-
[quote=AMON RA;136682]Sabah 50400 den kısa açmıştım şimdi geldimki ne görem almış başını gitmiş gerçi dün yazmıştım bööle zamanlarda yukarı gider bu piyasa tecrübelerim onu gösteriyo demiştim amma eşşeklik bende dayanamayıp kısa açtım saatliklerde NU devam ediyor ama takan kim hem giderim hemide ağlarım diyor piyasa bekleyecez bakalım başa gelen çekilir.Hareket yukarı sertleşirse de bu pozisyonu kapatmayacağım diğer vadede long açacağım.
Tüm sistemler alda ben shortum :D:D:D[/quote]
bende bende:..::..:
-
[quote=AMON RA;136682]Sabah 50400 den kısa açmıştım şimdi geldimki ne görem almış başını gitmiş gerçi dün yazmıştım bööle zamanlarda yukarı gider bu piyasa tecrübelerim onu gösteriyo demiştim amma eşşeklik bende dayanamayıp kısa açtım saatliklerde NU devam ediyor ama takan kim hem giderim hemide ağlarım diyor piyasa bekleyecez bakalım başa gelen çekilir.Hareket yukarı sertleşirse de bu pozisyonu kapatmayacağım diğer vadede long açacağım.
Tüm sistemler alda ben shortum :D:D:D[/quote]
açılışta benim tradede sat a geçsede 50700 de uzadı.
keşke stop koysaydın..
sağlık olsun,kolay gele..
-
hangi periyoda bakacağımı şaşırdım,geçen hafta ortasından sonra trendim döndü resmen..fena pataklandık stoplara,yekün tuttu yani..
-
Akşama bir iyilik düşünüyorlar gene.
-
[QUOTE=Astatin;136683]bende bende:..::..:[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;136684]açılışta benim tradede sat a geçsede 50700 de uzadı.
keşke stop koysaydın..
sağlık olsun,kolay gele..[/QUOTE]
50950 dede benim saatlik sistem uzamış.açılışta sat sinyali verince ahhaaa dedim. Dedimki bu NU ' nun üstüne ne gider bu sat sinyeli ve bastım PIÇAĞI lakin Allahtan full girmemişim.Pıçak opersayonunda sonra dışarı çıktım geldimki Çalmışlar SATIRI! üüüüwwwwwww :D:D:o:o:rolleyes::rolleyes:
-
[IMG]http://i32.tinypic.com/ezmtd5.jpg[/IMG]
cısssss...eşikteeeeeee...cısssss
-
[quote=Larossıan;136686]Akşama bir iyilik düşünüyorlar gene.[/quote]
abi sadece akşama değil sabahtan akşama kadar başka işleri yok bence,hep iyilik hep iyilik.kanatsız melekler resmen :::
-
eurusd ve gold kısalar stressiz para kesiyor..ben bu VOB un taaa
-
Eur Usd pariteye dikkat!! 41.11... acaba 15.30 daki datadan sonra bi guzellik mi dusunuyorlar??
-
selçuklu patron..bul bi yılan çıyan neyse sal artık yawww....ulem sabah 500 karı kapatıp 625 den sistem lonka uymak varmış :) ah ulem sistemler bi ten uyumu yapamadık sizle...üwwwwww
-
[quote=Astatin;136690]eurusd ve gold kısalar stressiz para kesiyor..ben bu VOB un taaa[/quote]
altın ve parite ile vobu sübvanse ediyosun yani :D
çok profesyonel çalışıyosun asti,elmaları ayrı sepete koyup kazan kazan stratejisine devam diyosun yani :::
-
[QUOTE=selçuklu;136350]cümleten geçmiş olsun 50425 hayırlı uğurlu olsun... kısa maliyetim 45.000 falan olmuştur benim ... çok hırpaladılar ama beni hakkaten .. neyse canımız sağolsun ... kocaoğlan sat verdiyse tamamdır bu iş ..[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;136375]50.575 nur topu gibi maşallah ...
hayırlı uğurlu olsun .. cümleten geçmiş olsun .:o:oüüü:o:o:üüüo:o:o:oüüü[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;136486]51.075 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ... üüü:oüüü:o:(üüü:confused::(üüü:oüüü:confused:[/QUOTE]
51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
bir insan bu kadarmı yanılırmış .. vay anasını ...bu vob 250.000 görmeden düşmez .. :o:o:o:oüüü:oüüü:oüüü:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..
