pelaaa, çok pis çaktım yumruğu saaa demü ü ü ü ü ü
ehuehuehue
şimdi işlem yapmıyorum ya, kafeste kudurmuş kaplan gibi baa saldırmaya çalışıyo ama yimezler...kafese girmek için göstergelerin "abi kafesin şu bölgesi güvenli" dimesi şart :D
Printable View
pelaaa, çok pis çaktım yumruğu saaa demü ü ü ü ü ü
ehuehuehue
şimdi işlem yapmıyorum ya, kafeste kudurmuş kaplan gibi baa saldırmaya çalışıyo ama yimezler...kafese girmek için göstergelerin "abi kafesin şu bölgesi güvenli" dimesi şart :D
[quote=unlimitted;263664]aste, 74,175'ten açtığım şortları 73,950den kavırladım.
saa zaahmet gönder benim parayı şu hesaba :D:D.lelele[/quote]
mimkin deel..neden dersen , ben kapatmadım longları daha..ehuehue
[quote=Astatin;263691]mimkin deel..neden dersen , ben kapatmadım longları daha..ehuehue[/quote]
çok yaratıcısın lem eheuheueh[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
bu efg neden coştu şimdi :D
kolbastı oynuyor pala, yerinde durmuyor
aha kapattım 150 den kastıra kastıra...cücük +125 daha..ehuhue
gene yükselmiş şaka maka 60 bin oldu spot teprik ederim palayı
[QUOTE=yusuf_alp;263660]fxde expert advisor olmadığından fxe formul giremiyorum. matrixemi geçiyim evet diyenler tesekküre bassın[/QUOTE]
Siz en güzeli bu işleri bırakın, sanırım daha karlı olursunuz...
Biraz daha yatay giderse benim sistemin short'laması için minimum koşullar oluşmuş olacak... Ondan sonra 74.000 altı bir çubuk kapanışı yeter... Ama bu saatten sonra gelen short sinyalini yarın sabah pis badem ederler o da başka... Neyse bünyem alışkın... :)
Selçuklu patron nerde yaw... Ne iyi adamdı Selçuklu patron.... Anket manket açsak gelir mi acaba.... üvvv....
dow ile birlikte + % 2 yükselişle tamamlarız bence günü.
etr alışta kalmaya devam ediyor halen..
makasın daralması dow açılışıyla beraber kapanışa kadar hareketli bir piyasa olacak işareti veriyor sanki ?
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/oog35gl273.png[/IMG]
[quote=EURO/USD;263707]dow ile birlikte + % 2 yükselişle tamamlarız bence günü.[/quote]
spot.....
Birşeyi merak ettim...
Matrikste ağustos vadenin günlük grafiğine bakınca henüz kademeler boşken iki ayrı bar var dikkatimi çeken...
10 mayısta 69500 den 74500 e..
13 mayısta 73450 den 64500 e..
Bu barlar iki aydır içinde bulunduğumuz yatay bandı belirlemiş sanki..Kasten mi yapıyorlar yoksa tesadüf mü?...
[IMG]http://666kb.com/i/bkw25ktzths16640i.gif[/IMG]
bugün aracı kuruma çalıştım :( ilk açtığım pozda durmayı bi becerebilsem bu işi kavradım demektir 6 kere al-sat mı yapılır yahu .dng tilkilik de zormuş ahh çaylakboğa demişti
İmales Patron bakıyorum da son AL sinyali bir düşüş çubuğuyla, son SAT sinyali bir yükseliş çubuğuyla gelmiş. Çok enteresan bir sistem. Pala ne yaparsa yapsın ben yutmam, bildiğimi okurum diyor... :)
Yahu laf arasında........................
BEN BU AĞUSTUS VADEYİ ÇOOOOOOOOKKKKKKK SEVDİM
yüzde 1 in üstünde primli piyasada apsd sadece + 500..
sabah apsd + 4000 seviyelerindeydi..
yani 74 bin ve üzeri fiyatlar realize fırsatı olarak görüldü..
gün sonundaki durum önemli tabi,izliyoruz bakalım..
