[quote=excali;446634]Hisse tavsiyesi mi bu? FORT??.dng[/quote]
buradaki yorum ve tahminler yatırım danışmanlığında deel..hisse tavsiyesi hiç deell..:..: beni annamıyosun pisi abe :..::..:
Printable View
[quote=excali;446634]Hisse tavsiyesi mi bu? FORT??.dng[/quote]
buradaki yorum ve tahminler yatırım danışmanlığında deel..hisse tavsiyesi hiç deell..:..: beni annamıyosun pisi abe :..::..:
[quote=obsidyen;446635]buradaki yorum ve tahminler yatırım danışmanlığında deel..hisse tavsiyesi hiç deell..:..: beni annamıyosun pisi abe :..::..:[/quote]
itiklemeye örnek verebilir misiniz? Fotoğraflı hatta fotoromanlı anlatırsanız, topikçe daha iyi anlarız, bence...:..:
[quote=obsidyen;446631]o gadan da gamufle olduydim yaw...yohusam topicin üstünde heron mu dolaştirin usta....dng...hımm:D[/quote]
Heron değil Neron dolaştırıyorum batron...her an yakabilirim forumu:::
[QUOTE=obsidyen;446633]itiklemeye bu kadar düşkün bi milletin analistleri de habire itki sayıp duracak...ne olacaydı ki..:..:[/QUOTE]
opsi paşa hani itki .. patron ayıp ediyon valla ..ben itki sevmiyorum hiç ... .... 2000 den beri 13 yıldır. . full gorrektif .... sayıyıorum ..
gap, doğru yönde olana piyasanın verdiği eyi bir bahşiştir
[QUOTE=Astatin;446639]gap, doğru yönde olana piyasanın verdiği eyi bir bahşiştir[/QUOTE]
dedi geçti genç osman :..:
[quote=selçuklu;446638]opsi paşa hani itki .. patron ayıp ediyon valla ..ben itki sevmiyorum hiç ... .... 2000 den beri 13 yıldır. . full gorrektif .... sayıyıorum ..[/quote]
.brv.brv.brv
[quote=Astatin;446639]gap, doğru yönde olana piyasanın verdiği eyi bir bahşiştir[/quote]
bu ikili önerme..ikilem..short içinde long içinde doğridir...:D birde asti abe.. ikile diye bi tabir var idi şoförler arasında çok kullanılırdı..yohusam palaya hade ikile mi deyonn...dng
pisi abe..atalom abe de yohtir uzun zamandır...bilin yi..de mi...:confused:
[quote=obsidyen;446645]pisi abe..atalom abe de yohtir uzun zamandır...bilin yi..de mi...:confused:[/quote]
Dopikte gelene gidene sınırlama var mı ki, abzürd buba?:)
İtiklemedin, değil mi?:..:
japonlar..son durum..23 yıllık çile...bitmişte olabilüü tabe...brv
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/4527/jpn.bmp[/IMG]
[quote=excali;446646]Dopikte gelene gidene sınırlama var mı ki, abzürd buba?:)
İtiklemedin, değil mi?:..:[/quote]
yoh yoh..:p
Abzürd buba,
XU030'un yukarı itik/hedef grafiğini görebilir miyiz?
[quote=excali;446653]Abzürd buba,
XU030'un yukarı itik/hedef grafiğini görebilir miyiz?[/quote]
şimdi deel pisi abe...hem o artıkın BİST30...:D
hem piyasayı magenalar yapıyomuş pisi abe, ne deyon sen buna...:confused:
[quote=obsidyen;446654]şimdi deel pisi abe...hem o artıkın BİST30...:D[/quote]
Kodu:XU030
IMKB , BIST oldu. Endeksler değişmedi ki... XU030=XU030.
işte can alıcı nokta bura..önce ABC saydılar olmadı sonra ED ye döndüler..o da tutmayacak..istemisiniz patolojik bi 5 e bağlasınlar..:..:
[quote=obsidyen;446642]bu ikili önerme..ikilem..short içinde long içinde doğridir...:D birde asti abe.. ikile diye bi tabir var idi şoförler arasında çok kullanılırdı..yohusam palaya hade ikile mi deyonn...dng[/quote]
109875 şort kavır ve 110350 long şahsen..ben pirofitli işlemleri ikiledim..pala neyi ikiler, ikiler mi *ikiler mi onu görcez:D
[quote=excali;446656]Kodu:XU030
IMKB , BIST oldu. Endeksler değişmedi ki... XU030=XU030.[/quote]
semer değişti yane..:D.brv
[quote=obsidyen;446655]hem piyasayı magenalar yapıyomuş pisi abe, ne deyon sen buna...:confused:[/quote]
Hanki piyasada yokmuşlar ki? Amerikanya endekslerindeki makinalara asıl bir bak..
