Yarın cep telefonumdan takıp
edeceğım sızlerı herkeze iy geceler
Printable View
Yarın cep telefonumdan takıp
edeceğım sızlerı herkeze iy geceler
[quote=gani;408250]Usta bu dolarda 1.8584 krıtık yer kırılması yukarı ıvmeyı arttırır bendekı yardımcı tepe dıpcı ındıler gunluklerın tepeye ulaştığını gosterıyor burdan daha once konuştuğumuz 1.67 gelmesı mımkınmıdır ne dersın yada en çok savrulmayla 1.6550[/quote]
[INDENT]aynı uv pivot sisteme görede usd-try tepesi yarın muhtemel gibi 1.8654 dür.üstüne atarsa eşhedü dememiz gerekir.bi tabiiki kapanış olarak.[/INDENT]
günaydın
u100 akşam 55400 üzerinde kaparsa ala geçer,yoksa satta kalır.
vadeli akşam 66.875 üzerinde kaparsa ala geçer,yoksa satta kalır.
T..CT..CT..C
forumu canlandıralım birazcık..:::
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=HiaOFOMPOBc&feature=bf_prev&list=ALHTd1VmZQRNrpjKzGjGrrHvRrqqI6ZAGM&lf=list_related[/URL]
mor......................66.350
kave....................66.275
67.100-67.675
-----------------
66.275-65.700
sabah 66.275 ten destek buldu,67.100 direncine geldi..
dünkü kapanişta yurtdişina görece sağlam durmamiz boşuna değil imiş.
gündüzleri artik sadece öğle araasi bakabileceğim için ancek şimdi gelebildim.
67050 den b.c'=b.a' full oldum KISA larda.
ama yeni TEPE gelmiş.
bakalım nolcek, bi şekilde bence bu bir 4. dalga düzeltmesi SP de olduğu gibi bolca sallarlar 64000/69000 araliğinda, arada işlem geçmiş oldum.
sağlik olsun.
bir dahaki tura nasip artik
[quote=kulmer;408284]gündüzleri artik sadece öğle araasi bakabileceğim için[/quote]
sadece öğlen bakacaksan bence günlük renkoyu düşük kaldıraçla uygula..
akşam kapanışa bak sabah işlemini yap..:)
Kolaylar gelsin dün dediğim gibi 67175 civarı drenç var daha kıramadı bugün günlük longda olduğu için aşağıyada bırakacağını sanmam buralarda günü bitirebilir yada drenci kırması gerekecek(bugün için zor görünüyor gibi)
Bol kazançlar
63.875'ten başlayan yukarı tepki bitmiş gibi durmuyor... belki 66.225 altına tekrar ziyaret olabilir..
mrb engın hocam hocam gumus konusunda yardım edeblırmısınız?gecen hafta mesaj atmıstım.xagusd veya silver(slv) kodu ıle bulunmakta matrıkste..gunluk ve haftalık grafıklerde yardım edersenız sevınırm..
iyi çalısmalar...