-
cep telefonu modem olarakh kullanırsan seçeneklerin beyle abi
[url]http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/bilgisayardaninternet[/url]
[CENTER][B]Seçenekler[/B][/CENTER]
[CENTER][B]Faturalı Hatlar Paket Ücreti*[/B][/CENTER]
[CENTER][B]Faturalı Hatlar Paket Aşımı / MB**[/B][/CENTER]
[CENTER][B]Hazır Kart Paket Ücreti [/B][/CENTER]
[CENTER][B]Hazır Kart Paket Aşımı [/B][/CENTER]
[CENTER][B]Nasıl satın alınır?[/B][/CENTER]
Aylık 1 GB
[CENTER]40,65 TL[/CENTER]
[CENTER]0,13 TL[/CENTER]
[CENTER]300 kontör[/CENTER]
[CENTER]2 kontör/35 KB[/CENTER]
[B]ABONE 1GB[/B] yazıp [B]2260[/B]'a kısa mesaj göndererek
Aylık 3 GB
[CENTER]61,50 TL[/CENTER]
[CENTER]0,13 TL[/CENTER]
[CENTER]450 kontör[/CENTER]
[B]ABONE 3GB[/B] yazıp [B]2260[/B]'a kısa mesaj göndererek
-
buda ford connect kart:::
[url]http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellconnectcard#tt1[/url]
[B]3G/EDGE USB Stick (Beyaz):[/B] 129 USD + KDV
[B]3G/EDGE USB Stick (Siyah):[/B] 129 USD + KDV
12 ve 18 aylık internet paketi taahhütü karşılığında seçeceğiniz USB Stick modeli, Turkcell'den hediye.
Taahhüt Süresi Paket Adı Faturalı Hatlar
Paket Ücreti* Paket Aşım Fiyatı TL/MB 18 ay İnternet XL Paket (1 GB) 39 TL 0,13 TL 12 ay İnternet XXL Paket (3 GB) 59 TL 0,13 TL
-
[quote=fXci;135534]valla abi biliyosun ben su an 3gb paket kullanıyorum aylık 61 tl emme ben pda yı modem olarakh gullanıyorum.
su an 2.5 gb kotam kalmıs 1 hafta oldu :::
sen 1 gb lık paketı al yeter o sana 40 tl falan fıyatı bide emme tilifonu edge modem olarakh kullanmaycaksan connect kart alcaksın onada bilmem kac aylık taahüt vermezsen ek ücret alayolar herhal tam fikrim yokh ... du bakem bilgilere
[URL="http://www.turkcell.com.tr"]www.turkcell.com.tr[/URL] den eyi tatiller abeycim+.[/quote]
teşekkürler kardes.
benim laptop var. gidicem yerde 1 haftalığına laptop üzerinden internet kullanıcam. cep telefonum zaten turkcell değil. turkcell hattımda yok.
1 aylık abone olsam. diğer ay iptal etsem modemi bedava vermezlermi?
kısaca bana bu bir haftayı internete min bağlı şekilde en ucuz kurtarma yolum nedir?
bu pda modem ne? usb modem ne? benim basitce 1 hafta laptop üzerinden internete bağlanmam için ne yapmam lazım.
ben işi tam bilmiyorum o yüzden ayrıntılı soruyorum. kusuruma bakmayın.
ek olarak birde bu 3g ye ağustosda gecilecekmiş. 3g ye gecilince bu connec kardlar cöp olacak yazıyo bazı forumlarda. 3g den ne şekilde yararlanabilirim acaba?
-
[QUOTE=fXci;135536]buda ford connect kart:::
[url]http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellconnectcard#tt1[/url]
[B]3G/EDGE USB Stick (Beyaz):[/B] 129 USD + KDV
[B]3G/EDGE USB Stick (Siyah):[/B] 129 USD + KDV
12 ve 18 aylık internet paketi taahhütü karşılığında seçeceğiniz USB Stick modeli, Turkcell'den hediye.
