biri şu dow endeksine bi tekme atsada dibini bulsa.yoksa oynaşma devam edecek.
Printable View
biri şu dow endeksine bi tekme atsada dibini bulsa.yoksa oynaşma devam edecek.
gün sonunda long/short bolca poz kapanmiş
efg kısa kapamiş ekürisi garan long kaparken
dee credit 15 binden fazla kısa açmiş
eğer paritenin değdiği yere endeksler gelecekse vay milletin haline.yarın kapanacak olan aylık uv pivot dibi parite için 1.2381 di,bu durumda dow 11818 görmeliydi,vadeli ise 60850 görmeliydi.x100 ise 51592 görmeliydi.ama endeksler halen direniyor.acaba yarın korkunç bir düşüşmü olacak bunu bilemiyorum.allah pozda olanlara sabır versin.
altın ons ise 1501 olmalıydı.korkunç bir alım satım çılgınlığı içine girilmiş durumda.fonlar büyük bir çılgınlık içinde sonu hiç eyi bitmeyecek bu işlerin.inş.yanılırım.
BU YILIN TEPESI GORULDUMU YOKSA YENI TEPEMI ARAYACAZ ANA EKRANDAKI YILLIK PIVOTLAMA SISTEMI DIĞERLERI TEPE VE DIP BULMAYA YARAYACAK YARDIMCI OGELER
[IMG]http://www.yukleresim.com/di-CJH1.png[/IMG]
Hazıran ayının barı 56500*700 altında kapanmamalı xu100 dekı yukselış kanalı bozulmasın yoksa bu yukselışte sadece tepkı olarak kalır bu koşullarda 56500 destek 60200 direnç pozısyonunda olacak
gani ben görmeyeli sende baya ilerleme olmuş be dostum .
arkadaşlar yukardaki pivot sistem uv yıllık olup bir yere kaydetmenizde fayda görmekteyim.çok özel formüllenmiş bir sistemdir.
not gani kardeşimizin gırafındaki sistemi kastedmiştim,bilginize.
12535 ve 12575 bolgesı djı de artık kuvvetlı dırenç oldu burada bakacağımız bı kolarizasyon yok djı ile aramızda aramamakta lazım djı bıze gore daha az duşmuş durumda
taka ustam djı yıkılırsa bız gomuluruz formasyonumu olur dersın
Estağfirullah usta senın yanında hala çırağız saygılar hurmetler
[quote=gani;408246]12535 ve 12575 bolgesı djı de artık kuvvetlı dırenç oldu burada bakacağımız bı kolarizasyon yok djı ile aramızda aramamakta lazım djı bıze gore daha az duşmuş durumda
taka ustam djı yıkılırsa bız gomuluruz formasyonumu olur dersın[/quote]
gani korelasyon yok gibi görüntü verselerde tüm piyasalar zincirle birbirine bağlıdır. ama birileri diğerini takipleyerek ardışık hareket sergilerler.durum geçmişe bakılırsa hep böyle olmuştur.
Usta bu dolarda 1.8584 krıtık yer kırılması yukarı ıvmeyı arttırır bendekı yardımcı tepe dıpcı ındıler gunluklerın tepeye ulaştığını gosterıyor burdan daha once konuştuğumuz 1.67 gelmesı mımkınmıdır ne dersın yada en çok savrulmayla 1.6550