kısalar kapatılıp uzunlandıı kahvaltıda oldugum için yazamıyorm
Printable View
kısalar kapatılıp uzunlandıı kahvaltıda oldugum için yazamıyorm
400 puan kardan 200 puan zarara !sinirliyim!
disari cikiyorum shortu kapamadim lanet olsun bundan gelecek paraya
36.000 e gelirsek donerim
herkese kolay gelsin.
hexen dostum dikkat ettinmi.....
vadeli dün ve bugun bikaç defa 15 dakikalıkta al sat dedi...
spot hiç demedi..hep aldaydı......
buna dikkat çekmeye çalıştım hep....
düşeceksek vadeli ve spot birlikte sat demesi lazım....
[QUOTE=furkan;59753]kısalar kapatılıp uzunlandıı kahvaltıda oldugum için yazamıyorm[/QUOTE]
vallahi hic gulecegim yoktu bu sinire iyi geldi bu saatte ne kahvaltisi furkan :):)
ogle yemegine oturcam birazdan :)
neyse afiyet olsun..
[QUOTE=teo;59752]ticke daha cok var, sabırla tıckı beklemelıyız...Gun dogmadan neler dogar...[/QUOTE]
teo dostum dogru soyluyosun ama bunu ekrana bakarak beklemiycem cunku gerildim ben pozisyondan eminim araci kurumada soyledim o fiyata gelince arayacaklar beni insallah tez zamanda geri gelirim :)
neden short realiz /flat oldum..? neden long signalle long yapmadım?
cunki negative uyumsuzda long signal oldu longs dokme potans var okdar hızlı harkets beni yorulyorum 300-500 az olsun cunki ben yaslıyım yorulyorum
[QUOTE=follow;59757]teo dostum dogru soyluyosun ama bunu ekrana bakarak beklemiycem cunku gerildim ben pozisyondan eminim araci kurumada soyledim o fiyata gelince arayacaklar beni insallah tez zamanda geri gelirim :)[/QUOTE]
ben her 30 dakıka da bır ekrana bakıyorum, fıyat panık edıyor cunku...
[QUOTE=follow;59756]vallahi hic gulecegim yoktu bu sinire iyi geldi bu saatte ne kahvaltisi furkan :):)
ogle yemegine oturcam birazdan :)
neyse afiyet olsun..[/QUOTE]
londradayım ben 2saat geri düşünün :)
[QUOTE=mbm;59755]hexen dostum dikkat ettinmi.....
vadeli dün ve bugun bikaç defa 15 dakikalıkta al sat dedi...
spot hiç demedi..hep aldaydı......
buna dikkat çekmeye çalıştım hep....
düşeceksek vadeli ve spot birlikte sat demesi lazım....[/QUOTE]
evet mbm kardeşim saol uyardın bende baktım yoksa bakmycaktım +. 15 dak signal uzun surer buzaman insalah long uzun tutarsın
15 dak. sistem 27 ekim saat 14;45 (30.500) den beri al da...ama 5 dak. sistem dün 36900 den beri sat da..ama 5 dak. sistemi 14 aydır takip ettiğimden(toplam 750 işlemle)5 dak. benim için esasdır..malum sisteme sistem demek için ''en azından 200 den fazla işlemle test etmek lazım''...
kısacılar dikkat etmeli !
[QUOTE=ALTAN1;59751]sn.hexen sen işi biliyosun abicim.Saygılar...[/QUOTE]
saol altan1 kardesim. sabrın cok var seninde dow dikat cektiyin yers icun saol sende +.