dax ve future endeksler de artıya geçti.. sonumuz hayır olsun.. :..:
Printable View
dax ve future endeksler de artıya geçti.. sonumuz hayır olsun.. :..:
Akşama kadar Çok sert bi satış gelecek dikkat......49300 lere kadar.. 500-600 puan 30 saniyede verecekler.. haber bekliyorlar.
Gerçi aramızda hala long olan yoktur ama :) kalmamıştır..ama
Düşüşün tepkisine felan oynarsınız.. Amman diyim.. [U]düşerken tepkiye oynarsanız zarar edersiniz..[/U]
Ondan sonra zararı çıkartayım 100 puan daha yukarı gitsin vereyim derken ; [U]siz bekledikçe onlar verirler..[/U]
[U][B]Düşüş bi başladı mı burdan mal satma fırsatı vermezlere adama.. [/B][/U]
[U][B]bi kaç saniyede bi kaç milyar zarar edersiniz..[/B][/U]
tahminimce call margini bekleyecekler düşüş için.. ama daha da erken başlayabilir.
fxci gıı nirdesin..analizin duttu bak..bi dene daha varmı analiz.
İnşallah 1 hafta daha sürer1 hafta içinde 52000 felan gösterirler..
Önümüzdeki hafta bi daire satılacak çünkü...
Parasının yüzde 20 siyle daha yukardan ,daha da yukardan shortlamak istiyorum.. :)
bizimki sadece temenni tabii ..
Arkadaş arkadaşı kazıklıyor bu memlekette. GARAN4,70 değdirip verecekelr diyip sözde arkadaşına yardım eden vatandaş bu sefer GARANın 4,86yı görmesine de yerli alımları der.
Sözün Özü: Herkese inanmayın.
[QUOTE=abka;136261]günaydın
[B]indikatör bu;
[/B] [COLOR="Blue"]name:GANN HI LO 15[/COLOR]
HLd:=If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),
{then}1,
{else}If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),
{then}-1,
{else}0));
HLv:=ValueWhen(1,HLd<>0,HLd);
HiLo:=If(HLv=-1,
{then}Mov(H,15,S),
{else}Mov(L,15,S));
HiLo;
alım sartı;Cross(C,Fml("GANN HI LO 15"))
satım şartı;Cross(Fml("GANN HI LO 15"),C)
[B]optize etmek için [/B]alım-satım şartını nasıl yazarız..[COLOR="Blue"]ismin olduğu yere indikatörü aynen koyunca olmuyor...[/COLOR][/QUOTE] yok mu yardımcı olabilecek..
50xxx'den uzayan braveheart'ları takdir ediyorum .heyk
[quote=VOBiX;136291]Arkadaş arkadaşı kazıklıyor bu memlekette. GARAN4,70 değdirip verecekelr diyip sözde arkadaşına yardım eden vatandaş bu sefer GARANın 4,86yı görmesine de yerli alımları der.
Sözün Özü: Herkese inanmayın.[/quote]
ha 4,70 ha 4,86 canım..
Dow un bu kadar coşacağını kimse tahmin etmezdi..
Bu kadar coşmuşken 4,70 yerine 4,90 a değdirelim demişlerdir..
50200 değdirmeden bırakmazlar.
laros geldik ...kısaldınmı bakiim..
[QUOTE=Larossıan;136282]50.200 nokta atışım geçerldir daha.[/QUOTE]
50,200 oldu koy artık kırmızı ana trendi sal kocaoğlanın ayularını
[B]Senaryo 1 :[/B] Öğleden sonra 49,300 lere kadar 10 dakikalık satış..
49475 e kadar hafif tepki...
Seans sonu kapanış dow la birlikte 48,800-48875
Senaryo 2 : 50200 gösteriş...
öğleden sonra 49500 lere gevşeme 49500-49675 aralığında bi süre oyalanma.... kapanış 49800. [U]ve ayılara balları pazartesine bırakma[/U]
KY nin teminatları bu gece de azalacak çünkü.. [U] Bu geceden sonra millette SHORT layacak teminat kalmayacak...[/U]
O yüzden düşüşü pazartesine bırakırdım ben BY olsam..
