-
[QUOTE=enorton;59489]Yorumlarınız için teşekkürler sn hexen[/QUOTE]
saol enortonum :) mbm guzel sey dedi systems tum peryots long signalde.. Ona dikat .. asaya gitme bundan sınır olcak eyer systems short signal olmasa düsme max 35xxx olcak...... sindi onem yeresi 37400 37900 oldu ..
Ben halen 1/2 37400 malyet short tutyorum.. eyer 37400....37900 yeresine gider diyer 1/2 short etceyim...amma 37900 üstesinde short inat yok
-
Yükselişlerde yatay piyasa üst banddan alt banda, düşüşlerde yatay piyasa alt banddan üst banda gidiş demektir.
-
Yön belirsiz, flate geçtim, kırılsın bir tarafa dalarım...
-
[QUOTE=enorton;59486]Yorumlarınız için teşekkürler sn hexen[/QUOTE]
Szie de aynı mesajı üç defa göndererek yaşattığınız dejavu için teşekkürler sayın enorton. :..:
Bir an ne oluyor yawf dedim. Tekrar tekrar aynı mesajı mı okuyorum diye ama değilmiş.
Dolar kontratları yukarı trend yapıyor endeks yatay takılıyor.
-
3 saattir sıkışık yataydayız , piyasa yapıcıları akşamdan mı kaldı nedir , uyanamadılar herhalde .
-
[QUOTE=VOBiX;59494]Szie de aynı mesajı üç defa göndererek yaşattığınız dejavu için teşekkürler sayın enorton. .[/QUOTE]
Sayın Enorton'un teşekürleri,trendde dönüştü diyorsun yani :) heheheh
-
grafiğe göre dowunda seans içi iyi bir eksiyi görmesi lazım.. açılışla muhtemel...
gece 9000 e dogru aşagı hareket olası...
o yüzden fdowa çok güvenmemek lazım...
aslı olan vadeli..oda alda hala....
ama uyumsuz..spot ve daxla birlikte..
normal oyunu bırakıp rövaşata ile gol atarmıyız diye yakın stoplu kısaya devam...
normalde ,sistematik olarak kısa zamanı gelmedi henüz...
-
Al tut sürüyor trendin yukarı gücü +4 , 5 üzerinden, kısa için 5 dak bekliyorm flat
-
bankalararasi dolar hareketleniyor yavastan.
-
-
ne 37.300 mus vallahi billahi
-
37300 den shorta biraz daha short kattim.