-
[quote=Vob Trader;59209]bi ara günaşırı yiyiodum şimdilik bişi yok ama :)[/quote]
:) dalgalandım da duruldum diyorsun :) e haydi kolay gele... ama bu kadar rahat bahsettiğine göre, bu forumdaki banları "hakettim galiba" diyemi karşılıyosun..yani hisse.net deki, moderatör + üye çetesinin yaptığı gibi olmadı galiba burdaki he mi :)
-
650 den aldıgım longları yon bellı degıl dıye verıp flate donmustum , sımdı yenıden long...
-
-
sistemime göre ekim vade yeni al verdi..ama aralık vade dünden beri sat da..
-
[QUOTE=mbm;59197]zaten meselede orda düğümleniyor........
bu haksız uygulamaların altında farklı hesaplar var tabiki...[/QUOTE]
Mbm çok duygulandım, bana cevap verdin, dargın değiliz değilmi...
-
[QUOTE=teo;59216]Mbm çok duygulandım, bana cevap verdin, dargın değiliz değilmi...[/QUOTE]
teo ben sana darılırmıyım dostum.....
benim kızgınlıgım moderatör arkadaşlara....
niyetlerine değil.. [B]acemiliklerine[/B]
-
ekim vadeyi 1.000 puan karla kapattım..olacak iş değil..ayda 1.000 puan..zaten çift aylar böyledir.ortalaması düşüktür..aralık vadede kasım ayında iyi getiri bekliyorum..zaten aralık vadeye al geldi..
-
[QUOTE=abka;59214]hoşgeldin mbm!.[/QUOTE]
sagol dostum..burdayım hep zaten ..
sessiz sessiz okuyorum arkadaşları....katılımda bulunmasamda..
-
[QUOTE=Astatin;59212]:) dalgalandım da duruldum diyorsun :) e haydi kolay gele... ama bu kadar rahat bahsettiğine göre, bu forumdaki banları "hakettim galiba" diyemi karşılıyosun..yani hisse.net deki, moderatör + üye çetesinin yaptığı gibi olmadı galiba burdaki he mi :)[/QUOTE]
vob trader haketmez hakettirir.
-
kontrolsüz bir çıkış yaşanıyor gene... dünkü dar bantta yüksek hacim de şüphe uyandırıcı... gereksiz tavan hareketleri de cabası... şimdilik sağlıklı ilerlemiyoruz... bana göre...
-
ekim vade nakdi uzlaşma hedefliyorum
-
sistemi tam 14 aydır takip ediyorum.tek aylardaki başarı ,çift ayların 3 katı kadar(ortalama).belkide tesadüfdür.belkide gercektir.vade sonlarında gaplerde çarpılma çok olunca(pozisyon ayarlamasından dolayı),çift aylarda trent sistem getirilerinin az olmasının anlamı vardır.