Arkadaşlar Bol Kazanclar Hayırlı Cumalar
Benim hedef tamamdır..Thanksss
[quote=Larossıan;136296]50200 değdirmeden bırakmazlar.[/quote]
150200'den önce bırakmayacak bu aç boğalar..
matador yok mu aramızda? :..:
[QUOTE=Larossıan;136301]Benim hedef tamamdır..Thanksss[/QUOTE]
spot durmama duramam diyo..yazık ayulara..pembe oğlan yaramaz..
[QUOTE=abka;136261]günaydın
[B]indikatör bu;
[/B] [COLOR="Blue"]name:GANN HI LO 15[/COLOR]
HLd:=If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),
{then}1,
{else}If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),
{then}-1,
{else}0));
HLv:=ValueWhen(1,HLd<>0,HLd);
HiLo:=If(HLv=-1,
{then}Mov(H,15,S),
{else}Mov(L,15,S));
HiLo;
alım sartı;Cross(C,Fml("GANN HI LO 15"))
satım şartı;Cross(Fml("GANN HI LO 15"),C)
[B]optize etmek için [/B]alım-satım şartını nasıl yazarız..[COLOR="Blue"]ismin olduğu yere indikatörü aynen koyunca olmuyor...[/COLOR][/QUOTE]
alım sartı;Cross(C,If(ValueWhen(1,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0))<>0,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0)))=-1,Mov(H,15,S),Mov(L,15,S)))
satım şartı;Cross(If(ValueWhen(1,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0))<>0,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0)))=-1,Mov(H,15,S),Mov(L,15,S)),C)
Böyle olmuyor mu?
Endeks hızına matriks yetişemiyor donup kalıyor 3 oldu şimdilik
[URL="http://img216.imageshack.us/i/screenhunter7.png/]"][URL=http://img216.imageshack.us/i/screenhunter7.png/][/URL][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/9415/screenhunter7.png[/IMG][/URL]
Bundan sonrası aragazıdır.en fazla 51060
1000 puan çıktık sabah sabah..bakıyorz.işte..kaptırdık..
[QUOTE=VOBiX;136304]alım sartı;Cross(C,If(ValueWhen(1,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0))<>0,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0)))=-1,Mov(H,15,S),Mov(L,15,S)))
satım şartı;Cross(If(ValueWhen(1,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0))<>0,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0)))=-1,Mov(H,15,S),Mov(L,15,S)),C)
Böyle olmuyor mu?[/QUOTE] eline sağlık..oldu..tamamdır..
Herkese günaydın...Çarşamba günkü 48.325 maliyetli LONG'larla devam...Maliyet aşağıda kaldığı için rahatladım...Pozisyonu kapatmak için sistem sinyalini veya coşkuyu beklerim artık...Yaw kardeşim daha ne coşkusu işte!Coşkunun sınırı nedir senin için??? Diye soranlar haklı olarak çıkabilir...:)) U 100 için konuşacak olursak 58.864 - 20.912 düşüşünün % 50 Fibo düzeltme seviyesi olan 39.888 seviyesinin üstünü benim mantığım almaz...Ancak muhtemelen coşku bu seviyenin üstüne taşacak...Zira en rahat mal dağıtımının olduğu dönemler insanların gözlerinin hırs bürüdüğü bu tip manik atakların olduğu dönemlerdir...Öyleyse 40.000 seviyesinin üzerine doğru bu tip bir atak gelmesi çok da şaşırtıcı olmaz diye düşünüyorum...Çıkış oraya kadar uzanır mı bilemem ama dibi yaklaşık 21.000 kabul edersek gene yaklaşık 42.000 seviyelerinde endeks dibe göre ikiye katlamış olacak ki burası da psikolojik bir direnç görevi görebilir...Son olarak da 58.864 - 20.912 düşüşünün % 61.8 düzeltme seviyesi olan 44.366 rakamı var...(Yuh artık daha neler! Dediğinizi duyar gibi oluyorum :)) ve bende aynen öyle düşünüyorum ama bizim düşünmemizle de bir şey değişmiyor maalesef...) Bu uzun yazı için kusura bakmayın lütfen...Çok sık yazamadığımdan düşüncelerimi tek yazıya sığdırmaya çalışıyorum...Herkese bol kazançlar ve sevgiler...