[quote=obsidyen;446659]semer değişti yane..:D.brv[/quote]
At kimdi ki??:..:
[QUOTE=obsidyen;446655]hem piyasayı magenalar yapıyomuş pisi abe, ne deyon sen buna...:confused:[/QUOTE]
olay abartılı boyuta gelmiş yaw, dün bi graf gördüm 2003'de hft'lerin işlem hacmi %26 falanmış, bu aralar %60 lara yakın seyrediyor.Bide bunlar bizim sistemler gibi değil adamlar internette belirli kelimeleri tarıyor ona göre işlem yapıyor.Kelimeleri bilen birileri çok rahat piyasaları manipüle eder :confused:
113800 (günlükteki üst boll band) kapanış bekliyorum şahsen...gerçi her an 103000 de bekleyebilirim..malum analist değilük treydırık..ebediyen kazanacakmış gibi mevcut pozisyona, her an keybedecekmiş gibi ökarşıt pozisyona inanırık...hehe
ula biz terimlere uzak kaldık ha..magena ne hf ne..bu neee..ne dionuz hadjiler
[QUOTE=Astatin;446664]ula biz terimlere uzak kaldık ha..magena ne hf ne..bu neee..ne dionuz hadjiler[/QUOTE]
Makinalar ileyn spidi gonzales işlemler patron ;
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/High-frequency_trading[/url]
[quote=Astatin;446664]ula biz terimlere uzak kaldık ha..magena ne hf ne..bu neee..ne dionuz hadjiler[/quote]
makine=makina=magena(halk arasında)..malum.. ben, avamdan biri olaraktan..:(:(:o:o:D:D
[quote=flexy;446662]olay abartılı boyuta gelmiş yaw, dün bi graf gördüm 2003'de hft'lerin işlem hacmi %26 falanmış, bu aralar %60 lara yakın seyrediyor.Bide bunlar bizim sistemler gibi değil adamlar internette belirli kelimeleri tarıyor ona göre işlem yapıyor.Kelimeleri bilen birileri çok rahat piyasaları manipüle eder :confused:[/quote]
Bir kaç gün önce Beng of Amerikanya ve JP Morkın'ın ilk çeyrek trading istatistkleri yayımlandı. İlk çeyrekte kaybettikleri trade günü yok. Başarılı gün sayısı:%100. Bu nasıl olabilir ki?
Sabah açılıştan itibaren VOB30 5dk'lık barların gidişine bir bakın. İnsan eliyle yapılmış gibi duruyor mu??
[quote=excali;446672]Bir kaç gün önce Beng of Amerikanya ve JP Morkın'ın ilk çeyrek trading istatistkleri yayımlandı. İlk çeyrekte kaybettikleri trade günü yok. Başarılı gün sayısı:%100. Bu nasıl olabilir ki?[/quote]
Kasanın kaybettiği hiç görülmüşmüdür, kaybediyorsa bile kazanmak için kaybediyordur.
Selam bu arada patronlar, işler güçler nasıl, forumun hareketsizliği memnuniyetsizliğin çokluğundan dolayı değildir umarım.
[QUOTE=aslan;446676]Kasanın kaybettiği hiç görülmüşmüdür, kaybediyorsa bile kazanmak için kaybediyordur.
Selam bu arada patronlar, işler güçler nasıl, forumun hareketsizliği memnuniyetsizliğin çokluğundan dolayı değildir umarım.[/QUOTE]
Hep bu divitır'dan patron :D çoğunluk oraya kaydı sanırım
[quote=flexy;446677]Hep bu divitır'dan patron :D çoğunluk oraya kaydı sanırım[/quote]
Senden henüz mesaj göremedik civikırda???;)
[QUOTE=excali;446678]Senden henüz mesaj göremedik civikırda???;)[/QUOTE]
:..::..: bi alışamadım o işe yaw
[quote=flexy;446687]:..::..: bi alışamadım o işe yaw[/quote]
Alışacak ne var? Takip edeceğin yerleri seçiyorsun. Otomatik olarak anında takip ettiklerinin mesajları timeline'nına düşüyor. İstersen cevap yazıyorsun..Mesajlarını beğenmediklerini/sataşanları da takip listesinden çıkarıyorsun. Kendi moderatörlüğünü de yapmış oluyorsun....
[QUOTE=excali;446688]Alışacak ne var? Takip edeceğin yerleri seçiyorsun. Otomatik olarak anında takip ettiklerinin mesajları timeline'nına düşüyor. İstersen cevap yazıyorsun..Mesajlarını beğenmediklerini/sataşanları da takip listesinden çıkarıyorsun. Kendi moderatörlüğünü de yapmış oluyorsun....[/QUOTE]
:..::..::..::..: Athlon beni engellemiş patron :D tanımadı tabi :D:D:D
[quote=flexy;446692]:..::..::..::..: Athlon beni engellemiş patron :D tanımadı tabi :D:D:D[/quote]
Ne yaptın ki??.dngModere mi oldun?:::
Feyzbuk'ta Dürtme varmış sanırım?
İngilizcen vardı. "zerohedge" i takip edebilirsin. Arasıra verilerin ardına çok komk yorumları oluyor...
[QUOTE=excali;446697]Ne yaptın ki??.dngModere mi oldun?:::
Feyzbuk'ta Dürtme varmış sanırım?
İngilizcen vardı. "zerohedge" i takip edebilirsin. Arasıra verilerin ardına çok komk yorumları oluyor...[/QUOTE]
Hiç bişi yapmadım :D Belki bilmeden yapmışımdır :..::..::..: neyse buralara uğrarsa söylerim .dng
[quote=flexy;446701]Hiç bişi yapmadım :D Belki bilmeden yapmışımdır :..::..::..: neyse buralara uğrarsa söylerim .dng[/quote]
Üzülme , ben de modere olmuşum...:..::..:
Dedikodu yapma...:..:
[QUOTE=excali;446703]Üzülme , ben de modere olmuşum...:..::..:
Dedikodu yapma...:..:[/QUOTE]
.dng .dng.dng.dng.dng
pala, biçerdöveri çalıştırdı...
abd verilerinin **..bize bişi olmasın..hehehehe