-
[QUOTE=mordak;58603]bu sefer olacak sn. hexen...
yaptıklarından artık gına gelsede bu sefer olacak....dow fdow hikaye olacak.....kaç gündür olduğu gibi sadece hikaye olacak....artık yeter desekte bir yerde bunlar uzundan ekmek vermeden ne mal kitlerler nede daha aşağı basarak mal almaya .....leri var....bekliyorum günlerdir daha aşağıları ama yemiyor işte....
yeni vade gerçekten güzel olacak.....
bol kazançlar....[/QUOTE]
[QUOTE=saganak;58608]Yazmama kararıma karşın , bir kaç noktayı yazmakta yarar görüyorum ;
1- u 100 ün 7000 lerden ,58000 lere gelişinde bütün sat sinyallerine rağmen , paranın gücü tekniği bozmuştur , ne kadar hayret edilsede , her sat sinyalinde satanlar terste kalmıştır. ve o dönem bitmiştir.
2- Şimdiki süreç , elde stoklanan malın , tekniği teknigi ve sistemleri bozdugu süreçtir , ve eldeki mal teknigi bozmaktadır , ne kadar şaşırsakta ,
3- Niçin sistemler akşam alda kapatıpta , ertesi gün aşagıya gaplı açıyoruz ? Bunun cevabı : paranın gücünün taşıdıgı pozisyonlarda yatıyor , Hiç kimse bindiği dalı kesmez ,
4- Paranın gücü , agzınada kadar kısa da , günlerce halka arz yaparkende bu topiğe bu notu düşmüştüm bu vade için ,
5- Tahminim o durki , akşama dogru vadeliyi yukarı çekmelerinin iki tane temel sebebi var . Birincisi gün içi kısada olanlara , poz kapattırıyorlar , esas sebebi ise , ekim vadeyi kapanışta yukarı çekip , aralık vadede kısa açıyorlar , ihtimal tabiii,
sevgiler , saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=saganak;59328]Syn mordak ,
Kimselere akıl vermek haddimizi aşar ,
kısalar tehlikeli notunu ben düştüm , üstelik piyasalar yükselmeden , yazılanlar oradadır , tarih ve saati ile ,
Piyasalar , şuralarında altına gidecek diye cellatlık yapanlarada gerekçeli tepkimi koymuşumdur , nasıl uçacagız malsız kalmayın dolduruşlarında oldugu gibi ,
Niyetim gereksiz tartışma yaratmak deyil ,
Anlamadıgım , kimse burada , temel gerekçelere dayandırılan , bilgi paylaşımından öte , başka şeylerle ugraşıyor , ve çok üzücü.[/QUOTE]
sn.saganak güzel yorumlarınız var....anlamlı içi dolu yorumlar...sakın dediklerimi üzerinize alınmayın....mantıklı ve analiz çerçevesinde her yorum bizler için değerli...
fakat bazı yorumlar böyle değil...bayram öncesi milleti ralliye hazırlayanlar yok oldu her gün 10 kez mesaj atan adamlar yok ama bugün yorumlar başladı şimdi boğa piyasası için....ya insan utanır ya..durur düşünür bari özür diler....
burada belki kendisini takip ediyordur diye hatırladığım teo abi sadece bir gün için oda yaklaşık 1000-1500 puan için kendi pozisyonunu yazdığı için bile gereksiz özür diledi...neyse artık ben bir şey demeyeceğim...
ne karahan,ne kayahan kaldı...kalanlar varsa bile yavaştan gidecek ve bizler devam edeceğiz....
bazı durumlar nedeni ile aramızdan ayrılmaya niyetlenip tekrar geri dönen ve dönecek tüm dostlara sevgiler....
niyetim kimseyi kırmak değil...fakat anlamsız yorumlar yapıp sayfalar doldurup yazıp birde terse gelip yok olup ardından hiç birşey olmamış gibi devam eden arkadaşlara onlar kendini zaten iyi bilir.....
herkese iyi geceler.....
-
Yarışma*HEDEFONLİNE
31 Ekim 2008 18:03
Hedefonline Kasım ayı başında başlatacağı Forex Formula 2008 ile sanal dünyada gerçek para kazanma fırsatı sunuyor.Hiç rizikoya girmeden 15 bin dolar kazanın.
Uzun zamandır düşüşler yüzünden pek rağbet görmeyen döviz piyasası, son günlerde global piyasalarda yaşanan krizlerin etkisiyle Türkiye piyasasında görülen sert yükselişlerle talep edilen bir yatırım aracı olmaya başladı.
