-
sn teo bey yazı için teşekkürler güzel özet yeni trade alanınzda başarılar.
"Düşünmeden öğrenmek faydasız, Öğrenmeden düşünmek tehlikelidir."
--
*Nereye gideceğini bilmeyen bir gemi için hiçbir rüzgardan fayda yoktur. ''Michel de Montaigne''
-
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme; çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.
Hayatta en büyük eğlence, başkasının, "YAPAMAZSIN" dediğini yapmaktır.
H.B.Stowe
--
Kararlılık keskin bir bıçağa benzer,
bir kerede ve dümdüz keser.
Kararsızlık ise kör bir bıçak gibi kestiği her şeyi parçalar ve yırtar.
Jan Mc Keithen
-
Ağaç değilsiniz, bulunduğunuz durumu ve konumu değiştirebilirsiniz.
. ''Jim Rohn''
-
''Kimlere eğitimli diyeceğim?
Ben öncelikle koşullar tarafından yönetilmek yerine onlara egemen olan,
Her fırsatı yiğitce karşılayan ve zekice hareket eden
Tüm iş ve ilişkilerinde onurlu olan
Huysuz kişilere ve olumsuzluklara iyi yaklaşan, Ayrıca zevklerini kontrol altında tutan ve talihsizliklere boyun eğmeyen,
Başarıyla şımarmayan insanlara eğitimli derim.''
''Sokrates''
--
Birşeyler değiştirmek isteyen insan önce kendinden başlamalıdır. ''Sokrates''
--
Ne istediğinizi bilmiyorsanız,
Ne istediğini bilen birinin istekleri
doğrultusunda hareket ettiğinizi
geç de olsa fark edersiniz.
Herbert Casson
---
Sıkı bir çalışmanın yerini hiçbir şey alamaz.
Deha yüzde bir ilham, yüzde doksan dokuz terdir
Thomas Edison
--
Sadece fazla ileri gitme riskini göze alanlar
nekadar ileri gidebileceğini öğrenir.
''T.S.Eliot''
--
Yaşamımız yaşadıklarımızla değil, beklentilerimizle şekillenir.
İnsanlar, içinde bulundukları durumlar için her zaman şartları suçluyorlar. Ben şartlara inanmıyorum. Bu dünyada ileri gidenler, ayağa kalkıp arzu ettikleri şartları arayanlar; bulamazlarsa, o şartları meydana getirenlerdir.
''Bernard Shaw''
--
-
sn teo bey yazı için teşekkürler güzel özet yeni trade alanınzda başarılar.
"Düşünmeden öğrenmek faydasız, Öğrenmeden düşünmek tehlikelidir."
--
*Nereye gideceğini bilmeyen bir gemi için hiçbir rüzgardan fayda yoktur. ''Michel de Montaigne''
-
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme; çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.
Hayatta en büyük eğlence, başkasının, "YAPAMAZSIN" dediğini yapmaktır.
H.B.Stowe
--
Kararlılık keskin bir bıçağa benzer,
bir kerede ve dümdüz keser.
Kararsızlık ise kör bir bıçak gibi kestiği her şeyi parçalar ve yırtar.
Jan Mc Keithen
-
Ağaç değilsiniz, bulunduğunuz durumu ve konumu değiştirebilirsiniz.
. ''Jim Rohn''
-
''Kimlere eğitimli diyeceğim?
Ben öncelikle koşullar tarafından yönetilmek yerine onlara egemen olan,
Her fırsatı yiğitce karşılayan ve zekice hareket eden
Tüm iş ve ilişkilerinde onurlu olan
Huysuz kişilere ve olumsuzluklara iyi yaklaşan, Ayrıca zevklerini kontrol altında tutan ve talihsizliklere boyun eğmeyen,
Başarıyla şımarmayan insanlara eğitimli derim.''
''Sokrates''
--
Birşeyler değiştirmek isteyen insan önce kendinden başlamalıdır. ''Sokrates''
--
Ne istediğinizi bilmiyorsanız,
Ne istediğini bilen birinin istekleri
doğrultusunda hareket ettiğinizi
geç de olsa fark edersiniz.
Herbert Casson
---
Sıkı bir çalışmanın yerini hiçbir şey alamaz.
Deha yüzde bir ilham, yüzde doksan dokuz terdir
Thomas Edison
--
Sadece fazla ileri gitme riskini göze alanlar
nekadar ileri gidebileceğini öğrenir.
''T.S.Eliot''
--
Yaşamımız yaşadıklarımızla değil, beklentilerimizle şekillenir.
İnsanlar, içinde bulundukları durumlar için her zaman şartları suçluyorlar. Ben şartlara inanmıyorum. Bu dünyada ileri gidenler, ayağa kalkıp arzu ettikleri şartları arayanlar; bulamazlarsa, o şartları meydana getirenlerdir.
''Bernard Shaw''
--
-
-Sadece akıllı biriyle oynayarak akıllanabilirsin.
-Zeki olmanın yolu,daha zeki bir rakibinle oynamaktır.
Ya Ümitsizsiniz Ya da Ümit Sizsiniz
Ya Çaresizsiniz Ya da Çare Sizsiniz (B.Necatigil)
Karanligin en koyu oldugu zaman,gunesin dogmaya yuz tuttugu vakittir.
Bunlarda benden...
-
-Sadece akıllı biriyle oynayarak akıllanabilirsin.
-Zeki olmanın yolu,daha zeki bir rakibinle oynamaktır.
Ya Ümitsizsiniz Ya da Ümit Sizsiniz
Ya Çaresizsiniz Ya da Çare Sizsiniz (B.Necatigil)
Karanligin en koyu oldugu zaman,gunesin dogmaya yuz tuttugu vakittir.
Bunlarda benden...
-
[QUOTE=akinolukentuf;18018]Arkadaşlar kurumların üstlerine üstlerine oynuyorlar.Bu piyasada mal tutmak harbi iş değil .Bende ongündür al sata döndüm burada gene .Büyük bir kurumda bir alt hesap açtırdım.İnanın bana ufak kurumlardan buna garanti de dahil aldığım her pozizyonda durumlar ne kadar iyi olsada en az üç kademe alta çekiyorlar orda bekliyorlarki dax bir yalpanalansın veya dow yalpalanırsa yandım anında basıyorlar aşağı .Veya tam tersi dünyanın hiç bir borsasında bu yok.Bugün dax ve dow da sabahki veri beklentilerine paralel pozizyonlar aldım.[B]Hiç birinde tekniğin dışında spekülatif pek hareket olmamasına rağmen bizde tam tersini uyguladılar[/B].Kişilerin ve pozizyonların büyüklüğüne göre adam üzerine oynuyorlar çok uç noktalarda değilseniz girdap sizi içine alıyor.Dünyanın en zor vadeli piyasası burda al sattan götüren dünyanın iliğini kurutur.Onun için ilk fırsatta tradesine güvenen yurt dışında hesap açtırsın.Aynı miktarda para ile bugün yurt dışında diyelim 30 lira kazanmışsam aynı gündeme sahip burda 5 lira .Yurt dışında 30 zararsam burda 100 .Çünkü burda kuralları üç dört üç beş belirliyor.[/QUOTE]
hiçbirinde tekniğin dışında spekülatif pek hareket olmadı ya katılamıyorum sn kentuf....
fdow teknik olarak 5 daklıkta hiç sat vermeden hiç dalgalanmadan gün içi çıktıkça çıktı....çıktıkça çıktı...12350 yi bile gördü...arada düzeltme bile yapmadı..normal değildi hareketleri...
teknik olarakta böyle
dow o seviyeleri görse yada görme ihtimali olsa dün için her şey toz pempe olur...dowun düşüş trendini kırması demek bu..saatlikte..
tamamen sahte bir çıkıştı fdowdaki...
sonramı ne oldu.... dow açılınca paldır küldür bastılar....
ne yani dowun bu gece düşebilecegini bilmiyorlarmıydı teknik olarak..
inanmam bilmediklerine....
oyunun büyüğü fdowda oynanıyor artık....
-
[QUOTE=akinolukentuf;18018]Arkadaşlar kurumların üstlerine üstlerine oynuyorlar.Bu piyasada mal tutmak harbi iş değil .Bende ongündür al sata döndüm burada gene .Büyük bir kurumda bir alt hesap açtırdım.İnanın bana ufak kurumlardan buna garanti de dahil aldığım her pozizyonda durumlar ne kadar iyi olsada en az üç kademe alta çekiyorlar orda bekliyorlarki dax bir yalpanalansın veya dow yalpalanırsa yandım anında basıyorlar aşağı .Veya tam tersi dünyanın hiç bir borsasında bu yok.Bugün dax ve dow da sabahki veri beklentilerine paralel pozizyonlar aldım.[B]Hiç birinde tekniğin dışında spekülatif pek hareket olmamasına rağmen bizde tam tersini uyguladılar[/B].Kişilerin ve pozizyonların büyüklüğüne göre adam üzerine oynuyorlar çok uç noktalarda değilseniz girdap sizi içine alıyor.Dünyanın en zor vadeli piyasası burda al sattan götüren dünyanın iliğini kurutur.Onun için ilk fırsatta tradesine güvenen yurt dışında hesap açtırsın.Aynı miktarda para ile bugün yurt dışında diyelim 30 lira kazanmışsam aynı gündeme sahip burda 5 lira .Yurt dışında 30 zararsam burda 100 .Çünkü burda kuralları üç dört üç beş belirliyor.[/QUOTE]
hiçbirinde tekniğin dışında spekülatif pek hareket olmadı ya katılamıyorum sn kentuf....
fdow teknik olarak 5 daklıkta hiç sat vermeden hiç dalgalanmadan gün içi çıktıkça çıktı....çıktıkça çıktı...12350 yi bile gördü...arada düzeltme bile yapmadı..normal değildi hareketleri...
teknik olarakta böyle
dow o seviyeleri görse yada görme ihtimali olsa dün için her şey toz pempe olur...dowun düşüş trendini kırması demek bu..saatlikte..
tamamen sahte bir çıkıştı fdowdaki...
sonramı ne oldu.... dow açılınca paldır küldür bastılar....
ne yani dowun bu gece düşebilecegini bilmiyorlarmıydı teknik olarak..
inanmam bilmediklerine....
oyunun büyüğü fdowda oynanıyor artık....
-
[QUOTE=teo;18031]Arkadaşlar, artık Vob işlemlerini bıraktım.Bügün sabah itibarı ile vobdan tüm paramı çektim,ve S&P ve Foreks piyasalarına aktardım,
Bu nedenle artık buraya çok sık yazamıyacağım,yazdığım konularda vob da trade etmediğim için doğal olarak bununla ilgili olamıyacak,genel trade ile ilgili yazılarıma devam edeceğim,ama çok değerli arkadaşlarımızın yazılarını her gün okuyacağım.
Artık bu deniz bana dar geliyor,sistemim test sonuçlarını ve deneme süresini başarılı bir şekilde bitirdi.. ve yelkenimi büyük sulara çevirdim..
Herkese bol kazançlar dilerim...[/QUOTE]
teocugum hayırlı olsun bu kararın...
inşallah istediğin gibi olur her şey....
ben pes etmeyecegim.sonuna kadar mücadele edecegim...
yalnız benimde sabrımı zorlamaya başladılar...o ayrı
[B]senin için en iyisi olsun... karşılık beklemeden vermeye çalıştın hep...
kendi adıma sonsuz teşekkür ederim..
saygılar sunarım.....[/B]
msn yi ihmal etme.... özledik valla.....
alt bant-üst bant...lelele
-
[QUOTE=teo;18031]Arkadaşlar, artık Vob işlemlerini bıraktım.Bügün sabah itibarı ile vobdan tüm paramı çektim,ve S&P ve Foreks piyasalarına aktardım,
Bu nedenle artık buraya çok sık yazamıyacağım,yazdığım konularda vob da trade etmediğim için doğal olarak bununla ilgili olamıyacak,genel trade ile ilgili yazılarıma devam edeceğim,ama çok değerli arkadaşlarımızın yazılarını her gün okuyacağım.
Artık bu deniz bana dar geliyor,sistemim test sonuçlarını ve deneme süresini başarılı bir şekilde bitirdi.. ve yelkenimi büyük sulara çevirdim..
Herkese bol kazançlar dilerim...[/QUOTE]
teocugum hayırlı olsun bu kararın...
inşallah istediğin gibi olur her şey....
ben pes etmeyecegim.sonuna kadar mücadele edecegim...
yalnız benimde sabrımı zorlamaya başladılar...o ayrı
[B]senin için en iyisi olsun... karşılık beklemeden vermeye çalıştın hep...
kendi adıma sonsuz teşekkür ederim..
saygılar sunarım.....[/B]
msn yi ihmal etme.... özledik valla.....
alt bant-üst bant...lelele
-
sn teo yeni kararınız hayırlı olsun . umarım başarılı olursunuz. şu ana kadarki aktarımlarınız için teşekkürler...
-
sn teo yeni kararınız hayırlı olsun . umarım başarılı olursunuz. şu ana kadarki aktarımlarınız için teşekkürler...
-
Sn Teo;
S&P ve foreks piyasaları umarım sizin için başarılarla dolu olur........şimdiye kadarki bilgi ve görüş paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler.......
-
Sn Teo;
S&P ve foreks piyasaları umarım sizin için başarılarla dolu olur........şimdiye kadarki bilgi ve görüş paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler.......