gorkuyorum....
Printable View
gorkuyorum....
neye gorguyon 112500 üstünde pehh
hacimde çok değil
[quote=seagate;446124]neye gorguyon 112500 üstünde pehh
hacimde çok değil[/quote]
ben gorkuyorsam pozum doğrudur..genelde gorkuyla taşıdığım pozlardan para kazanıyorum. ne zaman relaxiyet o zaman mağlubiyet...this is called "pala illusion"
verdim hacı lonkları 450 den...haddinden fazla gorktum son hareketten..nunu gaz alması da olabilir di 5 dklıklarda ama az kenarda durak
sp haber yollamış notla ilgili değil diye toplantı ama bu da bilinen bir bilgi toplantı içeriği saat saat ne hakkında olduğu yazıyordu
herşey tamamen spekülasyon bugün
Sipekilasyon
[IMG]http://p1304.hizliresim.com/18/x/mkqb0.png[/IMG]
kral genişleyen trendler sebebiyle trendin üstüne değme şansı yok.. tepe nasıl olur krall
e hedefi nasıl bulunacak kral
birde küçük d harfini 93.000 de koyunca 20 bin puan yükseliş oldu kral..
[QUOTE=seagate;446247][IMG]http://p1304.hizliresim.com/18/x/mkqb0.png[/IMG]
kral genişleyen trendler sebebiyle trendin üstüne değme şansı yok.. tepe nasıl olur krall
e hedefi nasıl bulunacak kral
birde küçük d harfini 93.000 de koyunca 20 bin puan yükseliş oldu kral..[/QUOTE]
e dalgası yeterli seviyeye ulaştı patron .... üst kanala değmesi şart değil .. .. e nin bittiği ancak grafta b-d nin kırılmasıyla anlaşılır ...
[IMG]http://m1305.hizliresim.com/19/9/mw7hs.png[/IMG]
şovalye patron kitap yazmış yanlış anlamadıysam, tebrikül alaa :D
[QUOTE=selçuklu;446270]e dalgası yeterli seviyeye ulaştı patron .... üst kanala değmesi şart değil .. .. e nin bittiği ancak grafta b-d nin kırılmasıyla anlaşılır ...
[/QUOTE]
tabela -1,55
[quote=flexy;446342]şovalye patron kitap yazmış yanlış anlamadıysam, tebrikül alaa :D[/quote]
nerde hacı..link ver..bişi de..
öyla beleşşşşş para yoh..açılış stresli, kapanış stresli, seans zaten stresli... şanlı brakisefaller kalacak ayada...eüzü
bu uzlaşma daah sık update olmalı hacı..ehuhe
[QUOTE=Astatin;446461]nerde hacı..link ver..bişi de..[/QUOTE]
"borsada %2300 kar" diye bi kitap asti
hacim yüksek
Hacim çok ... hemde çok
109,775 e verdi ama [U][U]pu devam ediyor 5 dk[/U][/U]
çok güzel bişey bişey....
[quote=seagate;446485]Hacim çok ... hemde çok
109,775 e verdi ama [U][U]pu devam ediyor 5 dk[/U][/U][/quote]
PU yu yiyelim bize bişi olmasın haci...60 daklık grafı açıp indiklere baktığımda; Palatronun 3 mayıs saat 10:00 dan bu yana mal kitlediğini düşünüyorum:D:D
Bu arada, Başgan "Savaşırık" dedi ya la...kimse bahsetmiyor forumlarda..hayret
sonra öyle bişey demedi diye açıklama geldi ya patron
Pu ya dikkat :) 110.350 geçerse roket olur
geçemesse 110300 gibi hareket söner
[quote=seagate;446491]sonra öyle bişey demedi diye açıklama geldi ya patron[/quote]
[quote=seagate;446493]Pu ya dikkat :) 110.350 geçerse roket olur[/quote]
he bak onu kaçırdım...
bu araad hem 5 lik hem 15 lik pupular çalışırsa roket olurivit...ama ya çalışmazsa:D
aneyy 15 lik ed yada kama görünüyoya la
350 gibi kamalar kırılır :) ama kıramamamaaa durumada varryyy
[U]punun gazı bitti galiba[/U] :D 650 puan yükseliş oldu pu gazına... 109,775-110,425
ben de tam memü pupularla saldıriyi diyecektim
üçgen var haci aşşa kırılım geldi.. eğer aşşa gitmeyi bırakıp yukarı giderse gider.. 110,650 üzeri ranar.. yoksa aşşa kırılmış görüntüsü var...
ilk kırılım olduğu için fake olabilir babında.. şu an altında üçgenin.. ama aşşağı doğru uzaklaşmıyor..
fiyat 110.200
hacı günlük kapanış 110075 altında olursa haftasonuna şort..üstü olursa bakacaz
kaldır kaldır vur yere...vur vur yere kaldır şekli..
[quote=seagate;446565]haci bernankede söyledi büyük balon olacak diye..
vob 250.000 grafiği var.. olursa 50 short kontratta 150.000 puan zarar kaç lira ediyor..[/quote]
:::hiç girme o konuya:::hesabı biel ürkünç..ama merak etme 150000 puan zarar şansın yok..95000 puanda sana sormadan sıfırlanıyo mal:::
yannız 1 dklık tobo olmuş..hehe
Abzürdyen buba burda mı?:rolleyes:
[quote=excali;446618]Abzürdyen buba burda mı?:rolleyes:[/quote]
he ya men buradayım topici gizli gizli izliiyimm..sen yohsin..ayrıca topic seans topici olmiş..:D
Paritede complex bir X dlg tamamlanmış olabilüü haberiniz ola..ha..:p:p
.dng
[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/7379/parit.png[/IMG]
İyi haftalar patronlar, bol kazançlar :D
[quote=obsidyen;446623]he ya men buradayım topici gizli gizli izliiyimm..sen yohsin..ayrıca topic seans topici olmiş..:D[/quote]
sen gizli olduğunu san..geçen hafta en az bir kaç gün aşşada nikini görtiimm. tam ben taciz edeceydimki, fileksi niki seksi daha erken davrandı:D opsiwan
[quote=obsidyen;446623]he ya men buradayım topici gizli gizli izliiyimm..sen yohsin..[B]ayrıca topic seans topici olmiş[/B]..:D[/quote]
Seanssız topik mi olurmuş?...:D
Hareket olacak ki, talep olsun....boks.
[quote=Astatin;446628]sen gizli olduğunu san..geçen hafta en az bir kaç gün aşşada nikini görtiimm. tam ben taciz edeceydimki, fileksi niki seksi daha erken davrandı:D opsiwan[/quote]
o gadan da gamufle olduydim yaw...yohusam topicin üstünde heron mu dolaştirin usta....dng...hımm:D
[quote=obsidyen;446631]o gadan da gamufle olduydim yaw...yohusam topicin üstünde heron mu dolaştirin usta....dng...hımm:D[/quote]
[img]http://www.garrywillmott.com/hp1.jpg[/img]
itiklemeye bu kadar düşkün bi milletin analistleri de habire itki sayıp duracak...ne olacaydı ki..:..:
[quote=obsidyen;446633]itiklemeye bu kadar düşkün bi milletin analistleri de habire itki sayıp duracak...ne olacaydı ki..:..:[/quote]
Hisse tavsiyesi mi bu? FORT??.dng