gurtar bizi sellbaba
Printable View
gurtar bizi sellbaba
eywallah sellbaba..remote akses edip gurtardın bizi sanırsam...denks
Patron...
nerdesin...
[QUOTE=Astatin;347442]nerdesin...[/QUOTE]
ühühüh .... :D:D .. patron önemli bi iş durumu var ... yoğun günler ... borsa cephesini takip edemiyorum maalesef .. temporarily out o f service ..... :o:o .... benim yerimede al sat patron .... en güzel pointleri alın inşallah cümleten ... .brv.
[quote=selçuklu;347499]ühühüh .... :D:D .. patron önemli bi iş durumu var ... yoğun günler ... borsa cephesini takip edemiyorum maalesef .. temporarily out o f service ..... :o:o .... benim yerimede al sat patron .... en güzel pointleri alın inşallah cümleten ... .brv.[/quote]
vay patron, iş takibindesin ha..Gani gani artsın bereketli olsun..teprik ederim:D
En güzel point henüz alınmamış olandır.brv
optis abi...gurtar bizi abi...sayım live mi üwwww
üwwwwwwwwwwwww
[URL="http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-suli-sl-7-7-2-capacitive-ekran-multi-touch-cift-cekirdekli-45610626/detay"][IMG]http://i55.tinypic.com/2cys0me.jpg[/IMG][/URL] Eklenmiş Resmin önizlemesi[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=4771&d=1301429814"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=4771&stc=1&thumb=1&d=1301429814[/IMG][/URL]
patron....
Selçuklugral olmayınca topik sessizliğe büründü üvvvv:o
Nerede alternatif sayımlar nerede nokta atışları üvvvv:o
Çabuk gel selçuklugrallllllll üvvvvv:o
[B]Sensiz bu topiğin bir yarısı yok
Her şeye çare var ew sizliğe yok
Yokluğun çekilmez oldu çabuk gel [/B]
patron....
neredesin...
gaçınılmayacak şeyler var ...:D:D
[QUOTE=selçuklu;348124]gaçınılmayacak şeyler var ...:D:D[/QUOTE]
Nerdesin yahu?
[QUOTE=jelibon;348126]Nerdesin yahu?[/QUOTE]
abi yoğun günler ....yeni bi iş durumu var ... bakalım kısmet .... uzak kalmak durumundayım bi süre ..... :o ... 10 güne falan toparlarsam dönerim sahalara inşallah .brv
[QUOTE=selçuklu;348129]abi yoğun günler ....yeni bi iş durumu var ... bakalım kısmet .... uzak kalmak durumundayım bi süre ..... :o ... 10 güne falan toparlarsam dönerim sahalara inşallah .brv[/QUOTE]
Hayırlısı Olsun.
patron...
Patron...
nerdesin...
Adı EW topiği olan yere tek kelimelik mesajların bir anlamı mı var, yoksa ... ?
[QUOTE=hilmi;348634]Adı EW topiği olan yere tek kelimelik mesajların bir anlamı mı var, yoksa ... ?[/QUOTE]
Var..
Topiğin sahıbısı yok ortada, onu bekleşiyoruz:..: işini halledebilirse gelecekti ama iş oldu kaldı mubarek üvvvv:o
Çağıralım bakalım üvvvv:o
[B] Sensiz bu topiğin bir yarısı yok
Her şeye çare var ew sizliğe yok
Yokluğun çekilmez oldu çabuk gel[/B]
özledim ** borsasız bir hayat bana göre değil :o:o:o.... .... vayyy .. ** .. ühüühüh ..... yakında gelecem .......lelele .. gaçınılabilirlik konusunda söz astetron ve stro baba patronlarındır ... :D:D:D ..
Bu kadarmı olur?
Gaçınılmaz gaçınılmaz dedin durdun, şimdi piyasa ralli yapıyor hani ew si nerede bu gaçınılmazın, demekki neymiş...gaçınılmaz diye bişey yokmuş...
Şimdi olmadı selçuklu, hani 65000 hani 68000 nerede ?
Korkuyorumki işin bitince gelip de a dalgası 70000 altına inmeden bitti, şimdi 81500 leri aştık b dalgasını arayıp bulacaz, oradan graşacaz deme sakın:)
Neyse gaçınılmazsa önce b dalgası ve daha sonra dediğin graş gaçınılmazdır ne yapalım:)
patron......... nerdesin.......
Selçuklugralllll nerdesiiiiin?:)
Dolar bazlı haftalık endeks 30 grafiğinde sayım B dalgasını işaret ediyor görünüyor, ABC düzeltmesi bir önceki 5 dalgalık yükselişten sonraki gibi olacağa benzer, hatta olur diyorum ben:)
Seçime kadar düşüş ve seçimden sonra düşüş devam şeklinde bir senaryo var, B dalgası vob fiyatlarını bu haftalarda 83000-86000 aralığından sonlanmasıyla biter, ardından ağır ağır gelsin C dalgası:)
Güzel senaryo sonrası graşkacıların yüzü güler:)
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/6198.jpg[/IMG]
pat.....
bende böyle düşünüyorum sizdeki sayıma göre B dalgasının ucu hangi rakama tekabül ediyor teşekkürler
Sanırım 86350 vobda yüksek ihtimal B tepesi olacak görünüyor:)
Olmazsada canı sağolsun, fazla yukarı gidecek durumda değil diyorum:)
gral nerdesin?
