-
[quote=mbm;59584]tahmin ettim...
yalnız yazılarınız orda çok espri yüklü ve pozitifti...
burda biraz agresif buldum sizi..
espri yönünüze hayranım bu arada......[/quote]
:) Burda agresif değilim yahu. Agresifliğim çetelere karşıdır :) Siz orda hangi nick ile var idiniz :)
-
[quote=Astatin;59580]pikidap :) ... Birini gerçeklerle yüzyüze getirdim diye 4 gün için banlandım :) Tahin edeceğin üzere o biri, forum üyesi görüntüsü altında ancak moderatörlerle ense parmak ilişkisi içinde olan head of the looser club idi...İşin komik tarafı ne biliyor musun..Banlama nedeni olarak "hakaret" ve "aşağılama" yapmış olmamı göstermiş, moderatör ipe un Serenler efendi..Ve banlamaya neden olduğu söylenen mesajımda uzaktan yakından aşağılama ile ilgili olan bir kelimecik dahi yoktu.. İşin daha komik tarafı, niye FX yazıyorsun diye eleştirildiğim ilk mesaja yanıt yazmamdan 2 dakika sonra söz konusu head of looser belirdi forumda :) Bilmem anlatabildim mi, moderatör ve üye görüntüsü altındai çete üyeliği ilişkisini :)
Gerçi sonra burdaki arkadaşlarda teyit etttiler bener şey onların başlarına da gelmiş.. Çeteden birini eleştirdinmi anında saldırıyormuş çete. :)[/quote]
diğer sitede yaşanmış sorunları orada bıraksak olmaz mı sn.pikidap? siz de hoşgeldiniz bu arada... :)
burada geçmişte gerginlikler yaşamış fakat şu an kardeş kardeş birlikte yorum yapan fikir alışverişinde bulunan arkadaşlarımız var... çözülmeyecek sorun yoktur... biraz hoşgörü iyiniyet yeterli...
-
yurtdışı biraz tepecek gibi yukarı...uyumsuzluktan
bizimde 15 ler sata gelmedi henüz...
o yüzden yarısını 425 den flatlamıştım...
teperse bizimkiside 37000 e doğru tekrar kısalacagım o yarıyı...
diğer türlü 15 sata gelince kısaları fullerim...
-
[quote=halojen;59588]diğer sitede yaşanmış sorunları orada bıraksak olmaz mı sn.pikidap? siz de hoşgeldiniz bu arada... :)
burada geçmişte gerginlikler yaşamış fakat şu an kardeş kardeş birlikte yorum yapan fikir alışverişinde bulunan arkadaşlarımız var... çözülmeyecek sorun yoktur... biraz hoşgörü iyiniyet yeterli...[/quote]
bıraktık bile sayın halojen :) kendi adıma bende kötü niyet hiç bir zaman olmadı..ancak tezgahları bozmak da önemli :) konu çözülememiş bir sorun değil di takdir edersin ki :) .."organize işler" di :) Neyse kapattım bu konuyu
-
[quote=Astatin;59591]bıraktık bile sayın halojen :) kendi adıma bende kötü niyet hiç bir zaman olmadı..ancak tezgahları bozmak da önemli :) konu çözülememiş bir sorun değil di takdir edersin ki :) .."organize işler" di :) Neyse kapattım bu konuyu[/quote]
size de bu yakışır... boşverelim diğer "demokratik" siteyi... burdaki ortam gibisi yok... tekrar hoşgeldiniz...
-
[QUOTE=mbm;59590]yurtdışı biraz tepecek gibi yukarı...uyumsuzluktan
bizimde 15 ler sata gelmedi henüz...
o yüzden yarısını 425 den flatlamıştım...
teperse bizimkiside 37000 e doğru tekrar kısalacagım o yarıyı...
diğer türlü 15 sata gelince kısaları fullerim...[/QUOTE]
güzel plan mbm.. aklımdan gecti benim aynısı amma yatyorum ben.. cok yoruldum cunki :) 300-500 point az olsun amma yormasın.. gectiyimiz harkets cok sabır zoladı benim
-
hexen dostum ...36575 den kısalar tekrar full.... 425 flat yarımı 575 den yerine koydum..
bekleyemedim...
-
36400 altında en az 500 puan daha var gibi..
sıkıntı yurtdışı uyumsuzluktan tepebilir yukarı...
-
ya acil işim çıktı flat kaldım .....37.650 de stop olmuştum .. çok üzüldüm ama ... üüü
-
dow bu aksam cok buyuk arti yapmadigi takdirde yarin 36.000 goruruz diyorum.
-
[QUOTE=selçuklu;59596]ya acil işim çıktı flat kaldım .....37.650 de stop olmuştum .. çok üzüldüm ama ... üüü[/QUOTE]
aklım sendeydi.. stoplamıştı selçuklu kısaları..ne yaptıki diye...
kısmet...
aldıgın 7500 puana say...:D
-
[QUOTE=follow;59597]dow bu aksam cok buyuk arti yapmadigi takdirde yarin 36.000 goruruz diyorum.[/QUOTE]
bugun 36000 gorucegimizi düşünüyorum siz yarın için mi diyorsunuz ?