[quote=Strategist;263716]Patron bakıyorum da son AL sinyali bir düşüş çubuğuyla, son SAT sinyali bir yükseliş çubuğuyla gelmiş. Çok enteresan bir sistem. Pala ne yaparsa yapsın ben yutmam, bildiğimi okurum diyor... :)[/quote]
aynen öyle. sonra yataya giriyor. ardından sert hareketler. bakalım bu sefer ne olacak :confused:
bu sefer sinyal şaşabilir gibi geliyor bana. hala ema 55 in üzerindeyiz.
asti sistem sat verdi mi.
Günlük pasta verebilecek varmı, sadece diğerlerini merak ediyorum...
Yyfd..
[quote=hilmi;263722]Günlük pasta verebilecek varmı, sadece diğerlerini merak ediyorum...[/quote]
satış ağırlıklı 2500 kontrat..
[quote=hilmi;263722]Günlük pasta verebilecek varmı, sadece diğerlerini merak ediyorum...[/quote]
Bende böyle görünüyor Hilmi abi... Ama derinlik işinden anlamadığımdan doğru yere mi baktım emin değilim... :)
[quote=The Tatar;263726]satış ağırlıklı 2500 kontrat..[/quote]
abi alış ağırlıklı ya...
diğer alış 7,900
diğer satış 4,900
bende mi bi yanlışlık var acaba?
[quote=abka;263721]asti sistem sat verdi mi.[/quote]
cık hala alda..:)))
60 lık sata çok uzak 73.300 lere ani sarkmalar alım fırsatı olabilir
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/nta5velgfr.png[/IMG]
[quote=İmales;263719]aynen öyle. sonra yataya giriyor. ardından sert hareketler. bakalım bu sefer ne olacak :confused:
bu sefer sinyal şaşabilir gibi geliyor bana. hala ema 55 in üzerindeyiz.[/quote]
Benim 15'likte de 20 EMA üzerindeyken gelen sat sinyalleri ve altındayken gelen AL sinyallerinin çarpılma oranı çok yüksek. Ama bunu filtre olarak girdiğimde karlılık çok düşüyor, çünkü en baba hareketler bu kurala uymuyor... Mekanikleştiremediklerimizdenmisiniz diyorum bu kurala şimdilik... :)
bugün iyi bi trend yaptı sonra yataya girdi...
devamlı trend yapacak hali yok tabi..:D
[quote=unlimitted;263729]abi alış ağırlıklı ya...
diğer alış 7,900
diğer satış 4,900
bende mi bi yanlışlık var acaba?[/quote]
diğer kısmı alış ağırlıklı,yani küçük yatırımcı alışta :::
göründüğü gibi değil yani :D
[quote=saraylı;263737]bugün iyi bi trend yaptı sonra yataya girdi...
devamlı trend yapacak hali yok tabi..:D[/quote]
aynen abi,can mı dayanır sürekli trend e,palada insan hem :::
[quote=Strategist;263734]Benim 15'likte de 20 EMA üzerindeyken gelen sat sinyalleri ve altındayken gelen AL sinyallerinin çarpılma oranı çok yüksek. Ama bunu filtre olarak girdiğimde karlılık çok düşüyor, çünkü en baba hareketler bu kurala uymuyor... Mekanikleştiremediklerimizdenmisiniz diyorum bu kurala şimdilik... :)[/quote]
ccı dan başka filtre kullanmıyorum. o da bazı sistemlerde olumsuz etkileyebiliyor.
etr de satışa geçmeye yakın..
ne buyurdunuz?:::::::::
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/3d9d984a.png[/IMG]
apsd + 500 den + 2000 e sıçradı bir anda..
yinemi yukarı yapacak ne ?
[quote=The Tatar;263747]etr de satışa geçmeye yakın..[/quote]
henüz sinyal yok gelirse yayınlarım
Eveeeett... Beni cort'lattılar....73.900'den.... Çarpılacağından emin gibiyim ama en azından yükselişin karını alıp cebe indirmiş oldum... Biraz çarpılırsam gam yemem artık... :)
(kanaatkar yatırımcı profili... :) )
ne güzel veriyolar ohhhh :D
74175 short devam bugun 2 islem73550 shortlar 73600 stop 74175 short yaptik
775 ve altında 60'lık da short'luyor... Ama bar kapanışına daha 10dk var... Zaten bunu kullanmıyorum artık, az işlem yaptırıyor, az çarpılıyor, çok kazandırıyor. Benim yapıma uygun değil... :..: