-
[quote=hpy;250341]kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.[/quote]
ricamı kırmayıp bilgi paylaşımı yapan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
[quote=citiwan;250346]kardeş nerelerdesin aktif şekilde katılmanı umut ediyorum ema 55 i 5 dakikalık grafikte nerede olduğunu yaz mamız yeterlimi siz ce mesala 68,110 doğrumu acaba[/quote]
aktiflik konusunda çok haklısın dostum.Ben öğleden sonra full okulda olduğum için sabahları birşeyler yazmaya çalışıyorum ama bugünlerde biraz yoğunum.Elimden geldiğince paylaşmaya devam.Bol kazançlar...selamlar.
-
[quote=saraylı;250688]inan ben de bilmiyorum ,nasıl yazılacağını...
selçuklum yazarsa seviniriz...:)[/quote]
tşk.ler kitaro ve selçuklum..:p
insana ferahlik veren ,trading psikolojisini toparlayan,hatta enflasyonu düşüren,tansiyon ilacı gibi bi etiket oldu be....kom
aniden kendimi iyi hissettim...:..:
-
[QUOTE=saraylı;250669]tribüne kum kabı koymayı unutmuş görevliler,:o
kedimin yanındaki koltuğun rengi biraz değişmiş gibi geldi bana,:..:
söyliyim dedim.:rolleyes:[/QUOTE]
abi o zamn asdadin patrona özel locayı verelim .. hani şu kadife koltuklu olan... bu gece rahat etsin .. iyi adam astatin patron .. :o:D .. .. ehuehue :::::::::
-
[quote=selçuklu;250699]abi o zamn asdadin patrona özel locayı verelim .. hani şu kadife koltuklu olan... bu gece rahat etsin .. iyi adam astatin patron .. :o:D .. .. ehuehue :::::::::[/quote]
evet ,bence de locayı verelim,
hem iyi ve hem de çok komik bi arkadaştır,çok yazısını okudum,
Voborsa'dan tanırım...:..:
locadaki masanın üstüne meşrubat koymayı unutmayın..hesaplar benden..:):D
-
kolay gelsin daytraderler...
bugünkü yurtdışının şahlanışına bizim bankalar pek fazla coşmadılar... hele hele böyle günlerin kağıdı garan'daki bu isteksizlik de neydi..:confused:
-
[QUOTE=jerfin;250707]kolay gelsin daytraderler...
bugünkü yurtdışının şahlanışına bizim bankalar pek fazla coşmadılar... hele hele böyle günlerin kağıdı garan'daki bu isteksizlik de neydi..:confused:[/QUOTE]
Abla onunlada yarın yukarı götürmeyi düşünüyor olabilirlar.Bugün nasılsa dow parite gazı vardı.yarına ne yapacaklar.
-
göstergelerim bugün beni yine hiç üzmediler. güzel gündü.
herkese iyi akşamlar.
-
-
apsd deki 5 bin kontrat üzeri artış kapanışa yakın 1200 lere geriledi..
-
herkese hayırlı akşamlar dilerim...
-
-
[quote=selçuklu;250699]abi o zamn asdadin patrona özel locayı verelim .. hani şu kadife koltuklu olan... bu gece rahat etsin .. iyi adam astatin patron .. :o:D .. .. ehuehue :::::::::[/quote]
[quote=saraylı;250702]evet ,bence de locayı verelim,
hem iyi ve hem de çok komik bi arkadaştır,çok yazısını okudum,
Voborsa'dan tanırım...:..:
locadaki masanın üstüne meşrubat koymayı unutmayın..hesaplar benden..:):D[/quote]
Pifff..sanırım bir iletişim sorunumuz olduüüüüüüüüü ben sidikli koltuğa oturmamak için mecbır bir adet thomas marka:..: gösterge mahiyetinde kısa açtım..üwwww...