[quote=selçuklu;136722]ben böyle piyasanın taaaaaaaaaaaa .... ...... ............... ..................... ................... [/quote]
Piyasaya kızıp sıgarayı bırakabılırsın, ben oyle yaptım, içmiyorsan başla sonra bırakırsın nasılsa.
Printable View
[quote=selçuklu;136722]ben böyle piyasanın taaaaaaaaaaaa .... ...... ............... ..................... ................... [/quote]
Piyasaya kızıp sıgarayı bırakabılırsın, ben oyle yaptım, içmiyorsan başla sonra bırakırsın nasılsa.
Ben kocaoğlan 5 ve 15 egöre trend yönünde exıtlerde çık derse flatlıyor al derse alıyorum.Trend aşağı dönersede aynı çok rahatım şu an flat bekliyorum.5 yada 15 de yukarı exıt derse tekrar alırım yoksa yok.
yuh dedim ya..o kadar gevşemeye sistem sat vermedi..175 puan zarar kol kestim..vob un taaaaaaa
[QUOTE=tuareg;136724]Piyasaya kızıp sıgarayı bırakabılırsın, ben oyle yaptım, içmiyorsan başla sonra bırakırsın nasılsa.[/QUOTE]
dowununda spsininde daxınında taaaaaaaaaaa ........... ....... .............. ...........
Serbest stıl kolbastı formasyonu,
en ıyısı flat, bırakın bırbırını yesınler.
ben oyle yaptım rahatım:)
775 yazdıgım kısaları almamıslar daha, cok ayıp.
spot kapandıktan sonrada günün en yükseğinden bi kapanış yapar önümüzdeki maçlara bakarız :)
iyi ezberlettiler bu senaryoyuda bakalım ezberler ne zaman bozulacak ?
benim analiz pert oldu herhal :( yuaw kaynavı belli olmayan dövüzler cemaattenmi geleyor tugarek hakket yuaw:::
vallah graf mraf bakmayorum tatili eyice uzatayım gozum kör olmassın emi
Benim hem 5 hem 15 dklık longda ama flatladı dönmeden dönmez bu piyasa özellikle 15 lik.
[quote=fXci;136730]benim analiz pert oldu herhal :( yuaw kaynavı belli olmayan dövüzler cemaattenmi geleyor tugarek hakket yuaw:::
vallah graf mraf bakmayorum tatili eyice uzatayım gozum kör olmassın emi[/quote]
Hee valla, cemaatten, yenı mı duyuyon, hele bı umreden donsunler, sen o vakıt gor, jerfın de umrede bılıyonuz:)
ben bu 5 daklık sistemin var ya.....
yarından sonra saatliğe gececeğim..tonlarca komisyon veriyorum....
saatlik sistemi son 12 ay opt edip ,bir ay kullanacagım...
bir ay sonunda tekrar son 12 aylık opt edeceğim..bir ay daha kullanacagım..
[B]acaba mantıklı mı..[/B]
yine aynı senaryo,spot kapanırken başlayan alımlar ve 15 dk lık hızlandırılmış tur..
dax günün en yükseğinde..
dow bugünde yükselerek kapanırsa yarın 52 bin gösterirler bu iştahla..
[quote=YAVUZHAN;136735]yine aynı senaryo,spot kapanırken başlayan alımlar ve 15 dk lık hızlandırılmış tur..[/quote]
Poker masasını çoktan solladık ne işse.:..:
Hadi koçlarrr, 775 e kadar çizin, oradan geceye kısa kalayım, yarın sabah 52125 den stoplarım nasılsa:)
Vay anasını Sn.Seyirciler herkes kaptırmaya başladı şu malum ''ALTIN VURUŞ'' ne zaman olacak onu merak ediyorum işte! Bu gidişle ayılarda kol bacak kalmayacak cümle alemi doğradılar Allahsızlar!
[quote=Larossıan;136737]Poker masasını çoktan solladık ne işse.:..:[/quote]
Teessuf etmekteyım sahsınıza, senaryo 196 yı okusanız bunu demezdınız:)
50200 altı yok demıstım, kucuk ıhlaller senaryoyu bozmaz.
geceye longum bide böyle deneyelim ...
Sistem geceye flat diyor geceye flat.
[QUOTE=selçuklu;136741]geceye longum bide böyle deneyelim ...[/QUOTE]
Hayırlısı be kardeşim! :confused::confused::confused:
yahu herkeşin moralini bozuyolar yuaw ::: çıkışında düşüşünde içine edeyorlar emme yaz bitsin gayri piyasa düzelcek bence emme dipden nassı kurtarcayım fortpöyü bilmem...
dünki hikayeyi tekrarlayam bende bari umudunu yitirmesin arkdişler
Köyün birinde bir yaşlı adam varmış. Çok fakirmiş ama Kral bile onu kıskanırmış...Öyle dillere destan bir beyaz atı varmış ki, Kral bu at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş ama adam satmaya yanaşmamış.. "Bu at, bir at değil benim için; bir dost, insan dostunu satar mı" dermiş hep. Bir sabah kalkmışlar ki,at yok. Köylü ihtiyarın başına toplanmış: "Seni ihtiyar bunak, bu atı sana bırakmayacakları, çalacakları belliydi.Krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın.Şimdi ne paran var, ne de atın" demişler...İhtiyar: "Karar vermek için acele etmeyin" demiş."Sadece at kayıp" deyin, "Çünkü gerçek bu.Ondan ötesi sizin yorumunuz ve verdiğiniz karar.Atımın kaybolması, bir talihsizlik mi, yoksa bir şans mı? Bunu henüz bilmiyoruz. Çünkü bu olay henüz bir başlangıç.Arkasının nasıl geleceğini kimse bilemez." Köylüler ihtiyar bunağa kahkahalarla gülmüşler.Aradan 15 gün geçmeden at, bir gece ansızın dönmüş...Meğer çalınmamış, dağlara gitmiş kendi kendine.Dönerken de, vadideki 12 vahşi atı peşine takıp getirmiş.Bunu gören köylüler toplanıp ithiyardan özür dilemişler."Babalık" demişler, "Sen haklı çıktın. Atının kaybolması bir talihsizlik değil adeta bir devlet kuşu oldu senin için, şimdi bir at sürün var.." "Karar vermek için gene acele ediyorsunuz" demiş ihtiyar. "Sadece atın geri döndüğünü söyleyin.Bilinen gerçek sadece bu. Ondan ötesinin ne getireceğini henüz bilmiyoruz. Bu daha başlangıç.Birinci cümlenin birinci kelimesini okur okumaz kitap hakkında nasıl fikir yürütebilirsiniz?" Köylüler bu defa açıkçn ihtiyarla dalga geçmemişler ama içlerinden "Bu herif sahiden gerzek" diye geçirmişler...Bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeyeçalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. Evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış. Köylüler gene gelmişler ihtiyara."Bir kez daha haklı çıktın" demişler. "Bu atlar yüzünden tek oğlun, bacağını uzun süre kullanamayacak. Oysa sana bakacak başkası da yok.Şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın" demişler. İhtiyar "Siz erken karar verme hastalığına tutulmuşsunuz" diye cevap vermiş."O kadar acele etmeyin. Oğlum bacağını kırdı.Gerçek bu. Ötesi sizin verdiğiniz karar. Ama acaba ne kadar doğru. Hayat böyle küçük parçalar halinde gelir ve ondan sonra neler olacağı size asla bildirilmez." Birkaç hafta sonra, düşmanlar kat kat büyük bir ordu ile saldırmış. Kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. Köye gelen görevliler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. Köyü matem sarmış. Çünkü savaşın kazanılmasına imkân yokmuş, giden gençlerin ya öleceğini ya da esir düşeceğini herkes biliyormuş. Köylüler, gene ihtiyara gelmişler... "Gene haklı olduğun kanıtlandı" demişler. "Oğlunun bacağı kırık ama hiç değilse yanında. Oysa bizimkiler, belki asla köye dönemeyecekler. Oğlunun bacağının kırılması, talihsizlik değil, şansmış meğer..." "Siz erken karar vermeye devam edin" demiş, ihtiyar. "Oysa ne olacağını kimseler bilemez. Bilinen bir tek gerçek var. Benim oğlum yanımda, sizinkiler askerde... Ama bunların hangisinin talih, hangisinin şnssızlık olduğunu sadece Allah biliyor."
Lao Tzu, öyküsünü şu nasihatla tamamlamış:
"Acele karar vermeyin.Hayatın küçük bir dilimine bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar; aklın durması halidir.Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur.Buna rağmen akıl,insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar.Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar.Bir kapı kapanırken, başkası açılır.Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz
fxci senin grafiği atsanda bir baksak.
[quote=selçuklu;136741]geceye longum bide böyle deneyelim ...[/quote]
yürü be selçuklu baba seni de saflarımıza kattık ya artık sırtımız yere gelmez inşallah.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=AMON RA;136743]Hayırlısı be kardeşim! :confused::confused::confused:[/QUOTE]
eyvallah patron .. benim gibi adamı madara ettiler işte böyle .. üüüüüüüüüüüü
hep pembe oğlanım yüzünden oldu bunlar .. :o:o:o:o:o:o:o
Çinli koylunun aklına şaşarım, ne öyle odun gıbı yaşamak?? sevınme uzulme kızma bağırma sevınc naraları atma, yok neymıs '2sadece gercek olan buymus'' Yerım gerceğini de sanalını da,
çinli koylu gelsın vobda işlem yapsın görürüz ak mı kara mı!!
cık cık cık
zaten oldum olası çinli bilgelere TİLT olurum:)
450 den yine şort a...... q.......herro merro..histemli
Yarın 52000 cepte, nereye kadar cıkacağını da fxcı bi zahmet cınlı bılgelere soruversın:)
[QUOTE=Larossıan;136745]fxci senin grafiği atsanda bir baksak.[/QUOTE]
Lanoliysın abeycim şindi açtım matriksi lepitapın şarjı bitmeden atabilirim inş.... fiş yok burda ::: atayorum hemen
Son dakikada 51.500'den çok az Short yaptım...Çok az yaptım çünkü sistem sinyalinin ters yönünde nadiren geceye girerim...En azından yüklü pozisyonla asla girmem...Bugün gene yıldırdılar sağolsunlar...Zor bir gün oldu...Bu gece Dow'da ters köşe ihtimali en azından %60'dır diye düşünüyorum...(İlla büyük bir çöküş olacak anlamı çıkmasın ama en azından şu anki kapanışından daha aşağıda bir kapanış olabilir diye düşünüyorum...)Hayırlısı artık...Herkese iyi akşamlar...
iyi akşamlar cümleten.
temmuz bittimi ağustos zaten sürdirekt yukarı olur..
Düşüş 51200 yeresinin üstündeyken ertelendi görünüyo.. 51200 aşağı kırılmadan düşüşe pozisyon almak sakıncalı olabilü.
öndeki direnç 51700....... 51700 direnc kırıldımı 52700 yeresine 1000 pıvan zıplar bura..
ahanda grafiği
[IMG]http://i30.tinypic.com/2ba3i8.png[/IMG]
[QUOTE=MASTER;136752]Son dakikada 51.500'den çok az Short yaptım...Çok az yaptım çünkü sistem sinyalinin ters yönünde nadiren geceye girerim...Bugün gene yıldırdılar sağolsunlar...Zor bir gün oldu...Bu gece Dow'da ters köşe ihtimali en azından %60'dır diye düşünüyorum...(İlla büyük bir çöküş olacak anlamı çıkmasın ama en azından şu anki kapanışından daha aşağıda bir kapanış olabilir diye düşünüyorum...Hayırlısı artık...Herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]
Sn.Master bende aynı düşünceler içerisindeyim.Lakin dow bir süredir eksi açılıp bezdirip kapanışta toparlıyordu bugün kuduruk açılış yaptı bizdeki ani alım dalgalarınında ayıları korkutmak adına yapıldığını düşünüyorum.Çok kimse o coşkuda kol bacak kesti.Olmayabilirde yarın 2000 puan daha çıkabilirde bu benim düşüncemdir.Özellikle seans sonunda yazdımki etkilenen olmasın kimseye sebeb olmayalım.
Hayırlısı olsun bakalım.
Geceye sabah açtığım 50400 kısalarla giriyorum!
la galiba bende pozların çoğunu FX ve GOLD a kaydıracağım...böyle VOB un taaa...sadece KY terse getirme üzerine dayalı bir piyasa...bakıyorumda sisteme çok disiplinle uymuyorum ama sistem olmasaymış muhtemelen bende topu atarmışım vob da...nerdenmi biliyorum..portfoty zirvesine göre %16 civarı eksilmiş......
en azından fifti fifti yapacağım FX Gold Fifiti, VOB fifti.... diğer piyasalardada psikolojiye oynuyorlar ama en azından dünyadaki genel trendi o gün için kestirebiliyorsan para kazanıyorsun..birde FX ve GOLD un IMF si yok, darbesi yok, cemaati yok (şimdilik)!, PKK sı yok..yok da yok ........:)
herkese iyi akşamlar
[URL="http://img193.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/]"][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/2927/screenhunter2q.png[/IMG][/URL]
Daha dönecekmiş gibi durmuyor bu vob 51000 destek yaparsa ağustostada götürürlerse şaşmam.Sat derse verecez yoksa sisteme birebir uymak lazım.Bugünkü hedefe geldi 51500
[URL="http://img194.imageshack.us/i/screenhunter2jcs.png/]"][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/466/screenhunter2jcs.png[/IMG][/URL]
Başka bir sistemle bakarsak 51400 drenç vardı akşam üzerinde kapattı destek yaparsa hedef 55000 daha önce demiştim gidebilir.Sistemsiz arkadaşlar kafasına göre shortlamamaları lazım.Djı daha önce söylediğim 9175-9275 hedefim halen geçerli buraya kadar geldikten sonra oraya değdirmeden döndüreceklerini sanmam.
Bu şahsi fikrim belki değer belki değmez ama göreceğiz.Drençler ve destekler her zaman kırılabilir.
[URL="http://img194.imageshack.us/i/screenhunter4t.png/]"][URL=http://img194.imageshack.us/i/screenhunter4t.png/][/URL][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/906/screenhunter4t.png[/IMG][/URL]
DJI Haftalık 9027 üzerine oturmuş destek yapmış yukarı hedefleyecektir büyük ihtimal.Shortlarda dikkatli olunmalı çarpılma ihtimali olabilir.
Yav işte bundan kıllanıyorum.Dow geceyi nasıl bitirirse bitirsin bizimkiler sabah nasıl olsa takmıyorlar.Lakin saatliklerdeki uyumsuzluk 15 dk ya kadar indi! Tamam günlüklerde herşey güllük gülistanlık ama hata bandının üstüne yapışık şekilde daha ne kadar gidecek! Hem kel hem fodul anlayacağınız! Buyrun grafikler ilki 15 dk ikincisi 60 dk vadeli!
uyumsuzluklara sadece genel kültür açısından bakıyorum epey bi süredir sanada tavsiye ederim amonra.malum uyumsuzluklar 47 binlerden beri mevcut..fiyat ise 51500 oldu..
[QUOTE=YAVUZHAN;136761]uyumsuzluklara sadece genel kültür açısından bakıyorum epey bi süredir sanada tavsiye ederim amonra.malum uyumsuzluklar 47 binlerden beri mevcut..fiyat ise 51500 oldu..[/QUOTE]
Kıllanıyorum dedimya! Sistem yönünde long oluruz uyumsuzluğun çalışacağı tutar!
Obama'dan dünya piyasalarına moral!
ABD Başkanı Barack Obama,[B] ülkesinin resesyonun sonunun başlangıcını[/B]" görüyor olabileceğini söyledi.Obama, Kuzey Carolina'daki Raleigh şehrindeki bir toplantıda yaptığı konuşmada, "[COLOR=Blue][B]Piyasaların yükseldiğini ve mali sistemin artık çökmenin eşiğinde olmadığını[/B][/COLOR]" belirterek, iş kayıplarının 6 ay önce göreve geldiği dönemin yaklaşık yarısı seviyesinde olduğunu kaydetti.
Hükümetin Chrysler ve General Motors gibi otomobil üreticilerini kurtarma paketlerini de savunan Obama, bu şirketlerin çökmesinin ekonomiyi yıkacağını söyledi.
Obama, "sonuçta yüzbinlerce işi kurtartık ve paramızı geri almayı umuyoruz" diye konuştu.