Taahhüt Süresi Paket Adı Faturalı Hatlar
Paket Ücreti* Paket Aşım Fiyatı TL/MB 18 ay İnternet XL Paket (1 GB) 39 TL 0,13 TL 12 ay İnternet XXL Paket (3 GB) 59 TL 0,13 TL[/QUOTE]
Abi 12 ve 18 ay girecegine dagir soz verirsen veririm deyor saa connect kartı
bu connect kart yenı nesıl usb 3g destekli direk alırsan 129 dolar +kdv bide ustune 40 tl 1 gb lık paket alcan hesap eyle işte :::
.kom
-
[QUOTE=trader38580;135539][url]http://urun.gittigidiyor.com/Turkcell-Connect-Kart-3G-EDGE-USB-Stick-Siyah_W0QQidZZ18976583[/url]
adam 36 liraya bunu satıyor. alsam iş yaparmıki?[/QUOTE]
iş yapmaz olurmu yapar tabi +. eyi yakalamışın ::: ben bulsam ben alırdım gayri hetta baska varsa bende::: alırım
-
açık arttırma ile satılıyor ama ALLAH bilir kaça yükselir fiyatı daha 4 gün süresi var bitimine ilanın.
150 kağıdı bulur fiyatı bu connect card ın.
-
bu 3g sayesinde laptopumuzdan internet bağlantısını daha ucuz sağlayabilecekmiyiz?
3g/EDGE USB stick ler sadece aldığımız oparatör ilemi çalışıyor? yoksa bu usb stick e istediğimiz sim cardı takabiliyozmu?
benim araştırmalarıma göre yaklaşık 150 doalra usb stick alabiliyoruz ve aylık 30 liraya 1GB kotalı internet kullanabiliyoz.
yada 12 aylık abonelik tahahhütü ile usb yi ücretsiz veriyolar.
benim sıkıntım bana 1 haftalığına lazım o yüzden abonelik tahhahütü işime gelmiyor.
daha geçiçi bi çözüm bulabilirmiyim bilmiyorum.
fikri olan arkadaşlardan özellikle usb yi başka operatörlerle kullanabiliyozmu konusunda cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
-
[quote=trader38580;135542]bu 3g sayesinde laptopumuzdan internet bağlantısını daha ucuz sağlayabilecekmiyiz?
3g/EDGE USB stick ler sadece aldığımız oparatör ilemi çalışıyor? yoksa bu usb stick e istediğimiz sim cardı takabiliyozmu?
benim araştırmalarıma göre yaklaşık 150 doalra usb stick alabiliyoruz ve aylık 30 liraya 1GB kotalı internet kullanabiliyoz.
benim sıkıntım bana 1 haftalığına lazım o yüzden abonelik tahhahütü işime gelmiyor.
fikri olan arkadaşlardan özellikle usb yi başka operatörlerle kullanabiliyozmu konusunda cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.[/quote]
TOSHIBA G450 3G / HSDPA USB MODEMLİ CEP TELEFONU
[URL="http://www.hepsiburada.com/toshiba-g450-3g-hsdpa-usb-modemli-cep-telefonu/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceptosg450#tablnk"][IMG]http://images.hepsiburada.com/assets/Telefon/200/telceptosg450.jpg[/IMG][/URL]
[B]99 avro[/B]
geçende bunu tavsiye etmiştim hemide sadece usb modem deel telefon olarakh da gullanılabiliyore :::
hemide usb stick 3g modem fiyatına daha fazlası
[url]http://www.hepsiburada.com/toshiba-g450-3g-hsdpa-usb-modemli-cep-telefonu/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceptosg450[/url]
-
[quote=GOKHANFINDIK;135527]Acaba bende mi bir salaklık var yoksa bu yorumlardan biri birisi ile çelişiyor da ileride demiştim demek için uygun olan mı seçilecek.Dow 8707 kaparsa fdow 8660 kapanır.Ee yani 10 puan artı olur bizim kapanışa göre.Dowun 10 puanına 200 puan artı açacak isek eğer dowu niye böyle tahmin edersin.Çünkü dow fazla artacak ise eğer vob 200 puan artı açar söylem de banko gerçekleşir sen de şak diye korsun önümüze demiştim diye.Eğer dow aynı kaparsa o zaman da dowu bilmiş olursun korsun.Her halukarda arada iyi koyuyon bize.Bu aq yön aşağımı yukarımı hele yaz da bizde bilelim.Tırışka verişler dediğin garan artıdan yüzde 2 eksi oldu dow hem de düne göre epey artı.Gözünü seveyim şu paraların bir ekstresini koy da milyon dolarları koymaya yer bulamıyorsan ben çuvalı açarım.Tırı vırı ya sırf.Masalll.Lafontainesin sırf ya.[/quote]
hacı süper tarz walla:::::::::
her türlü duygu var anlatımında...