[quote=Larossıan;136267]Senin çarpılmanı anlayabilmiş değilim 3 kademede stoplamıyormuydun.:([/quote]
doğrudur sn Larossian,
o yüzden yazmıştım, [B]bilgilerimiz egolarımıza yenik düştü[/B] diye.
benim trade tarzıma göre, 3 kademede stop hatta o noktada (tabii ki diğer parametrelerim destekliyorsa) tornistan bile olmam gerekir.
yapamadım bu hafta bunu. yoksa 47,250den itibaren long olmalıydım.
basiret bağlandı demeyeceğim artık. basiret çözülmüyor diyeceğim. :D
Yeni ayu sezonumuz hayırlı olsun....
50200 çokkkk tırmalarsınnn en fazla bir hakkın daha varrrr oda 51060 başka yokkkkk.Nokta tışı tuttuğundan bu işi bırakmayayım bari.
Arkadaşlar 50200 kısaldım sistem dışı gene bilesiniz.
durulduk biraz (şimdilik)
Dax uzay mekiği moduna geçti...
bugün spot hacmi 3 milyarın altında kalırsa çok ama çok ayıp olur
hemen 50000 altına bırakmazlar akşama yada yarın gibi gibi..
[QUOTE=MASTER;135896]Herkese selamlar...Dünkü Shortları saat 12:00 itibariyle Sistemin AL sinyaliyle birlikte 48.325 'ten Longa çevirdim...Dün akşam kapanışa doğru açık pozisyon sayısındaki değişim düşüşü teyit etmeyerek bugün bu tip bir hareket olabileceğine dair bir sinyal vermişti...[COLOR="Blue"][B]İleride Apsd konusuyla ilgili daha detaylı bir yazı yazacağım..[/B][/COLOR].Şu anda hastanedeyim,yakınım ameliyat oluyor ve zihnimi toparlayamıyorum...Herkese bol kazançlar...[/QUOTE]
Hatırlatma
Stresi azaltmak için Ekim ve Aralık kontratlarına da dalıyorum.. :..: :..: :..:
yeni oyun alanı bundan böyle 49 bin ve üzeri olacak gibi..
hareket oldukça kuvvetli.
ağustos kontratında ilk 3 kurum ağırlığı tüm zamanların en yükseği diyorlardı ki durum ortada..
dün nette bakım çalışması olunca aracıya gittim.
fiyat 48900 lerde iken 100 kontrat satışı yazı tura edasıyla yapan hatta 3 kademe yukardan bi 100 taneyle daha paçal yapan telefon müşterisine denk geldim..
gecede pozisyonda kaldı üstelik 400 kontratla..
millet olarak kumara meğilliyiz. ( kendim dahil..:) )
allahtan bizim ilgi alanımız atlar,kartlar ve spor..
