[quote=saraylı;263619]şu an satta yeniden[/quote]
sn saraylı bu str nin test sonuçları varmı ?
Printable View
[quote=saraylı;263619]şu an satta yeniden[/quote]
sn saraylı bu str nin test sonuçları varmı ?
[quote=yusuf_alp;263622]STR emanın fiyatının mav 6-10 yada kapanışdan düşük yüksekliği mi önemli
yoksa
ema yönümü önemli arkadaşlar.[/quote]
ema 55 ana yön. o yönde tek taraflı poz almak daha garanti işlem demek.
mav 6-10 poza giriş çıkış...
yorum bu şekilde olmalı.
[quote=yusuf_alp;263622]STR emanın fiyatının mav 6-10 yada kapanışdan düşük yüksekliği mi önemli
yoksa
ema yönümü önemli arkadaşlar.[/quote]
6 lık ağırlıklı ortalama 10 luk ağırlıklı ortalamanın üstünde,fiyatta 55 ema üstündeyse AL !
6 lık ortalama 10 luk ortalamanı altında,fiyatta 55 ema altındaysa SAT !
Göstergeleri soğutuyorlar bence.
şip-şak 73925 ten sata geçti..
etr halen alışta..
73825 altına sarkarsak satışlar güçlenebilir..
aksi durumda seans içi realize olarak kalabilir satışlar..
[quote=EURO/USD;263625]sn saraylı bu str nin test sonuçları varmı ?[/quote]
bende yok.:)))
[QUOTE=Kennym;263509]74300 e ulaşırsa bugun bir reverse hareketi deneyecegim... bakalım ya nasip :) flat flat bekleyenzi...[/QUOTE]
ulastı :) reversı 400 puan bıle bıraktı peeehhh .. alnımın ortasında 1 goz daha cıktı... nasip gözü :)
sistem hala alda olduğundan 950 den 1/5 longşayneee...
[quote=saraylı;263630]bende yok.:)))[/quote]
niye yalan söylüyorsun abi ayıp değil mi? :D
koysana ekstreyi kapı gibi STR sonucunu görürüz :D
kırılmayı ne tarafa deneyecek arkadaşlar?
2/5...
[quote=yusuf_alp;263634]kırılmayı ne tarafa deneyecek arkadaşlar?[/quote]
sıkışma yok ki kırılma olsun :D
[quote=astatin;263636]2/5...[/quote]
18/21 bende :D
[quote=Astatin;263636]2/5...[/quote]
şş aste, 175'e gelirse ve benim göstergeler onaylamazsa ve sen 3/5 veya 4/5 yapmayı düşünürsen komisyon vermeyek. :D
kesinlikle stryi yanlış yorumluyorum. akşam biraz fxden izlediğimden midir nedir anlamadım.
[quote=İmales;263621]realize edilen 5 lik poz 73.975 den yerine konmuştur[/quote]
5 lik poz 74.05 den flat
10 luk flat bölgenin altından destek buldu. hala flat bölgede işlem görüyor
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/gonu4i08qs.png[/IMG]
[quote=yusuf_alp;263640]kesinlikle stryi yanlış yorumluyorum. akşam biraz fxden izlediğimden midir nedir anlamadım.[/quote]
yanlış yorumlaycak bişi yok ki,
şu anda alda mesela...;)
kullanım talimatını okuyun iyice...:cool:
özellikle girişte yorum bile yok..
Ralli-Eynseync
dikkat ediyom..str nin al sat verdiği zaman hareket anında sertleşiyor..herkes poz. alıyor..ama pala bazen bunu affetmiyor..güm geciriyor..
onuüçün parametreler kişiye özel olmalı..
+200 makas mı olur be..yap şunu +700 de geceye de long girek pela...ehueheuhe
[quote=EURO/USD;263628]Göstergeleri soğutuyorlar bence.[/quote]
tamam sanırım....
[quote=abka;263650]dikkat ediyom..str nin al sat verdiği zaman hareket anında sertleşiyor..herkes poz. alıyor..ama pala bazen bunu affetmiyor..güm geciriyor..
onuüçün parametreler kişiye özel olmalı..[/quote]
onun için parametreleri değiştirebilirsiniz ve bu değişiklik daha iyi olabilir ,dedim abka...
T..C
hadi bakalım buyrun. boşuna serseri demiyorum ben buna.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/5t8jvmy1r5.png[/IMG]
10.259 kritik nokta.
üzerinde yapılacak iki günlük üstüste kapanış 500 puanlık hareketi beraberinde getirebilir.
o yüzden bu bölgede realizasyon gelme olasılığı çok yüksektir.
ilk vurdurmayı 74150 den 74375 e giderken yapmıştı,araba yine silkeleme yapınca 73875 ten 74200 e iknici kez vurdurdu..
3.denemede şanzıman dağılır :)
fxde expert advisor olmadığından fxe formul giremiyorum. matrixemi geçiyim evet diyenler tesekküre bassın
spotu yukseltip voba bastılar.. heueh ne güzel yaf.. bunlar işi biliyo hacı :)
[quote=Astatin;263652]+200 makas mı olur be..yap şunu +700 de geceye de long girek pela...ehueheuhe[/quote]
aste, 74,175'ten açtığım şortları 73,950den kavırladım.
saa zaahmet gönder benim parayı şu hesaba :D:D.lelele
makas kayboldu,3.kez vurdurup günlük yeni yüksekmi yapacak acaba ?
[quote=yusuf_alp;263660]fxde expert advisor olmadığından fxe formul giremiyorum. matrixemi geçiyim evet diyenler tesekküre bassın[/quote]
bence aracı kurumunu değiştir matriks versinler daha iyi. hem matrikse para ödemezssin ... :rolleyes::rolleyes::cool:
çok pis kolbastı yapıyor lebron
[quote=The Tatar;263666]makas kayboldu,3.kez vurdurup günlük yeni yüksekmi yapacak acaba ?[/quote]
bu zamana kadar kritik seviyelerin tümünde makas sıfırlandı
kolay değil vade başıdan 40 bin lota yakın dı odırs short .. böyle devam edemezdi zaten.
makas eksiye gecer ... sonra milleti makas eksi diye shorta zorlayıp yükselişe devam eder.
bundan önceki kritik seviyelerde makas neler olmuş grafikte karşılaştırma yapın derim. herşey ayna gibi.
[quote=yusuf_alp;263660]fxde expert advisor olmadığından fxe formul giremiyorum. matrixemi geçiyim evet diyenler tesekküre bassın[/quote]
evet biri cevaplasın lütfen cevaplanmış tşk.
ema55...............73.951
Kendi indikatörlerini oluşturacaksan ya Matriks'e ya da MetaStock'a geçmek zorundasın.
[quote=EURO/USD;263668]bence aracı kurumunu değiştir matriks versinler daha iyi. hem matrikse para ödemezssin ... :rolleyes::rolleyes::cool:[/quote]
hemşo onbinde 2 ile çalışan kurum varmı matriks kullanan
yusuf alp bence matriks daha iyi forex2000 den..
ama bazı kurumlar anlaşma gereği sadece fx 2000 veriyor müşterilere.
ısrarcı olursan yada iyi işlem yapıyorsanda matriks temin edebilirler..
[quote=ozmen;263684]hemşo onbinde 2 ile çalışan kurum varmı matriks kullanan[/quote]
yazdım.. syg.