-
sp de 985 ilk aşamada geçilememişti bakalım bugün-yarın geçilebilecekmi.
9794 teyidli geçilince mutlaka long olunmaldır. geçilemeyeceği düşünürülse short açılmalıdır.
dowda buralardan kısa vadeli ihtimaller %50-%50 dir. geceleri flat olunmalıdır.
sevgiler.
-
[QUOTE=hexen;59776]mbm longs 5 dakk system short signale kadar sıkı tutmada fayde var[/QUOTE]
her peryotta aldayız evet...
5 daklık sinyal 36725 den geldi..
iki kısa denemesi yaptım arada.. biri başarısız biri başarılı...nötr yani....
şimdi kımıldamadan izliyorum....
aşagı düşerkende böyleydi bunlar.. satta olunca verdikçe veriyorlardı..
alda oluncada 2 kademe gevşetmeden aldıkça alıyorlar.....
yalnız yurtdışından ümitsizim ben... saatlik uyumsuz olup aşagı düzeltecekler kanımcada.. vadeliye güvenip cesaret edemiyorum.....
en iyisi sinyalde oturmak..sonraki sinyale kadar diyecegim ama.....
insan duramıyor....
-
[QUOTE=hexen;59740]15 dak eyer long signale gecer ben shorts kapatcayım..cunki 367xx üstesinde terkar 37100....37500 yeresine harket potansı olcak[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;59748]sindi dikat etceyim.. Cunki 37050...37600 yeresi short icun bekleyenlerin aktive olcayı yer.. Eyer terkar short signal gelmese vob 37050.37600 yeresine gitcek...
Orda shorts eden olcak amma eyer 37050...37600 yeresinde shorts baskın olmaz .. 39500...40 000 yeresine gitceyiz..[/QUOTE]
sindi dediyim yerdeyiz... shorts baskın cıkmasa yukardaki yazan olcak.. ondan short olan dikat etmesi lazım yerdeyiz
-
devir psikoloji devri
devir obama devri
çekebildiğiniz kdr çekin yukarıı
eur/usd uptrend now. forever short vusd1208
-
29600 dususunu 37600de geri alışı bitiyor yanlış hesaplamadıysam burdan sonrasını gorucez
-
game over shorts. please insert a coin
-
bişeyi ne kdr detalı incelersen o kdr çorba olur. baktığım tek şey matriksdeki standart macd. onun da dün sat veren saatliği 13.00 itibariyle al verdi. tutarlılığı %70-80 arası
-
37700 flat biraz izlemede kalayım
-
[QUOTE=Vob Trader;59783]bişeyi ne kdr detalı incelersen o kdr çorba olur. baktığım tek şey matriksdeki standart macd. onun da dün sat veren saatliği 13.00 itibariyle al verdi. tutarlılığı %70-80 arası[/QUOTE]
Uyumsuzluk da net görünüyordur o zaman.
-
ata yatırım bu fiyat maliyetle kısada olası bir alım dalgasında aktifen hepsini almaya kalkar. o sebeple ekranlara sıkı yapışın derim. 100-200 puan kar etme şansınız olabilir.
-
[QUOTE=VOBiX;59785]Uyumsuzluk da net görünüyordur o zaman.[/QUOTE]
uyumsuzluğa bakmam pek anlamam da zaten. sadece sıradan macdın al verdiğini söylemek için yazdım. ona göre pozda almam. uyumsuzlara bakıcak olsaydık. 50 den 30 a düşerken her uyumsuzlukda alım yapanı öptüler:)
-