[IMG]http://i26.tinypic.com/2s1vteg.png[/IMG]
DE grafiğinde "0" ra doğru yaklaşma var satış ihtimali yüksek... dönerse yukarı devam
[quote=QUEEN;136316]hemen 50000 altına bırakmazlar akşama yada yarın gibi gibi..[/quote]
Haklısın valla, ben de aynı beklentı ıcındeyım, yarın yanı cumartesı piyasayı
acık tutup :..: 50000 altını gosterırler:..:
[QUOTE=tuareg;136322]Haklısın valla, ben de aynı beklentı ıcındeyım, yarın yanı cumartesı piyasayı
acık tutup :..: 50000 altını gosterırler:..:[/QUOTE]
shortsun dimi bi contrato..:Dtobreg acım büyük..yükselişi savunan güzide forumdaşın trenden ereken atlamanın hüznü içerisinde kıvranıyor:D
[quote=QUEEN;136323]shortsun dimi bi contrato..:Dtobreg acım büyük..yükselişi savunan güzide forumdaşın trenden ereken atlamanın hüznü içerisinde kıvranıyor:D[/quote]
50175 full short, artıkın 1 kontrat kesmez:)
canın sağolsun, zarar yoksa mesele yok, az kara uzulurmu ınsan, ben de acaba tatıl stres mı yapıyor dıye dusunmeye baslamıstım, demek mesele acgözlulukmus:::
[quote=VOBiX;136317]Hatırlatma[/quote]
Unutmadım sayın Vobix :) Sadece bu Apsd konusuyla göründüğü kadarıyla sizden ve benden başkada çok fazla ilgilenen olmadığından aciliyet teşkil etmediğini düşündüm...Gene de hatırlattığınız için teşekkürler.Dediğim gibi pek fazla ilgi olmadığı gibi hatta şiddetle karşı çıkanlarda var :) Yalnız bütün arkadaşlardan ricam bu yazıyı önyargısız okumaları...Çünkü sonuçta ben yaklaşık 2 yıldır Apsd'yi inceliyorum ve istatistiki bir tutarlılığı olmadığını düşünsem kesinlikle bu yazıyı yazmazdım...Ayrıca şunu da üstüne basa basa vurgulamak isterim ki sadece Apsd'ye bakarak trade etmek veya bir takım ''müthiş yararlı'' sonuçlar çıkartmak mümkün değildir...Bunu faydalı bir indikatör gibi düşünüp yardımcı bir unsur olarak ele almak gerekir...Yani siz söz gelimi Macd indikatörünü kullanabilirsiniz ve de faydalanabilirsiniz ama sadece onun kesişimlerine dayanan AL - SAT sinyallerine göre trade edemezsiniz değil mi?Aynı şey Apsd içinde geçerli...Öğlen yemeği molası veriyorum,tahminimce 1 saat içinde yazıyı hazırlamış olurum...Herkese afiyet olsun...
[QUOTE=tuareg;136324]50175 full short, artıkın 1 kontrat kesmez:)
canın sağolsun, zarar yoksa mesele yok, az kara uzulurmu ınsan, ben de acaba tatıl stres mı yapıyor dıye dusunmeye baslamıstım, demek mesele acgözlulukmus:::[/QUOTE]
sat vermeden shorlayanların halini görüyosun dimi..hedef 60000
[quote=QUEEN;136326]sat vermeden shorlayanların halini görüyosun dimi..hedef 60000[/quote]
Ağzını hayra aç, allah korusun, bir duyan olur, inanır, yenı bır rallı baslatır, cık cık cık,
Haa, madem oyle 225 den full long yap, sıkıyorsa:)
[QUOTE=MASTER;136325]Unutmadım sayın Vobix :) Sadece bu Apsd konusuyla göründüğü kadarıyla sizden ve benden başkada çok fazla ilgilenen olmadığından aciliyet teşkil etmediğini düşündüm...Gene de hatırlattığınız için teşekkürler.Dediğim gibi pek fazla ilgi olmadığı gibi hatta şiddetle karşı çıkanlarda var :) Yalnız bütün arkadaşlardan ricam bu yazıyı önyargısız okumaları...Çünkü sonuçta ben yaklaşık 2 yıldır Apsd'yi inceliyorum ve istatistiki bir tutarlılığı olmadığını düşünsem kesinlikle bu yazıyı yazmazdım...Ayrıca şunu da üstüne basa basa vurgulamak isterim ki sadece Apsd'ye bakarak trade etmek veya bir takım ''müthiş yararlı'' sonuçlar çıkartmak mümkün değildir...Bunu faydalı bir indikatör gibi düşünüp yardımcı bir unsur olarak ele almak gerekir...Yani siz söz gelimi Macd indikatörünü kullanabilirsiniz ve de faydalanabilirsiniz ama sadece onun kesişimlerine dayanan AL - SAT sinyallerine göre trade edemezsiniz değil mi?Aynı şey Apsd içinde geçerli...Öğlen yemeği molası veriyorum,tahminimce 1 saat içinde yazıyı hazırlamış olurum...Herkese afiyet olsun...[/QUOTE]
Hayır ilgileniyoruz müsait değilsiniz diye ısrarcı olmadık