıpraşanı soyar
[IMG]http://j1305.hizliresim.com/19/6/mthr4.gif[/IMG]
haci astatin aşşağı 4c. bekliyorum 108,xxx lere
sonra ralli gene :D
alternatifi direk ralli
her yol ralliye çıkıyor vay canına...
[quote=seagate;445679]haci astatin aşşağı 4c. bekliyorum 108,xxx lere
sonra ralli gene :D
alternatifi direk ralli
her yol ralliye çıkıyor vay canına...[/quote]
memügeyt;
HAcı histemik olarak diyorum; buralarda bu kadar alengir yaptıktan sonra aşşa dönerse 108xxx den döneceğini sanmam... Bir diğer konu 108xxx olduğunda ralliyi kimse hatırlamaz aha da graşıyor der herkes -yukarı dönecekse bile...:D
gıpraşanı çarpıyor..sessiz, hareketsiz durmak lazım..yakınından bir AYI geçiyormuş gibi...
yok hacı düzeltme yatayda bitip ranarsa şaşırmayacağım.. ne borsaymış amk
düzeltmeyi yatayda bitirdiler babayı verdiler aşşağı.. ralli..
pehhhh
yes they do...palatron olveys kiks...
noolti kredü notu haberimi geldü
selçuklu kraldan bi minör alsaydık iyiydi..
[QUOTE=seagate;445627]-500 makas var pskopata bak[/QUOTE]
+200 makas oldu
çok kolay herşey..
hacı yazayımmı...:)
a)dow %2 düşer...
b.1)burası yarın % 1 eksi yapar açılışta sonra %4 artı kapatır (selçuklu senaryo)
b.2) burası yarın %1 eksi yapar açılışta sonra %3 daha eksi yapar (sazn değil ama sazanımsı senaryo)...
ehühe..
dow nereye düşüyor zirveyi yeni geçti 14886 önceki zirve deilmi :D 100 puan bile düşemez dow ralli.. zirveyi aşşa geçtimi da ne manası kalıyor.. ralli biter o zaman..
rallli
bıztın kapanışa göre dow yükselecek
[quote=seagate;445729]dow nereye düşüyor zirveyi yeni geçti 14886 önceki zirve deilmi :D 100 puan bile düşemez dow ralli.. zirveyi aşşa geçtimi da ne manası kalıyor.. ralli biter o zaman..[/quote]
valla bilmem..Abcim in 3 ay önce yaptığı DOW EW sayımı çok şık göründü bana..Sazangralın topiğinde son sayfada bi bak hele:o
jelibon dow için haftaya pazartesi diyor.. 5 günü var.. pehhh
jelibon ilk defa düşüş diyor dow için ilk haci
dax tarihi zirveye dayanmış .. yav şaka gibi piyasalar ya her türlü yukarı gidiyor abi.. çok kolay..
dow artıya geçti
RALLİ İNANACAKSIN..
[URL="http://www.ggghhg.com"]www.ggghhg.com[/URL]
[url]www.grgiiii.com[/url]
[URL="http://www.dunyadegistiastatindedegisti.com"]www.dunyadegistiastatindedegisti.com[/URL]
rallicimi oldun astatin
[quote=seagate;446039]rallicimi oldun astatin[/quote]
yes haci..sabah verince bi umutlandık ama hem saatlik pivotum üzerinde hem de dünün ort masının üzerinde saatlik kapanış yapınca 11375 isto ve lonk.... bu arad aylık dolar bazlı grafta xu30 tarihi direncine yaklaşıyor...bu sinsi sinsi sindire sindire yükselişler kırabilir diyor bana...kıramayabilir de o ayrı::: analist değilik traderık