[QUOTE=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz. [/QUOTE]
siz o forumda hangi isimle yazıyordunuz.....
Printable View
[QUOTE=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz. [/QUOTE]
siz o forumda hangi isimle yazıyordunuz.....
36500 asayasında 15 dakk system short signal olur..amma halen long signalde..
15 dakk short signal olur eyer... system göre 36500 short acan olcak... ondan 35800 ...36000 yeresi görceyiz belki ..eyer ole olur ben ordan 37500 maliyet shorts realiz etceyim.. benim plan 35xxx realiz yeresi.. sindi 35800...36000 yeresi oldu
[quote=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz. [/quote]
kimleri kastediyorsunuz cetenin pesine takilanlari burada goruyoruz derken?
[quote=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. [/quote]
sataşma olmasa daha iyi olacak sanırım.... amacımız kaçırmak değil kucaklamaktır...
Arkadaşlar artık tartışma oluşmaması için yazılanları teker teker okuyorum. Tartışma yaratmamaya çalışalım.
Saygılar.
HeLLiM
[quote=mbm;59575]siz o forumda hangi isimle yazıyordunuz.....[/quote]
pikidap :) ... Birini gerçeklerle yüzyüze getirdim diye 4 gün için banlandım :) Tahin edeceğin üzere o biri, forum üyesi görüntüsü altında ancak moderatörlerle ense parmak ilişkisi içinde olan head of the looser club idi...İşin komik tarafı ne biliyor musun..Banlama nedeni olarak "hakaret" ve "aşağılama" yapmış olmamı göstermiş, moderatör ipe un Serenler efendi..Ve banlamaya neden olduğu söylenen mesajımda uzaktan yakından aşağılama ile ilgili olan bir kelimecik dahi yoktu.. İşin daha komik tarafı, niye FX yazıyorsun diye eleştirildiğim ilk mesaja yanıt yazmamdan 2 dakika sonra söz konusu head of looser belirdi forumda :) Bilmem anlatabildim mi, moderatör ve üye görüntüsü altındai çete üyeliği ilişkisini :)
Gerçi sonra burdaki arkadaşlarda teyit etttiler bener şey onların başlarına da gelmiş.. Çeteden birini eleştirdinmi anında saldırıyormuş çete. :)
Bugun Dow 16:30 damı acılıyor, onlardamı duzelttı saatı...
37425 yarıyı flatladım.....
[quote=HeLLiM;59579]Arkadaşlar artık tartışma oluşmaması için yazılanları teker teker okuyorum. Tartışma yaratmamaya çalışalım.
Saygılar.
HeLLiM[/quote]
ok..
bizden de saygılar..
[QUOTE=Astatin;59580]pikidap :) ... Birini gerçeklerle yüzyüze getirdim diye 4 gün için banlandım :) Tahin edeceğin üzere o biri, forum üyesi görüntüsü altında ancak moderatörlerle ense parmak ilişkisi içinde olan head of the looser club idi...İşin komik tarafı ne biliyor musun..Banlama nedeni olarak "hakaret" ve "aşağılama" yapmış olmamı göstermiş, moderatör ipe un Serenler efendi..Ve banlamaya neden olduğu söylenen mesajımda uzaktan yakından aşağılama ile ilgili olan bir kelimecik dahi yoktu.. İşin daha komik tarafı, niye FX yazıyorsun diye eleştirildiğim ilk mesaja yanıt yazmamdan 2 dakika sonra söz konusu head of looser belirdi forumda :) Bilmem anlatabildim mi, moderatör ve üye görüntüsü altındai çete üyeliği ilişkisini :)
Gerçi sonra burdaki arkadaşlarda teyit etttiler bener şey onların başlarına da gelmiş.. Çeteden birini eleştirdinmi anında saldırıyormuş çete. :)[/QUOTE]
tahmin ettim...
yalnız yazılarınız orda çok espri yüklü ve pozitifti...
burda biraz agresif buldum sizi..
espri yönünüze hayranım bu arada......
durmak yok nefes almakta yok shorta devam.
Moderatör de olmak zor valla, Allah yadımcınız olsun... 1,05 den aldığım Asyab ları 1,25 ten sattım. 1,51 oldu :(