-
[QUOTE=trader38580;135542]bu 3g sayesinde laptopumuzdan internet bağlantısını daha ucuz sağlayabilecekmiyiz?
fikri olan arkadaşlardan özellikle usb yi başka operatörlerle kullanabiliyozmu konusunda cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Cep telefonunu data kablosu ya da bluetooth üzerinden laptopa bağlayıp girebilrsin. Ben öyle yapıyorum.
-
vob çuya tatilde bile rahat yok valla :)
herkes tatilde nasıl işlem yapabilirim derdinde :)
-
pazartesi nasıl başlarız konusunda fikirler oluşmaya başladımı yoksa yarın gece future larmı bekleniyor ?
gelen iyi bilançolara rağmen dow un performansını beğenmeyenlerde var ama neticede kapanış pozitif..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;135546]vob çuya tatilde bile rahat yok valla :)
herkes tatilde nasıl işlem yapabilirim derdinde :)[/QUOTE]
eyle dedik emme piyasaya bakmayorum sadece forumu okuyorem ::: zati donusumun muhtesem olması icin baa tatil lazımdı... üüü
-
nereye tatile giderseniz gidin vob cular her yerde wirelles uygulaması var ucretsiz kafanızı
yormayın .
-
[QUOTE=emrehan;135549]nereye tatile giderseniz gidin vob cular her yerde wirelles uygulaması var ucretsiz kafanızı
yormayın .[/QUOTE]
Zaten arkadaşımız yazısının en başında interneti olmayan bir yere gidiyorum demiş, yorum mu şimdi bu :) Benim memlekette bırak interneti, cep zor çekiyor :D
İlgilenen arkadaşlar için aşağıda paketler, kendilerine uygun olanı seçip cep telefonunu laptopa bağlayıp girebilirler...
[url]http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.hesapli_internet.php[/url]
[url]http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/internetpaketleri[/url]
[url]http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/wapinternetgprs/internet_paketleri.shtml?pagemenu=servisler.internet.internetpaketleri[/url]
-
[quote=enorton;135545]Cep telefonunu data kablosu ya da bluetooth üzerinden laptopa bağlayıp girebilrsin. Ben öyle yapıyorum.[/quote]
[quote=enorton;135550]Zaten arkadaşımız yazısının en başında interneti olmayan bir yere gidiyorum demiş, yorum mu şimdi bu :) Benim memlekette bırak interneti, cep zor çekiyor :D
İlgilenen arkadaşlar için aşağıda paketler, kendilerine uygun olanı seçip cep telefonunu laptopa bağlayıp girebilirler...
[URL]http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.hesapli_internet.php[/URL]
[URL]http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/internetpaketleri[/URL]
[URL]http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/wapinternetgprs/internet_paketleri.shtml?pagemenu=servisler.internet.internetpaketleri[/URL][/quote]
ilginiz için teşeekkür ederim. benim istediğim şey bu işte. usb stick almadan 1 haftalık paket yeter bana. saol :..:.brv:..:.lelele.lelele.lelele
-
[quote=oguzhan;135531]Sn Astatin dün foruma giremediğm için yazınızı yeni okudum aynı olay benim sistemdede oldu hatta kalıcı sat verecekken kesismeler gerçekleşmişken son saniyenin son saniyesinde barı geri çekti.
Yanlız bu olay geçen haftada bir defa daha olmuştu ben ekran başında değildim aracı kurumdam aradılar telefondayız konusuyoruz su an sat teyidi geldi dedi aracı kurum çalışanı kontratı kapadık arkasından sinyal geri çekildi. Bu tür olaylar yakın zamanda olmuyordu.
