kipirdamadan,kiprasmadan hatta nefes almadan shorta devam.
Printable View
kipirdamadan,kiprasmadan hatta nefes almadan shorta devam.
tam 525 puan zarar var bu al /sat larla, shorta gectım yenıden,aksama kadar pat olursam sanslı sayacagım kendımı...
[QUOTE=furkan;59555]teo abi uzundamısın hala ? helvacının kızı bagladım ona gore vericekler aşagı :)[/QUOTE]
bu kızlardan yana hıc sansım yoktur benım, yıne oynattı benı...
catedral abla neden burada degil, bir sorun mu oldu?
[QUOTE=teo;59563]bu kızlardan yana hıc sansım yoktur benım, yıne oynattı benı...[/QUOTE]
bu kızlar sever benim pokerdede boyle destedeki son kızı bile çektigim olur river da :)
[QUOTE=teo;59562]tam 525 puan zarar var bu al /sat larla, shorta gectım yenıden,aksama kadar pat olursam sanslı sayacagım kendımı...[/QUOTE]
Bu yataylıkta 525 puanı çıkartmak baya zor olacak gibi 37,300-37,500 arası hamakta uyur gibi gidiyor.
37500 oldu shorts maliyet tutyorum halen .. 5 dak system short signalde amma gün system long signalde ...
Eyer systems short signale gecmese .. shorts gün içi realiz etceyim
[QUOTE=hexen;59568]37500 oldu shorts maliyet tutyorum halen .. 5 dak system short signalde amma gün system long signalde ...
Eyer systems short signale gecmese .. shorts gün içi realiz etceyim[/QUOTE]
helalin var...
bende en son 37500 kısa ile bekliyorum...
spot ve vadelinin ikisininde 15 dakikalıgı sata gelmeden rahatlamayacagım...
onlarada çok var daha...
bu aşagı geliş uyumsuzluk düzeltmesimi yoksa sata geleceklermi ona bakmak lazım...15 dakikalıkların...
spot için bu seviye 35000 civarı.. spot bu seviyenin altında iken vadelide satta olursa arkaya yaslanırım...
dediğim gibi çok var daha....
[QUOTE=mbm;59569]helalin var...
bende en son 37500 kısa ile bekliyorum...
spot ve vadelinin ikisininde 15 dakikalıgı sata gelmeden rahatlamayacagım...
onlarada çok var daha...[/QUOTE]
saol mbm ozledim kardesim seni :)
[QUOTE=follow;59554]shorta devam bu seans icinde 37.000 goruruz diyorum su an 37.450[/QUOTE]
evet 37.000 gorduk.
Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz.
[QUOTE=VOBiX;59567]Bu yataylıkta 525 puanı çıkartmak baya zor olacak gibi 37,300-37,500 arası hamakta uyur gibi gidiyor.[/QUOTE]
bugun şanslı gunumdeyım herhalde, cıktı sımdılık...