way be 2 wade arası fark dün 1700 şimdi 900 risksiz 800 puan cash kazanç
Printable View
way be 2 wade arası fark dün 1700 şimdi 900 risksiz 800 puan cash kazanç
Şimdi size çok güleceğiniz bir mesaj kopyalıyorum:
"ben bu hareketi haftaya [COLOR=red]bekliyordum[/COLOR]...imkb dönüşü herkesten önce bildi...iyi direndi düşüşe...bakalım dönüşüş de önce [COLOR=red]bilebilecek mi?
[/COLOR]
abd gdp verisi 14:30 da...%0,5 küçülme bekleniyor...burada daha kötü bir rakam çıkarsa [COLOR=red]belki bozulabilir[/COLOR] piyasalar.
şu an dowf in bu kadar güçlü durmasının izahı ne [COLOR=red]bilmiyorum[/COLOR]...[COLOR=red]belki de[/COLOR] diğer ülkelerde mal satmak içindir....bu gece dow kötü [COLOR=red]kaparsa[/COLOR], bu hareket spekülatifmiş diyeceğiz.
sonuçta tepki zamanı yaklaşmıştı...dönüş başlamış [COLOR=red]olabilir."[/COLOR]
[COLOR=black]puhahahahahaha... her okuyuşumda gülüyorum..[/COLOR]
[QUOTE=bien;59199]yurtdışı işlem yapmak istiyorum ama forex işlemleri yapan yurtdışı kuruluşlara güvenemediğim için yapamıyordum...
bu bahsettiğiniz kurumlardan forex işlemleri yapılabiliyor mu?
ayrıca, hesap açma alt limiti, işlem maliyetleri farklı mıdır? hangisi avantajlı?
bilgisi olan diğer arkadaşlar da paylaşırsa memnun olurum...[/QUOTE]
destek türev senin derdine derman:) Ayrıca vob işlemleri de kasım ayı boyunca beleşmiş.
yurtdışında 15 daklıklar tobo gibi bir şey oldular.. fdax ve fdow......
sanki yukarı yapacaklar burdan..100 er puan....
[QUOTE=Astatin;59185]credit agricole, fransanın ziraat bankası gibi düşün..bu arada sen de hisse.net forumundan tiksinip kaçan VOb Trader mısın ? Hani şu "pis" kısa yada "pis" uzun olan[/QUOTE]
sanki ***iz bizi zaten gelen geçen yerden atıolar :D:D
[quote=Vob Trader;59204]sanki ***iz bizi zaten gelen geçen yerden atıolar :D:D[/quote]
burdada mı ban yedin yoksa :)
Bugünü 4-5 kademede bitirecekler bu gidişle...
şöyle 1-1 emir girildiginde sinirlerim atıyor nedense..
[QUOTE=mbm;59203]yurtdışında 15 daklıklar tobo gibi bir şey oldular.. fdax ve fdow......
sanki yukarı yapacaklar burdan..100 er puan....[/QUOTE]
kardeşim sıkkı tut :) senin longs ekim ? aralık ?
[QUOTE=Astatin;59205]burdada mı ban yedin yoksa :)[/QUOTE]
bi ara günaşırı yiyiodum şimdilik bişi yok ama :)
[quote=Vob Trader;59202]destek türev senin derdine derman:) Ayrıca vob işlemleri de kasım ayı boyunca beleşmiş.[/quote]
teşekkürler...
[QUOTE=hexen;59208]kardeşim sıkkı tut :) senin longs ekim ? aralık ?[/QUOTE]
dünden kısaydım.34500 den...
sabah 33050 den uzadım tekrar...
33000 15 dakikalıgın desteğiydi....
ekim vadedeyim hala hexen dostum...