-
[QUOTE=furkan;23155]şu ihtimalde olabilir bilanco normal gelirse ky mala saldıracagı için py orda malları kucaga yıgıp shorta geçebilir[/QUOTE]
Bu da bir ihtimal, tam kumar şu an bu, strateji şu olmalı longlar çok alttansa beklenebilir, yakın longsa flat, yakın shortsada flat. yani en iyisi flat, bilanço gelince yön belirlemek daha iyi diye düşünüyorum tavsiye veya al sat için yazmıyorum.
-
[QUOTE=furkan;23155]şu ihtimalde olabilir bilanco normal gelirse ky mala saldıracagı için py orda malları kucaga yıgıp shorta geçebilir[/QUOTE]
Bu da bir ihtimal, tam kumar şu an bu, strateji şu olmalı longlar çok alttansa beklenebilir, yakın longsa flat, yakın shortsada flat. yani en iyisi flat, bilanço gelince yön belirlemek daha iyi diye düşünüyorum tavsiye veya al sat için yazmıyorum.
-
ışte 3 gün önce yazdığım bir bilançonun önemi veri meri teknik meknik herşey hikaye aslolan citi.
-
ışte 3 gün önce yazdığım bir bilançonun önemi veri meri teknik meknik herşey hikaye aslolan citi.
-
[QUOTE=serkanyurttas;23156]sn teo baya tedirgin oldum durum hala devam ediyormu kademelr bombos zaten[/QUOTE]
Serkan once oyuncumu olacaksın,tradermı olacaksın ona karar vermelısın.
Trader ısen sat sınyalı geldı bana gore...
Karar elbet senındır...
-
[QUOTE=serkanyurttas;23156]sn teo baya tedirgin oldum durum hala devam ediyormu kademelr bombos zaten[/QUOTE]
Serkan once oyuncumu olacaksın,tradermı olacaksın ona karar vermelısın.
Trader ısen sat sınyalı geldı bana gore...
Karar elbet senındır...
-
-
-
0,49 geldi citi..
hadi bakalım oyun devam ediyor yine..
-
0,49 geldi citi..
hadi bakalım oyun devam ediyor yine..
-
simdi nereye çuf çufluyoruz
-
simdi nereye çuf çufluyoruz
-
[quote=lwarrior;23163]0,49 geldi citi..
hadi bakalım oyun devam ediyor yine..[/quote]
0,56 veya 59 du beklenti adamlar malda bakalım devamını bekliyorum 49000 gibi en azından simdilik
-
[quote=lwarrior;23163]0,49 geldi citi..
hadi bakalım oyun devam ediyor yine..[/quote]
0,56 veya 59 du beklenti adamlar malda bakalım devamını bekliyorum 49000 gibi en azından simdilik
-
şimdi ne olucak cok merak ediyorum
-
şimdi ne olucak cok merak ediyorum
-
geçen bilanço 0,97 3 dolar az geldi dye kopardılar yukarı bide son bilanço 5260 0 52900 gitti geldi vob sonra fisek 54100 bakalım nolacak
-
geçen bilanço 0,97 3 dolar az geldi dye kopardılar yukarı bide son bilanço 5260 0 52900 gitti geldi vob sonra fisek 54100 bakalım nolacak
-
[QUOTE=serkanyurttas;23164]simdi nereye çuf çufluyoruz[/QUOTE]
48400, 49000.
-
[QUOTE=serkanyurttas;23164]simdi nereye çuf çufluyoruz[/QUOTE]
48400, 49000.
-
usd yen atesledi bakalım daha dow bi açılsın son bilançoyla 12500 kapanıstan 800 lere kopmustu tamda hatırlamıyorum baya yükseldi
-
usd yen atesledi bakalım daha dow bi açılsın son bilançoyla 12500 kapanıstan 800 lere kopmustu tamda hatırlamıyorum baya yükseldi
-
shortlara derim ki inatlasmayalım piyasayla adamlar 50000 kontrat longda
kötü bi haber gelir 2000 puan düsebilirizde stoplara dikkat edelim
-
shortlara derim ki inatlasmayalım piyasayla adamlar 50000 kontrat longda
kötü bi haber gelir 2000 puan düsebilirizde stoplara dikkat edelim
-
öyle bi alırlarki piyasayı yükselise inandırmadan onların isi bu
-
öyle bi alırlarki piyasayı yükselise inandırmadan onların isi bu
-
şimdi ne olacak yine döneceğiz dowa şu 11400-50 civarından kurtaracakmı, kurtaracaksa long yoksa short.
Elde tek citi yok dünkü teknolojiler ve merrilde var, karar zor.
-
şimdi ne olacak yine döneceğiz dowa şu 11400-50 civarından kurtaracakmı, kurtaracaksa long yoksa short.
Elde tek citi yok dünkü teknolojiler ve merrilde var, karar zor.
-
geçen bilançoda daha hızlı fiseklemistik
-
geçen bilançoda daha hızlı fiseklemistik
-
py betonladı sanki 48400 lere 14 00 ü bekleyelim bakalım durum ne göstercek
-
py betonladı sanki 48400 lere 14 00 ü bekleyelim bakalım durum ne göstercek
-
bilançoları kötü olanlar var doğru belkidedowu önce satar sonra alırlar ama simdilik yatay görünüm mevcut f lerde faiz indirimi geldiğinde 0,75 fler -5 civarı eksiydi abd kapalıyken almanyanın düsüleri fiyatlanmıstı tatıl bitti indirim gelince rajona uydular önce -4,25 i gördü açılısta kapanıs + 2 ile 4 arası olmustu bi orantı kuruladabilir
-
bilançoları kötü olanlar var doğru belkidedowu önce satar sonra alırlar ama simdilik yatay görünüm mevcut f lerde faiz indirimi geldiğinde 0,75 fler -5 civarı eksiydi abd kapalıyken almanyanın düsüleri fiyatlanmıstı tatıl bitti indirim gelince rajona uydular önce -4,25 i gördü açılısta kapanıs + 2 ile 4 arası olmustu bi orantı kuruladabilir
-
PY kaybolmuştur, bulan müracaata getirsin. he he.
-
PY kaybolmuştur, bulan müracaata getirsin. he he.
-
dow açılırkenfler 0,80 gibi artı olursa ki bilemem satısta gelebilir
-
dow açılırkenfler 0,80 gibi artı olursa ki bilemem satısta gelebilir
-
48400 ü 48300 e çektim aşarsa 49000 yoksa aşağı. tabii teyidli olacak.
-
48400 ü 48300 e çektim aşarsa 49000 yoksa aşağı. tabii teyidli olacak.