Benim plan bukadar.. Aralık kontrat daha plan kurmadım ondan haftasona flat yatyorum.. haftasona aralık kontrat plan kurcayım..B
Printable View
Benim plan bukadar.. Aralık kontrat daha plan kurmadım ondan haftasona flat yatyorum.. haftasona aralık kontrat plan kurcayım..B
[QUOTE=hexen;59266]29500 maliyet longs 35400 ortlama realiz etim berket versin ... haftasona flat yatyorum :)[/QUOTE]
nakdiye gidicektikya :)
saat 15:30 da MB dolar kapanışı kaç bilen varmı?
[QUOTE=bull market;59269]Hainlik var dolar vadelide, spot 1,5460 iken, 20 lira yukardan 1,5675 den düşmemesi için çaba sarfediliyor, uzlaşmayı yukarda yapma gayretindeler, halbuki spot kapanışı uzlaşmayı sağlıyor, buradan dolar shortlanır, uyanın, saygılar.[/QUOTE]
bence sen uyansan :) dolar uzlaşaması 15.30 da mb nin açıkladığı kura göre ve 1.5675 açıkladı oda:)
Aralık vade 37000 olmuş bile, 35,500 e kadar geri çekilme yapabilir tekrardan, bu sebepten kısa denenir diyorum, saygılar.
Bu ne yaw aralık uçtu kısa yoktur inşallah
[QUOTE=Vob Trader;59273]bence sen uyansan :) dolar uzlaşaması 15.30 da mb nin açıkladığı kura göre ve 1.5675 açıkladı oda:)[/QUOTE]
Sağol, ben son bir saattir piyasaya bakıyorumda, sonradan uyardılar, sanada teşekkür:), saygılar
[QUOTE=selçuklu;59140]günaydın aralık vade long devam ediyorum ben ... aynen imzadaki gibi .. bol kazançlar ...[/QUOTE]
tüm gün dışarıdaydım aynen devam ... aralık vade 29750 maliyet long .. bol kazanç herkese ...
Çok canlar yakan ekim vadeliye , elveda diyorum .
[QUOTE=Vob Trader;59271]nakdiye gidicektikya :)[/QUOTE]
vob traderim plan dısyarıya cıkmıycam sozü verdim hatırladım.....
Benim plan neydi ? asayadaki graftı .. ordaki benim malyet kanal dip poztif uyumsuz longs sıkı tutunmam saladı system short signal gelmediyi icün 35xxx yeresine kadar hedefdi benim planda.. Bundan plan ihanet etmedim
[QUOTE=hexen;58642]longs nezaman yukarya devam eder ? asayadaki graf benim plandı..
vob 32100..32500 kırmızı (X)[B] üstesinde olur eyer [/B] dikat eyer üstesine gider diyrum ..... ozaman 35xxx benim realiz yeresi ....
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/2176/15dakkta0.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=hexen;59266]29500 maliyet longs 35400 ortlama realiz etim berket versin ... haftasona flat yatyorum :)[/QUOTE]
yürü be hexen baba kim tutar seni :D .lelele .brv +.
aralık kısa gircektim ama cesaret edemedim flatım