-
[quote=Larossıan;136686]Akşama bir iyilik düşünüyorlar gene.[/quote]
VOBda sabahtan akşam saat 15:25'e kadar geçen süre ölü süre zaten.
15:25/15:40 arası 25 dakika,
bir de akşam 16:15/17:15 arası 1 saat gün için yeterli.
gerisi zaman kaybı.
hatta kafa karıştırıcı...
-
[quote=YAVUZHAN;136693]altın ve parite ile vobu sübvanse ediyosun yani :D
çok profesyonel çalışıyosun asti,elmaları ayrı sepete koyup kazan kazan stratejisine devam diyosun yani :::[/quote]
:)
neyi kimle sübvanse ettiğimi şaırdım..ama gold ve eurusd kısalar sper para yaptı bu hafta.. bizim VOB danası ise 2 ileri 1 geri, 2 geri 1 ileri ......:confused::confused:
-
parite 1,41 altına sarkarsa düşüş hız kazanabilir..
-
Aut
[QUOTE=selçuklu;136694]51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
bir insan bu kadarmı yanılırmış .. vay anasını ...bu vob 250.000 görmeden düşmez .. :o:o:o:oüüü:oüüü:oüüü:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..[/QUOTE]
Selçuklu sen bu pembe oolanı şutla gitsin başımıza ne geldiyse pembe oolandan geldi! Yaşasın ayılar yılanlar çıyanlar KOBRALAR!
:o OOLAN AUT!
:eek: BİZİM OOLAN IN bu saatten sonra!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
-
[QUOTE=Astatin;136692]selçuklu patron..bul bi yılan çıyan neyse sal artık yawww....ulem sabah 500 karı kapatıp 625 den sistem lonka uymak varmış :) ah ulem sistemler bi ten uyumu yapamadık sizle...üwwwwww[/QUOTE]
ben battım patron .. ilanlarıda verdim ..
burayada yazayım ilgilenen olursa özel mesaj atsın .. :o:o :o:o :o:o :o:o
kelepir fiyata satılık helva fabrikası bulunur .
inşaatlerde çalışacak vasıfsız amele bulunur.
ayrıca karın tokluğuna ... ne iş olsa yaparım .. :o:o :o:o :o:o :o:o
-
Bunların yapmak istediklerini kimse anlayamadı bu sene en iyi teknikçiyi bile terse getirdiler.
-
[quote=selçuklu;136694]51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..[/quote]
dün demedimmi ben bu senaryo iyi gişe yaptı,2.bölümü çekerler diye :)
gözümüz yok 3.yüde çeksinlerde bu bakımsız yavru ayıcıkları figüran olarak oynatıyorlar ya filmde ona çok içerliyorum.üstelik sigortasız ve karın tokluğuna :::
-
[quote=selçuklu;136699]ben battım patron .. ilanlarıda verdim ..
burayada yazayım ilgilenen olursa özel mesaj atsın .. :o:o :o:o :o:o :o:o
kelepir fiyata satılık helva fabrikası bulunur .
inşaatlerde çalışacak vasıfsız amele bulunur.
ayrıca karın tokluğuna ... ne iş olsa yaparım .. :o:o :o:o :o:o :o:o[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(:(:(
-
[QUOTE=AMON RA;136698]Selçuklu sen bu pembe oolanı şutla gitsin başımıza ne geldiyse pembe oolandan geldi! Yaşasın ayılar yılanlar çıyanlar KOBRALAR!
:o OOLAN AUT!
:eek: BİZİM OOLAN IN bu saatten sonra!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:[/QUOTE]
abi şutluyorum şutluyorum geri geliyor kerata .. askere gitsin gelsin en iyisi .. askerde adam olur belki .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
-
51.350'den FLAT'ledim...Sabahki zararı çıkarttım...Buna da şükür diyeceğiz artık...Sistem hala AL'da SAT gelirse SHORT'layacağım...Piyasa iyice dengesiz ve de tehlikeli olmaya başladı...Dikkatli olun derim...Dow'dan çekiniyorum,ciddi düşüşle açılabilir...Bol kazançlar...
NOT: Ya bu arada İnternet bağlantısında sorun yaşayan var mı? Foruma girmekte girebilsem bile yazmakta(Yazımı yollamakta...) bir hayli zorlanıyorum...
