[QUOTE=Vob Trader;59150]makas altta diye ekim alıor millet bu kdr kolay ekmek olmamalı bence tezgah var bu işin altında[/QUOTE] Haziran vadede göstere göstere kısalara para kazandırmışlardı ama bu sefer ne yapacakalrı belli olmaz.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;59150]makas altta diye ekim alıor millet bu kdr kolay ekmek olmamalı bence tezgah var bu işin altında[/QUOTE] Haziran vadede göstere göstere kısalara para kazandırmışlardı ama bu sefer ne yapacakalrı belli olmaz.
bugün kapanacak olan ekim dolar kontratında vade başından beri toplam durum nasıl?
[QUOTE=VOBiX;59151]Haziran vadede göstere göstere kısalara para kazandırmışlardı ama bu sefer ne yapacakalrı belli olmaz.[/QUOTE]
benim bildiğim egemen deli spredcidir ama şu an ekimde en ii ikinci satıcı ve satışlar poz kapama deil yeni poz açılışı nakdi uzlaşma için sanırsam. garip durum
spredde resmen para dağıttılar dün 351oo aralık şort 33400 ekim long fırsatı vardı aynı zamanda. 1700 puan fark şuan 1100 puan 600 puan risksiz kazanç
[QUOTE=Vob Trader;59154]spredde resmen para dağıttılar dün 351oo aralık şort 33400 ekim long fırsatı vardı aynı zamanda. 1700 puan fark şuan 1100 puan 600 puan risksiz kazanç[/QUOTE]
Haklısın, dün iki defa bahsetmiştim.
[QUOTE=VOBiX;59061]Aralık Ekime göre %1 daha yuakrıda shortu olanlar Aralığa geçerlerse %1 lik bir arbitraj sağlanır.[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;59063]Fark %2 oldu arbitraj devam ediyor.[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;59122]short signaller neden dikat almadıyımı anladınız ? .. sindi systems asayada.. gün system long signal oldu.. ben 29500 longs tutyorum
[COLOR="Red"]5dakk system short signalde[/COLOR]
[COLOR="Blue"]15 dakk system long signalde[/COLOR]
[COLOR="Blue"]gün system long signalde[/COLOR][/QUOTE]
aynen abi .. long signaller değerli günlük ve 15 dk ... 5 dk boşver hehe :D :D :D
[QUOTE=VOBiX;59155]Haklısın, dün iki defa bahsetmiştim.[/QUOTE]
ben 35100 aralık kısa 33400 ekim long yapmışdım sabah 34.300 e 33.000 flatladım şimdi ise 200 puan daha ekmek verdilerdi beklesem:confused:
ama tezgah mezgah yok sanki ekimde
[B]FDJI[COLOR="Red"][/COLOR][/B]
[url=http://www.renklidergi.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/31/942.bmp[/img][/url]
34.400 tekrar long
evet iki vade arası makas 1000 oldu. resmen iki günde 700 puan para dağıttılar.
AB DE YANGIN HALA SÜRÜYOR...
Dün piyasa FED sonrasi gününü yesil kapatmaya basardi : bunun en
önemli sebebi INTEL (+10%) önderliginde, teknoloji hisse senetlerin
ön plana çikmasi... Bu da DOW olumlu etkiledi. Diger faktör ise MORGAN
STANLEY nin +10% yükselmesi : MORGAN ile hala bir sürü dedikodu
geziyor..bunlardan en önemlisi ya CITI ile ya CITIC (Çin in en büyük
bankasi) satin alinmasi...
Fakat dün açilistan önce belirtigim gibi GOLDMAN -7% düserek tekrar 90
larda indi (hala HERBIE deki short pozisyonlardaki kayiplardan
dolayi)...
Öte yandan GM-CHRYSLER birlesmesi tekrar askiya alinmasi bugünlerde
DOW u olumsuz etkileyebilir ..
Fakat bu sabah Asya nin ve futureslerdeki düsüsü sebebi yine : AB !
Bu sabah Ingilterenin en büyüklerden taze para ariyorum açiklamasi
yeniden endiseleri alevlendirdi ...... Hafta ya ise, Fransanin
devlerinin bilancolardan önce, yangini devam edecek gibi... Tabiki bu
yangini söndürmek Mösyö Trichet nin ellinde...
BAYBARS SEZEN
spot milim oynamıor ya seans sonuna herkesi uzatıp bacak omza formasyonu yapacakar ya da hakkaten de göreceli güçlüyüz. yurtdışı ise düşücek o sebeple şunu birkez daha tavsiye etmeden geçemiyeceğim. bizim vadeli işlem yapanalr mutlaka yurtdışı işlemi yapacakalrı bir hesap da açmalılar. bu işi bizim ülke de yapan birsürü aracı var. destek türev de yapıor. tera da. iş yatırım da. deniz yatırım da.şeker yatırım da.