Dün de sistemimi oluşturan indigatorlerden üç adeti satta biri son barda takılı kaldı sata geçemiyor durum 75 dk devam etti o bir indigator hala sata geçmedi diğer sat olanlarda geri döndü.
İlginç olaylar olmaya başladı hayırlısı
kolay gelsin[/quote]
benim anlattigim durum anormal degil, notrmal olmasi gereken//sinyaller bar kapanisinda kesinlesir..misal 10:10 da fiyat 45000 dir' gecici sat cikar, ama 10:15 de fiyat 45200 olmustur..o zaman sinyal kaybolur, mevcut pozu devam eder..ha eger kesinlesmis sinyali daha sonra ortadan kaldiriyorsa o zaman sisytem formulunde maraz vardir..( ref(c+x) hikayesi.. ha birde mtx in veriyi update ettigi halde grafigi upgrade etmedigi durumlar olabiliyor..o zaman veri gi\uncelle yapmak gerekiyor
-
[B]Tünaydın, [/B]
[B][U]20 Temmuz Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Haziran ayı ÜFE 09:00 0.50% 0.00% Düşük
GBP M4 Para Arzı 11:30 0.40% 0.20% Düşük
USD Öncü göstergeler 17:00 0.50% 1.20% Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Eaton (ETN) 0.17$ (Açılış Öncesi)
Texas Instruments (TXN) 0.18$ (Kapanış Sonrası)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TTKOM 2Ç09 mali tablo açıklaması
Hazine Haziran ayı sonu itibariyle merkezi yönetim toplam borç stoğunu açıklayacak (17:30)
[B][U]Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8650[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]8648[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][B][U]NOT:Japonya'da piyasalar tatil nedeniyle kapalı olacak[/U][/B][/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
-
cümleten sevgi sağlık ve huzur dolu hayırlı kandiller dilerim..
-
eyi kandiller cümleten .brv
-
hepimizin kandili mübarek olsun.
-
selamlar özlemişim sizi...tatil devamm..belki bu hafta biraz bakabilirim belki..neler oluyor..yön nereye.. haftalık öngörünüz varmı uzak kaldım..
matrixde sadece vob ile ilgili haberleri okumak için ayrı bir ayar varmı??
acayip bi yerdeyim yıkılıyo buralar...buum buum buuuum...
-
[QUOTE=QUEEN;135558]selamlar özlemişim sizi...tatil devamm..belki bu hafta biraz bakabilirim belki..neler oluyor..yön nereye.. haftalık öngörünüz varmı uzak kaldım..
matrixde sadece vob ile ilgili haberleri okumak için ayrı bir ayar varmı??
acayip bi yerdeyim yıkılıyo buralar...buum buum buuuum...[/QUOTE]
graliçem aynı yerdeyik herhal ben dahan yeni yatavıma yattım ::: .dng
-
[QUOTE=fXci;135559]graliçem aynı yerdeyik herhal ben dahan yeni yatavıma yattım ::: .dng[/QUOTE]
ne yatması..zabaha kader dens dens.:D:D:p
-
future lar hafif kayıplarla sakin başladı..
-
herkese günaydın.
dowun duracağı yok heralde. gittikçe gidiyor. dönüş bekleyenler ne zaman ki "lem bu iş 9.000de soluklanır heral, biz de bi 300 puanlık long yapalım" demediği sürece, dönüş görünmeyecek galiba.
cuma günü verdiğim desteklerden ilk iki tanesinin aralığı epey vardı. araya yeni bir destek yerleştirdiler.
destekler: 47,800/47,625/47,400/47,250***/46,975**/49,900****
dirençler: 48,100/48,250***/48,400
daha üstte benim parametrelerime göre direnç yok. 49.000 psikolojik direnç kabul edilebilir.
Roubini hakkındaki düşüncemi de söyleyeyim.
ekonomi bilgisini, geçmişini, hatta şu andaki görevini dahi bilmiyorum.
ancak insanların gözüne bu kadar soka soka "bu adam krizi herkesten önce bildi" diye ön plana çıkarılan bir adam, beni huylandırır.
bu adam için demiştim ki, "bir kehanette daha bulunursa, neden bu kadar ön plana çıkarıldığını anlarız."