Grafı ve sayımı öne alalım:))) B dalgası bitti C dalgası bekleşenler parmak kaldırsın:)
[QUOTE=bull market;349176]Selçuklugralllll nerdesiiiiin?:)
Dolar bazlı haftalık endeks 30 grafiğinde sayım B dalgasını işaret ediyor görünüyor, ABC düzeltmesi bir önceki 5 dalgalık yükselişten sonraki gibi olacağa benzer, hatta olur diyorum ben:)
Seçime kadar düşüş ve seçimden sonra düşüş devam şeklinde bir senaryo var, B dalgası vob fiyatlarını bu haftalarda 83000-86000 aralığından sonlanmasıyla biter, ardından ağır ağır gelsin C dalgası:)
Güzel senaryo sonrası graşkacıların yüzü güler:)
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/6198.jpg[/IMG][/QUOTE]
Selçuklu gralll neredesin?
Gelde graş gördün piyasa:..::..::..:
gıraallll
uzun zaman oldu...bi iş kazası gecirdim, sol bacak kalçanın 10 cm altından 4,5 yerden kırıldı ameliyatla platin taktılar...çok acı çektim asti patron, selçuklu abi ve tüm dostlar...nacizane bi güncelleme gerek topiğe..her ne kadar İMKB için terelellüm olsada yine de inadına sayacummm...:D:D
[quote=obsidyen;353164]uzun zaman oldu...bi iş kazası gecirdim, sol bacak kalçanın 10 cm altından 4,5 yerden kırıldı ameliyatla platin taktılar...çok acı çektim asti patron, selçuklu abi ve tüm dostlar...nacizane bi güncelleme gerek topiğe..her ne kadar İMKB için terelellüm olsada yine de inadına sayacummm...:D:D[/quote]
geçmiş olsun kardeşim, çok üzüldüm.
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun obsidyen kardeş.inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.aman dursun o platinler emtia işte :D:D:D
[quote=obsidyen;353164]uzun zaman oldu...bi iş kazası gecirdim, sol bacak kalçanın 10 cm altından 4,5 yerden kırıldı ameliyatla platin taktılar...çok acı çektim asti patron, selçuklu abi ve tüm dostlar...nacizane bi güncelleme gerek topiğe..her ne kadar İMKB için terelellüm olsada yine de inadına sayacummm...:D:D[/quote]
PAtron yeni gördüm mesajını...Geçmiş olsun, tez zamanda toparla inşallah..
üwwwwwww
Öncelikle geçmiş olsun.Şifalar dilerim.
Platinlerden korkmayın.Bende iş kazası geçirdim.Belde L2-L4 arasında 4 adet titanyum var. Tam11 yıl oldu.Şuan hala çalışıyorum.
Sadece bundan sonra dikkatli yaşıyacaksınız.İnsanoğlu herşeye alışıyor.Sizde alışacaksınız.Başka çare yok.Hayat devam ediyor kardeşim.
syg.
Bu arada USD-TL de üçgenmi yapıyor...Yassımı yapıyor belli değil.Hele şu kalıp tamamlansın.Ben ona sorcam gününü...
[QUOTE=obsidyen;353164]uzun zaman oldu...bi iş kazası gecirdim, sol bacak kalçanın 10 cm altından 4,5 yerden kırıldı ameliyatla platin taktılar...çok acı çektim asti patron, selçuklu abi ve tüm dostlar...nacizane bi güncelleme gerek topiğe..her ne kadar İMKB için terelellüm olsada yine de inadına sayacummm...:D:D[/QUOTE]
Geçmiş Olsun , Allah Şifalar versin.
Jelibon.
tüm dostların samimi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum...saygılar..
[quote=ÖztürkFx;353195]Öncelikle geçmiş olsun.Şifalar dilerim.
Platinlerden korkmayın.Bende iş kazası geçirdim.Belde L2-L4 arasında 4 adet titanyum var. Tam11 yıl oldu.Şuan hala çalışıyorum.
Sadece bundan sonra dikkatli yaşıyacaksınız.İnsanoğlu herşeye alışıyor.Sizde alışacaksınız.Başka çare yok.Hayat devam ediyor kardeşim.
syg.
Bu arada USD-TL de üçgenmi yapıyor...Yassımı yapıyor belli değil.Hele şu kalıp tamamlansın.Ben ona sorcam gününü...[/quote]
Allah daha beterinden saklasın, gerçek şu ki ölümden döndüm...binlerce şükür...inşallah platinlere alışırım...hem TÜRKOĞLU abimin dediğği gibi emtia ya şimdiden yatırım yapmış olduk...:D:D