-
[quote=selçuklu;250624]trade trend ..tüm sistemlerim alda .. ben flat..mal mal bakıyorum yani ekrana .. ... ewdede yukarı bekliyodum .. neyse ya ...
bu arada sazan abinin dopikte güzel şeyler oluyor yani ew adına .. ilgilenenlere ..
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&p=250481#post250481[/URL]
saraylı abi daytrade ew için çok uygun bi dopik değil .. sayımlarını sende orada paylaşırsan .. iyi olur bence ..genede sen bilirsin yani.. :o .. yani kesin paylaş demiyorum .. :o:p:D:D:D .. çok çenem düştü az susayım ... üüüü ..üvvvv[/quote]
bu topik niye uygun değil selçuklum?:(
en son ne demiştim;ov li olarak 4.dalga bitti 5. ile ve bunun da 5.a sı ile yukarı gitmeliyiz diye ....o yapılıyo...:p
projeksiyonda değişiklik olmadığı için,hep aynı şeyi söylememek için susuyorum...:)
5.a dalga hedefim geçerlidir: 75.000
ama bunun daytrade e hemen hiç yararı yoktur ,o ayrı konu...:)))
-
[QUOTE=saraylı;250641]bu topik niye uygun değil selçuklum?:(
en son ne demiştim;ov li olarak 4.dalga bitti 5. ile ve bunun da 5.a sı ile yukarı gitmeliyiz diye ....o yapılıyo...:p
projeksiyonda değişiklik olmadığı için,hep aynı şeyi söylememek için susuyorum...:)
5.a dalga hedefim geçerlidir: 75.000
ama bunun daytrade e hemen hiç yararı yoktur ,o ayrı konu...:)))[/QUOTE]
abi çok yazı oluyor..burada .. yani .. ew arada kaynıyor .. ew arada kaynamayı haketmiyor bence ... ayrı dopiği hakediyor ..ondan dedim yani .. ama farketmez tabi .. benim için ....senin dalga sayımını ben takip ediyorum sürekli aklımda .. üvvvv ... :o.brv
-
Daytrader Yiğitlers,
Bugün çok bereketli gün oldu. Ve fakat DJ olmuş %2.3, sistemde alda ama daha ne kadar gidecekki deyip geceye flat olarak girmeyi düşünüyorum. GAP Trader hele ki GAPı yemiş trader olmak istemiyorum :) Bir kişilik fazladan yer açın. Bu gecelik daytrader&flattrader grubuna takılacağım..hörmetler ;)
-
[QUOTE=Astatin;250655]Daytrader Yiğitlers,
Bugün çok bereketli gün oldu. Ve fakat DJ olmuş %2.3, sistemde alda ama daha ne kadar gidecekki deyip geceye flat olarak girmeyi düşünüyorum. GAP Trader hele ki GAPı yemiş trader olmak istemiyorum :) Bir kişilik fazladan yer açın. Bu gecelik daytrader&flattrader grubuna takılacağım..hörmetler ;)[/QUOTE]
gel hacı asdadrinitri patron .... yerimiz var .. saraylı abinin kedisinin yanı boş ..seni daha atmadımı patron hellim apla ..:D:D anket açmıştım ..:::::: hehhhheee ehuehuehe:D:D
-
[quote=selçuklu;250663]gel hacı asdadrinitri patron .... yerimiz var .. saraylı abinin kedisinin yanı boş ..seni daha atmadımı patron hellim apla ..:D:D anket açmıştım ..:::::: hehhhheee ehuehuehe:D:D[/quote]
tribüne kum kabı koymayı unutmuş görevliler,:o
kedimin yanındaki koltuğun rengi biraz değişmiş gibi geldi bana,:..:
söyliyim dedim.:rolleyes:
-
[quote=YAVUZHAN;250550]son 1,5 saate yaklaşırken pala sertleşmeye başladı..[/quote]
[quote=unlimitted;250579]o nasıl cümle lem!
yasaklanacan haa :D:D:D[/quote]
ama öyle patron :..:
herşey kitabi ilerliyor bugün..
68800 çanağı ve 68900 uzun ortalaması biraz alışverişlede olsa kırıldı..
şimdi 69450 günlük ortalama var ki üstünde kapanış olumluluğu orta vadeye taşır bence..
daha sonra gün periyodundaki ters obo gündeme gelecek,bugün itibariyle boyun çizgisi 70100 de ve 75 bin hedefliyor :eek:
-
fazla iyimser moda girsemde stobun 68400 e geldiğini belirteyim :)
-
apsd de yükselişi destekliyor bugün..
-
saraylı abi daytrader topiğine şu sloganı etikete yazabilirsin ben yazmayı beceremedim
[U]hergece flat oh ne rahat[/U]
-
[quote=kitaro;250687]saraylı abi daytrader topiğine şu sloganı etikete yazabilirsin ben yazmayı beceremedim
[U]hergece flat oh ne rahat[/U][/quote]
inan ben de bilmiyorum ,nasıl yazılacağını...
selçuklum yazarsa seviniriz...:)
-
[QUOTE=saraylı;250688]inan ben de bilmiyorum ,nasıl yazılacağını...
selçuklum yazarsa seviniriz...:)[/QUOTE]
ben patronların patronu etiketini eklemiştim . ..1 etiket hakkım var .. değiştirdim ..
hergece flat oh ne rahat ekledim .. .lelele
-
oy verelim
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5538"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5538[/COLOR][/URL]