"dip daha görülmedi" diye bir kehanette daha bulundu kendisi.
ayrıntı, hatta önemsiz gibi görülse de, kısa pozisyondaki arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken noktalardan birisidir.
bana komplo teorisi üretiyorsun diyecek arkadaşlar çıkacaktır. halihazırda paylaşımda bulunduğum arkadaşlardan diyenler oluyor. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
ama ben derim ki, insanları bir şeye inandırmak için "ilkinde herşeyi bildi, neden ikincisinde yanılsın" diyecek bi adamın kehanetinden daha güzel bir yol yoktur.
Roubini dip görülmedi diyecek.
bütün millet çatır çatır şortlayacak.
1 ay sonra manşetlerde "Roubini ilkinde bildi ama ikinci kehanette ıskaladı" haberlerini okuyacağız.
Roubini de görvini tamamlamanın huzuru içerisinde emekli olacak.
olmaz mı?
Ekonomisi, genel kurmay başkanının veya "bir yetkili"nin IMF ile ilgili gece yapacağı dandik bi açıklama ile allak bullak olacak bir ülkenin borsasının dünyanın gördüğü en büyük krizin ortasında 27binden 48bine gelmesini izledik.
olacak şey miydi? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
biraz uzun oldu, lütfen kusura bakmayın.
bol kazançlar...
-
Cuma günü yaptığı kapanışa bakmışsındır unlimitted vobdan ne köy olur ne kasaba bence .
Bol kazançlar..
-
iyi haftalar bol kazanclar gunaydın..
-
-
beklentilerin üstünde bir olumlulukla açtı piyasa..
% 1 e yakın + gab.
48225 ten kısalara stop !
-
son yüksek 48675 e bi atak daha olacak gibi..
bu seviyenin üstünde yukarı iştah artabilir..
-
günaydınlar.. bol kazançlar..
uzunlara 375'ten veda.. kısa için bekleme..
-
[quote=YAVUZHAN;135567]son yüksek 48675 e bi atak daha olacak gibi..
bu seviyenin üstünde yukarı iştah artabilir..[/quote]
bu yukarı atakların sonu gelmedi zaten.son 1 yukarılar bitmedi bir türlü...
-
48375 long !
48075 stop !
-
[quote=SEYYAH;135569]bu yukarı atakların sonu gelmedi zaten.son 1 yukarılar bitmedi bir türlü...[/quote]
düşüş için hep bişeyler eksik kalınca yön mecburen yukarı dönüyor :)
-
[quote=YAVUZHAN;135570]48375 long !
48075 stop ![/quote]
Bence 48200'de stopla.. future endeksler zayıf kaldı sanki..
diyene kadar.. 48150 bile gördü.. :(
-
[B]Müneccimler çoğaldı, buyurun buradan yakın (ama açık alanlarda)[/B] :..:
[I]ABD konut piyasasındaki krizi tahmin eden altın borsası uzmanı Christopher Wood, altın fiyatlarının, gelecek yıla kadar dörde katlanacağını savundu. Wood, halen onsu 900 dolarlarda bulunan altının onsunun 3 bin 500 dolara ulaşacağı iddiasında bulundu.Wood’a göre, finansal sektördeki kırılganlıkları gören ve bunu bir daha yaşamak istemeyen yatırımcılar ‘güvenli yatırım aracı’ olarak kabul edilen altına yatırımda bulunacak. Son 10 yıldaki altın fiyatlarını analiz ettiklerini kaydeden Wood, grafiklerin de altına yatırıma işaret ettiğini ifade etti. Altının onsu, uluslararası piyasalarda 935 dolardan işlem görüyor. Altının onsu, bu yılın başlarında 1000 doları test etmişti. [/I]
-
[quote=martoniki;135572]Bence 48200'de stopla.. future endeksler zayıf kaldı sanki..
diyene kadar.. 48150 bile gördü.. :([/quote]
spot duruyor, vob gidiyor.. 175'ten uzamak lazımmış.. 350'ye geldi.. buradan kısalsak mı ne?
bugün de cuma günkü gibi fdax % olarak hala dax'ın gerisinde.. :confused:
-
slm arkadaşlar ben yatırım yapmak istiyorum bunun içinde bi firma arıorum bana bu konuda fikir verek varmı?