-
[quote=selçuklu;136694]51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..[/quote]
abi bu vobun kısa bir realizeden sonra yüzde altmış iki geri alım seviyesi olan 57 bini okuyacagını düşünüyorum realizeden sonra bu oglanlarla ;);););) çalışmayı dene
-
400 kısalar 200 den kapatıldı,
ne tırtıklarsak kar
long acmaya hıc nıyetım yok varsın 55000 olsun:(:(:(
-
hay VOB senin ya...EURUSD GOLD $$$$$$$$$$$$$$$$$4 :)
-
51775 den baslayarak her 300 puan arası kısa yazmaya baslıyırum, taaa 55000 kadar yazarım hasta etmesınler adamı!!!
-
15 dakıka once sıgarayı bıraktım, gergınım, py my dınlemem, hasta etmeyın adamı py mısın nesın!!
Bu arada tiryakılere tevsıyem bıraksınlar bu meretı, daha 15 dakıka oldu, nefesım acıldı:):):), meyvelerın tadını almaya basladım:):):)
-
[quote=selçuklu;136703]abi şutluyorum şutluyorum geri geliyor kerata .. askere gitsin gelsin en iyisi .. askerde adam olur belki .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
KISA dönemmi UZUN dönemmi yapacak askerliğini :::
-
[quote=MASTER;136672]Estağfurullah güzel kardeşim...Kırılacak,gücenecek,affolunacak bir durum yok ortada...Sen gönlünü ferah tut...Her konuda da hakkım helal olsun...
Ayrıca çok da iyi düşünmüşsün...Ben de okuyunca bayağa gülmüştüm...:D
Dediğim gibi senaryolarının devamını da bekliyoruz....lelele[/quote]
USTALARA SAYGIYLA:
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=red]Senaryo 61 buçuk (OF): Fiyat: [/COLOR][/B]Dikine[B][COLOR=red] APSD: [/COLOR][/B]Bir Türlü Düşmüyor[B][COLOR=red] Piayasa: [/COLOR][/B]Cılkı Çıktı[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu durum senaryo 61 in devamı niteliğindedir. Tabi bunun için senaryo 61 i hatırlayalım:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[B][COLOR=red][FONT=Verdana]Senaryo 61 : [/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana]Son zamanlarda para kazanmaktan canı sıkılan öküzler para kaybetmekten nesilleri tükenme sınırına gelmiş ayıların ağzına bir tutam bal veriyorlar.[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
(Bu durumda piyasa da şiddetiyle takdir toplamış ayı tokatının ayılar tarafından değil de öküzler tarafından ayılara atılıp ayı neslinin tamamen sonlandırılması beklenir.)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]5 aşamada gerçekleşmesi düşünülür:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 1:[/B][/COLOR] Ayılar artık tokat yeye yeye alışmışlardır ki hislerini kaybetmişlerdir ve olan bitenin bir türlü farkına varamazlar. Adeta şamar oğlanına dönmüşlerdir.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 2:[/B][/COLOR] göstermelik dirençlere yaklaşan endexler piyasaya yeni giren ayılara adeta yeni bir ayılık yapmak için adeta ilham kaynağı olmaya başlamıştır.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 3:[/B][/COLOR] göstermelik dirençleri geçen boğalar artık üzerlerini değişmeye ve ayıpostu giymeye başlarlar.(dönme boğalar boğa trendi sonunda görülürler.). ayılar ise yetti gari diyerek boğaların hışmından korkarak boğa postu giymeye başlarlar (bunlar da dönme ayılardır ki bu da boğa trendi sonlarında görülür)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 4:[/B][/COLOR] artık ayılar gururunu ve direncini kaybetmişlerdir ki derin hareketler oluşmaya başlar. Bu aşama dönme ayıların boğa değil artık öküzleşmeye başladıkları dönemdir ki zavallılar ne yapsınlar bi kere ruhlarını ve bedenlerini dönme boğalara kaptırmışlardır.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 5:[/B][/COLOR] Safhanın en korkunç ve yıkıcı bölümü ise burada gerçekleşir. Dönme ayılar öküzlükte artık sınır tanımazlar ve medyadan bir kısım kişilerin de gaz vermesiyle (ki bu kişi Halil olabilir ve şöle der: bunlar akülerini dolduruyolar akünün şarjı dolunca bi gaza basacaklar ki sen de 75,000 ben diyeyim 100,000) sağa sola saldırmaya başlarlar.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]Artık bu aşamalardan sonra dönme ayılar ne yapsalar boştur. Çünkü benliklerini, şuurlarını ve hislerini kaybetmişlerdir. Onların beklentilerini karşılayacak bi beklenti ve haber de kalmamıştır.(bilançoların sonu olabilir veya imf beklentisinin sonu) Dönme boğalar ise artık gerçek bir ayıdır ve kendilerini sıcak kumlardan serin sulara bırakmışlardır.[/FONT][/COLOR]
gerisi artıkın la fonten den masallara giriyor kusur ettimse affola!!!!.dng
-
51500 görecezde onun üstünü altınıda yarın düşünürüz.Veri iyide gelse kötüde götürüyorlar nasılsa ,devam 150000 olsun artık py bu hız kesmez seni....
