Taka usta yok kaç gundur ustam 2 kelam yaz hayrına
Printable View
Taka usta yok kaç gundur ustam 2 kelam yaz hayrına
mor...................65.700
kave..................65.500
[quote=saraylı;407880]
66.125 üzerinde yeni tepe gelebilir,[B]66.500[/B] civarı ,mesela bugün 66.600 direnci var,dediğin gibi ordan tekrar dönebilir...yataya girebilir...[/quote]
ben demiştim...:..::..:
şimdi bakalım bundan sonra ne olacak?:rolleyes:
Bu seviyelerden yatay ve aşağı olma ihtimali var,ov li sistemlerin çoğu ala geçti bu son hareketle..
genelde onlar ala geçince düzeltme başlar?belli olmaz tabi...:)))
tepkinin zamana yayılması için biraz yatay gerekli sanki...:::
[quote=saraylı;407989]şimdi bakalım bundan sonra ne olacak?:rolleyes:
Bu seviyelerden yatay ve aşağı olma ihtimali var,ov li sistemlerin çoğu ala geçti bu son hareketle..
[COLOR=red]genelde onlar ala geçince düzeltme başlar[/COLOR]?belli olmaz tabi...:)))
tepkinin zamana yayılması için biraz yatay gerekli sanki...:::[/quote]
PAtron,
VOB rakamlarına göre son 15 günde 200 milyon tl ye yakın nakit teminat artışı olmuş..%20 civarı artış.. Birileri bir haber alıp sahaya indi sanki..amma acep ne yönde... uwww...çok heyecanlı
Sarayli Hocam, benden bir numara olmaz, 665XY de maliyetine gitti uzunlar tek kuruş kar etmeden 667XY den de port KISA doldu yaw
spotta net AL verdi bende, vadeli 60 lik AL verdi SPOT un eli kulağinda AL vermek için
[quote=Astatin;407990]PAtron,
VOB rakamlarına göre son 15 günde 200 milyon tl ye yakın nakit teminat artışı olmuş..%20 civarı artış.. Birileri bir haber alıp sahaya indi sanki..amma acep ne yönde... uwww...çok heyecanlı[/quote]
EFG ve GARAN karşilikli işlem geçip 45000 kontrattan fazla işlem geçti diye düşünüyorum ben.
aynı eleman/fon ne ise
karli pozlari kapatarak devam eder gibime geliyor
[quote=Astatin;407990]PAtron,
VOB rakamlarına göre son 15 günde 200 milyon tl ye yakın nakit teminat artışı olmuş..%20 civarı artış.. Birileri bir haber alıp sahaya indi sanki..amma acep ne yönde... uwww...çok heyecanlı[/quote]
boşver yönlerini asti,:D
bizim yön doğru olursa onların teminatlarını transfer ederiz her türlü...:..:
[quote=kulmer;407991]Sarayli Hocam, benden bir numara olmaz, 665XY de maliyetine gitti uzunlar tek kuruş kar etmeden 667XY den de port KISA doldu yaw
spotta net AL verdi bende, vadeli 60 lik AL verdi SPOT un eli kulağinda AL vermek için[/quote]
zarardan kurtuldun ama,girişin kötüydü başta...brv
morali yüksek tutacan..:::
[quote=kulmer;407992]EFG ve GARAN karşilikli işlem geçip 45000 kontrattan fazla işlem geçti diye düşünüyorum ben.
aynı eleman/fon ne ise
[COLOR=red]karli pozlari kapatarak[/COLOR] devam eder gibime geliyor[/quote]
O zaman nakit teminat artmazdı be patron ve ayrıca aps de artmazdı sanki
dow fıçır dowun kapalı olmasını fırsata çevirmiştir.bunu diğer piyasalar izlemiştir.asıl olan dowdur.buna istinaden halen dow dibini tamamlamadıysa ciddi bir düşüş eşiğinde olabiliriz.bence yarın durum anlaşılır diye diye düşünmekteyim.kolay gelsin.
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://b1205.hizliresim.com/x/x/72ft9.jpg[/IMG][/URL]