[QUOTE=mbm;59514]47300 den uzuna döndüm......sistemler alda..
sat vermesini bekleyecegim kısa için.....[/QUOTE]
ben kısa devam abi stopum belli 37650 ..15 sistem alda ama .. üüüüüü
Printable View
[QUOTE=mbm;59514]47300 den uzuna döndüm......sistemler alda..
sat vermesini bekleyecegim kısa için.....[/QUOTE]
ben kısa devam abi stopum belli 37650 ..15 sistem alda ama .. üüüüüü
Bu nasıl yataylıktır, 50 puan kazanılmaz, Neredeyse yuksek ıle dusuk aynı deger olacak barda....
Sankı yurt dısını cok iplerde , neyi beklıyorsa....
[QUOTE=furkan;59515]aman diyimm 47300diye agzından bile çıkmasın shorttayız yakma bizi :)[/QUOTE]
helalsin... allah söyletti demekki...:D
37300 olacaktı tabiki...
[QUOTE=selçuklu;59518]ben kısa devam abi stopum belli 37650 ..15 sistem alda ama .. üüüüüü[/QUOTE]
imzanı değiştir istersen. Gerçi sabah söyledin kapattığın yerleri ama çelişki oluyor.
fdow 15 satta . ona güveniyorum birazda..... fdow 15 ala geçerse uzuna dönebilirim biz aldayız zaten ..
[QUOTE=selçuklu;59518]ben kısa devam abi stopum belli 37650 ..15 sistem alda ama .. üüüüüü[/QUOTE]
bende kısalacagım tekrar bekliyorumda...
5 daklık sata az kaldı... verirse kısalırım..
diğer türlü bunların sagı solu belli olmaz..çekiverirler yukarı...
sistemler alda oldugu için nazlanıyorlar zaten vermeye..
[QUOTE=VOBiX;59521]imzanı değiştir istersen. Gerçi sabah söyledin kapattığın yerleri ama çelişki oluyor.[/QUOTE]
değiştirdim. bol kazançlar....:)
Ben de tüm bu beğendiklerim (tekniğe dayalı yorum yapanlar) ayrılıp nereye gitti diyordum. Buldum sizi. Arada bir mesaj atmamı hoş karşılarsınız umarım.
Herkese bol kazançlar.
[QUOTE=mbm;59523]bende kısalacagım tekrar bekliyorumda...
5 daklık sata az kaldı... verirse kısalırım..
diğer türlü bunların sagı solu belli olmaz..çekiverirler yukarı...
sistemler alda oldugu için nazlanıyorlar zaten vermeye..[/QUOTE]
şelale olsun abi . mümkünse ... yeter bu kadar ralli ... :) hahaha ..amacım alttan uzamak .. yedirirlermiki bana .. :D :D
[QUOTE=sazan;59525]Ben de tüm bu beğendiklerim (tekniğe dayalı yorum yapanlar) ayrılıp nereye gitti diyordum. Buldum sizi. Arada bir mesaj atmamı hoş karşılarsınız sanırım.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
sn. sazan hoşgeldiniz .. kaçıncı dalgadayız? .. hehe :rolleyes:
Hoşbulduk sn Selçuklu.
[QUOTE=sazan;59525]Ben de tüm bu beğendiklerim (tekniğe dayalı yorum yapanlar) ayrılıp nereye gitti diyordum. Buldum sizi. Arada bir mesaj atmamı hoş karşılarsınız umarım.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
hoşgeldiniz...