-
çok kötü basacaklar..bugün final olsun :)
-
Hergün gün içi basıp akşma kapanışta alıyorlardı.Bugünde gün içi aldılar akşam kapanışta basarlar ters senaryo olabilir.
-
Aragaz vermeler başladı ımf mali disipline bağlı kararlarmış falan filan...Yatırım yapılması öngörülüyor güzell maşallah...
-
Şımdııı;
sıgara ılletınden kurtuldugum ya artık 5000 puan gap bıle vız gelır. Yarım saat uyudum belkıde hayatımın en rahat uykusu, sigarasız hayat ne kadar da guzelmıs anlatamam:)
madem bağımlılıktan kurtuldum bır adet keyıf sıgarası yakmakta da bır sakınca gormem.
Dikkat buyurun, önemlı olan bağımlılıktan kurtulmaktır, bır ıkı ıcmek sorun deği. (sayın Hellım, tesekkurunuzu gerı alırsanız yakarım bu sıteyıııı)
Butun mesele ırade de kı bende de ganı ganı mevcut.:)
Pıyasa ne durumda ona daha bakmadım:)
-
nasıl olsa kapanışa yakın toparlayıp artıya geçer düşüncesi iyice hakim olmaya başladı piyasada dow için..
eksi başlamasına alışlarla karşılık veriyor bu aralar piyasa.
-
[quote=tuareg;136717]Şımdııı;
sıgara ılletınden kurtuldugum ya artık 5000 puan gap bıle vız gelır. Yarım saat uyudum belkıde hayatımın en rahat uykusu, sigarasız hayat ne kadar da guzelmıs anlatamam:)
madem bağımlılıktan kurtuldum bır adet keyıf sıgarası yakmakta da bır sakınca gormem.
Dikkat buyurun, önemlı olan bağımlılıktan kurtulmaktır, bır ıkı ıcmek sorun deği. (sayın Hellım, tesekkurunuzu gerı alırsanız yakarım bu sıteyıııı)
Butun mesele ırade de kı bende de ganı ganı mevcut.:)
Pıyasa ne durumda ona daha bakmadım:)[/quote]
Sen bırakma dağınık kalsın..
-
[quote=Larossıan;136719]Sen bırakma dağınık kalsın..[/quote]
yok yok bıraktım bu meretı, vallaaa,
sadece arada keyıf sıgarası yakarım, tas çatlasın gunde bır paketı gecmez.
-
[quote=YAVUZHAN;136718]nasıl olsa kapanışa yakın toparlayıp artıya geçer düşüncesi iyice hakim olmaya başladı piyasada dow için..
eksi başlamasına alışlarla karşılık veriyor bu aralar piyasa.[/quote]
Imkb nin dusmesi icin S&P'nin yuzde 1 eksi acılısla dusmesi bile yetmiyor artık..Dunyanın hicbir datasını iplemeyen tek borsasıyız su an..Dun Dow futurelarına gore yukseldik kapanısa kadar,bugun Avrupa futurelarına gore artık bugun Cin borsası artarsa yarın ''cin borsası artı kapattı''diye yukselecek piyasa..O derece azimliler..
-
ben böyle piyasanın taaaaaaaaaaaa .... ...... ............... ..................... ...................
-
Eeeee, sıgarayı bıraktım dıye mı pıyasada serap goruyorum yoksa gercek mı?
yurtdısı satısta bız de tık yok
ne oliyi??