Genelde Türk yatırımcısı geçmişte enflasyon artışı karşısında ve Türk lirasının değer kaybetmesi nedeniyle yatırımlarını döviz olarak değerlendiriyor ve oluşacak değer kayıplarına karşı kendilerini koruyorlardı. Şimdilerde tekrar aynı sürecin yaşandığı Türkiye döviz piyasasında yatırımcılar, bu piyasanın uluslar arası spot döviz piyasalarını oluşturan FOREX işlemlerine ilgi göstermeye başladılar.
Forex dünyanın en büyük piyasası ve bu piyasada günlük ortalama $ 3 trilyon dolarlık işlem hacmi ile yatırımcılar online işlem platformlarından istedikleri döviz birimlerinde hızlı alış ve ya satış yapabilmelerini sağlıyor.
Döviz işlemleri için yatırımcılar forex piyasasında işlem imkanı sağlayan forex broker şirketlerinde hesap açtırıyor ve işlem platformundan internete bağlandığı her yerden bu işlemleri yapabiliyor.
Forex piyasasında 9 yıldır Türk yatırımcılarına hizmet vermekte olan Hedefonline, piyasanın tanıtımı ve eğitim ile ilgili hizmetler sunuyor ve gerekli tüm altyapı desteğini veriyor.
Bu piyasalarda işlem yapmak isteyen yatırımcılara deneme hesaplarla hiçbir rizikoya girmeden platform ve döviz piyasası deneyimi sağlıyor.
Bununla birlikte Hedefonline Kasım ayı başında başlayacak olan Forex Formula 2008 yarışmasının düzenlemesini yaptı.
Forex Formula 2008 yarışması forex piyasalarında gerçek zamanlı fiyatlarla sunulan sanal hesap bakiyesi ile katılımcılarına ciddi ödüller sunuyor.
Döviz piyasalarını bilen ve işlem yapmakta olan yatırımcılar bu deneyimlerini yarışmada kullanıp rekabet ortamında fırsatları değerlendirebilecek.
Ayrıca yeni başlayan ve döviz piyasalarına ilgisi olan yatırımcılarda gerçek verilerle birlikte rizikoya girmeden piyasa hakkında bilgiye elde edebilirler.
[COLOR="Blue"][SIZE="4"]Kasım ayı başında başlayıp 2 ay sürecek olan Forex Formula 2008 yarışması [/SIZE][/COLOR]sonucunda en iyi getiriyi elde eden yarışmacı $ 15000, ikinci gelen yarışmacı $ 7500 ve üçüncü gelen yarışmacı $ 2500 ödül kazanacaktır.
[url]http://www.haber7.com/haber/20081031/Rizikoya-girmeden-15-bin-dolar-kazanin.php[/url]
-
Yarışma
adres....
[url]http://www.hedefonline.com/tr/[/url]
-
katılacak arkadaşların dereceye girecegine inanıyorum.
-
sayın follow suanda kısa pozusyondamısınız ve pazartesı için düşnceniz nedir ögrenebilirmiyim
-
böylece ekim ayı bitti.
yılların ortalamasında ekim ayı dow ve sp de en kötü geçen ay olmuştur. isatistik haklı çıktı.
bir tezat var.
imkb de ortalamalarda en iyi ay ekimdi, fakat globalleşme ve buna bağlı bağlantı en kötü ekimi getirdi.
kasım ise abdde en iyi performans gösterilen ay ortalamalarda. ancak istisna 8 kere olmuş, sekizide ekimde %10 üstü düşüşlerde ertesi ay yani kasımda spde
%8 ortalama düşüşler daha gerçekleşmiş.
yani zorlu bir kasım bizi bekliyor.
sevgiler.
-
[QUOTE=torsion;59351]sayın follow suanda kısa pozusyondamısınız ve pazartesı için düşnceniz nedir ögrenebilirmiyim[/QUOTE]
sayın jelibon aynı soruyu size sorsam yorumunuzu alabılırmıyım
-
[QUOTE=hexen;59266]29500 maliyet longs 35400 ortlama realiz etim berket versin ... haftasona flat yatyorum :)[/QUOTE]
[QUOTE=mordak;59323]vadelimiz tüm borsalar çökerken ortalarda görünmeyen bazı arkadaşlar başlamışlar şimdiden yükseliş senaryolarına....eee tabi 6000 puan çıkınca gayet normal(ve bu vade en dipten kapanacak uzunlar dikkat diyenler diğer vade için kısacılara öğüt verir olmuş)...anlamıyorum ya herşey olup bittikten sonra yorum yapmak ne kadar anlamlı...neyse herkesin kendi görüşü saygı duyalım....
daha geçen pazartesi (daha öncesini demiyorum)gecesi herkes öldük derken yazdım yazacağımı.....
sn.hexen nin mesajına alıntı dahi yapmıştım...
yeni vade için senaryomu daha önce belirtmiştim....bakalım durumlar nasıl gerçekleşecek....
bu arada yeni haftaya kısa için fırsat kollamakla başlayacağım...
herkese bol kazançlar...[/QUOTE]
Sn Hexen gerçekten canı yürektekten tebrik ederim, senaryonuzu günlerce önceden yazıp sonuna kadar başarıyla uyguladınız. Sn mordak sizi de hayranlıkla izlemekteyiz, en dipleri gördüğümüz günlerde yükselişin sinyallerini vermiştiniz, tebrikler... +.+.+.+.+.
-
[QUOTE=torsion;59351]sayın follow suanda kısa pozusyondamısınız ve pazartesı için düşnceniz nedir ögrenebilirmiyim[/QUOTE]
haftasonuna 36.500 maliyetli kisa ile girdim
dow un 5 dakikalik grafigine bakiyorum biz kapandigimizda arti olan dow son 10 dakikadaki atagiyla eksi kapanmaktan kurtulmus
dow 11.000 deyken ayni sekilde yapiyolardi son 10-15 dakikada alip zorlama arti kapatiyolardi sonrasi malum
pazartesi saglam arti acilacak olursak biraz daha short acarim
eksi acilirsak takip ederim kar ettigimde acimam poz kapatirim
her ne olursa taktik var sonucta
bence cok hafif arti acilip eksiye doneriz ama asil yon yeni haftada belli olur diyorum.
-
[QUOTE=mordak;59323]vadelimiz tüm borsalar çökerken ortalarda görünmeyen bazı arkadaşlar başlamışlar şimdiden yükseliş senaryolarına....eee tabi 6000 puan çıkınca gayet normal(ve bu vade en dipten kapanacak uzunlar dikkat diyenler diğer vade için kısacılara öğüt verir olmuş)...anlamıyorum ya herşey olup bittikten sonra yorum yapmak ne kadar anlamlı...neyse herkesin kendi görüşü saygı duyalım....
[/QUOTE]
Yükseliş sürerken çöküş senaryomu vereyim. Bu tepkinin 41,000i geçememesini ilk etapta düşe kalka 32,000lere yolculuk bekliyorum. Bunu da Aralık ayına bırakmayacaklarını tahmin ediyorum. 29,000 dibinden soluksuz %23lük bir yükseliş var. 2,28den alınan GARANlar yeni sahiplerine devredilince düşüş gelecektir. Aralık vadede 30,000 altına inileceğini düşünüyorum. Çünkü hem bizim hem de DOWun rallisi sağlıksız olmuştur. Dowunki seçim molası da olabilir. Haa 30,000 altına inilecekmiş hemen short olalım demiyorum. Fakat aşağı potansiyelin yukarı potansiyelden daha fazla olduğunu yükseliş devam ettiği sürece geceye taşınacak longların risklerinin arttığını söylüyorum. Bu dönemde sistemlerinizi yolundan gitmeye devam edin.
-
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img367.imageshack.us/img367/2991/dolar1gd1.png[/IMG][/URL][/IMG]
Dolar yıllık seneye 2xxx gösteriyor
-
ya kim ne yazarsa yazsın kim ne derse desin size ne ki neye takılıosunuz anlamıyorumki. inadına biri çıkıor dior adam düşüşde şöle yazdı böle yazdı şimdi ortalarda yok. nerden biliosun adamın dipde poz kapamadığını. poz alırken yanındamıydın. poz kaparken yanındamıydın? herkes aklı başında para kesesi koynunda buraya yazılanlara bakıp poz alıosa etkileniosa ya çekip gidicek burayı okumicak ya da vob hesabını kapatacak. yoksa batmaya mahkumdur. o sebeple buraya herkes yazdığı görüşden dolayı sorgulanamaz ne şekilde yazarsa yazsın. varsa terso durum yönetim gereğini yapar zaten. bi de millet de şu durumu anlamıorum beklentisi yönünde hareket olursa adam yemio içmio eski yazısını buluo alıntılıo bak ben dediydim. forum yönetimine sesleniorum burdan: bu arkadaşlar burda harcanıyor bu arkadaşlara üstün hizmet madalyası vermek lazım. hakları yenior. ne de olsa dedikleri çıkıor:D