opsi abim,
bir dene daha 3 gen çıktı 15 dklıkda vallah...maşallah mantar gibi drıyengıl pırtlatıyo..ha raning mi ranamaying mi simetrik mi asimetrik mi optimis mi pesimis mi onu sen billiinn..ay düdünt dü düt
Printable View
opsi abim,
bir dene daha 3 gen çıktı 15 dklıkda vallah...maşallah mantar gibi drıyengıl pırtlatıyo..ha raning mi ranamaying mi simetrik mi asimetrik mi optimis mi pesimis mi onu sen billiinn..ay düdünt dü düt
enderun abi...3 gen den şüphe etsekde 3 gen durumu devam ediiiyii.. false break durumları malum...:p:p:p
simetrik üçgen pırtladı...ama genişleyen cıktı şincekte... la havle..::::::.dng
ille de üçgen rep rep..tiki tak tiki tak...:D:D:p:p:D:D
[IMG]http://imageshack.us/a/img838/9307/xgen.png[/IMG]
bekliiz bakalım..bu arada zaman tükeniyy tabe....boks.:..::..:
sevgili obsidyen bu illede üçgen sonrasında ne bekliyorsun? senin sayımlar ilginç dolayısı ile sende ilginçsin...
sorumuza dönecek olursak obsidyen ne olacak bu üçgen sonrası? yukarı mı?
[quote=TÜRKOĞLU;417059]sevgili obsidyen bu illede üçgen sonrasında ne bekliyorsun? senin sayımlar ilginç dolayısı ile sende ilginçsin...
sorumuza dönecek olursak obsidyen ne olacak bu üçgen sonrası? yukarı mı?[/quote]
oo pambuk abe hoşgeldin...geri sayfalarda olası sayımları koydum..(kısa-uzun diye)..diggat ettiysen sayımlar matruşka...:..: yane, en son sayımda öyle, pala öylem yapıyo ki piyasayı; bi üçgen yapıyo birinin eline veriyo..sonna üçgeni evirip cevirip bi başka üçgen yapıyo onu da başkasının eline veriyo ve böylece herkesin bi üçgeni oluyo (ulan benim üçgen daha üçgen anasını satayım..:D)
herkes hep bi ağızdan bağırıyo en iyi ÜÇGEN benim üçgen deyü..:::...Şinci gelelim sonna ne olacak deyü..?
evet durum matruşka dır...
-benim beklentim yukarı yönde 87140 (x30) yön aşşa olabilir mi.. evet..aşşa yuvarlanabilir mi?.. evet..o zamanda :sL3 noktası için geri sayfalarda paylaştığım şeyler devreye girer aga..:p yane zaman gerek bazı şeylerin netleşmesi için pambuk abe...piyasa şu an her şeye açık...
kısa vadede olsılık matruşka...:D
benim tercih ettiğim olasılık ise 87140 (x30) noktasına kadar yükseliş ve o noktanın :F3 olacağı (f3 sorma, çünkü her şey olabilüüü:::)
saygılar hörmetler pambuk abe...
şu ew olayını anlamıyorum arkadaş :D işlemci yetmiyor :)
[quote=flexy;417069]şu ew olayını anlamıyorum arkadaş :D işlemci yetmiyor :)[/quote]
alengirli işler hacı ew olayları..en iyisi bileni dinlemek :)
[quote=Astatin;417074]alengirli işler hacı ew olayları..en iyisi bileni dinlemek :)[/quote]
he ya ,ööle diosun olmai,bööle diosun o da olmai.sonna,ihlal ,taşırma deip geçiveriosun.:))
[quote=ATHLON;417143]he ya ,ööle diosun olmai,bööle diosun o da olmai.sonna,ihlal ,taşırma deip geçiveriosun.:))[/quote]
hee bak sen gene bişiler biliyon..ben onları da bilmiom..athlon ew ci olma yolunda bence:p teprik ederim
[quote=Astatin;417144]hee bak sen gene bişiler biliyon..ben onları da bilmiom..athlon ew ci olma yolunda bence:p teprik ederim[/quote]
athlon izhevsk te patron,ew zor sanat..yıllar lazım gayri,benim de o kadar kafa kaldı mı anlayacak bilmeom...:))
yannız dunku son 1 saat hareketi,öncekilere hiç benzemiodu..burdan 90k lar yakabılırız...ki ben aşavı dusunuodum 2 haftadır..ona bakıom şuvan..
yannız duyduum,çok kişiyi batırmışlar son 1 ayda..hem domestıkte,hem future larda,hem de fx de..
uwwwww
opsi paşa ... hörmetler
[IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/2/dl8gj.png[/IMG]
[IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/2/dl8gr.png[/IMG]