Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[url]www..[/url].. :..:
Printable View
Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[url]www..[/url].. :..:
[quote=Strategist;250798]Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[URL="http://www.."]www..[/URL].. :..:[/quote]
Patron senin terminal baya terbiyesizmiş yaw..benimki arad bir "ara mı versen kem kum" " gel bi tek atalım iki gün işlem yapma" falan türü mesajlar çıkarıyor ama senin terminal baya kabaymış valla
[quote=Strategist;250798]Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[URL="http://www.."]www..[/URL].. :..:[/quote]
est. svg .Strategist yaa,:rolleyes:
benim başıma geldi daytrade ederken bile gap yedim,
hadise şöyle vuku buldu,arzedeyim:..::
ekranın başından biraz ayrılmıştım,bi döndüm 500 puan tersteyim,oluyo yani..:)
esasında daytraderlar için içinde mutfağı ve lavabosu olan bir mikro-ofis gerekli bence yaa...:..:
[quote=saraylı;250800]est. svg .Strategist yaa,:rolleyes:
esasında daytraderlar için içinde mutfağı ve lavabosu olan bir mikro-ofis gerekli bence yaa...:..:[/quote]
Her trader'ın başına gelir hocam. :) Larry Williams anlatıyordu. Bakır kontratı long'lamış. Tam stop'loss'unu yazacakken kızı odaya girmiş "Baba burnum kanıyor" diye. Diyor ki birkaç dakika sonra kızımın burnunun kanaması durdu, bir baktım ekrana 46.000 $ zarardayım. O zaman benim burnum kanamaya başladı. :..:
[quote=saraylı;250800]est. svg .Strategist yaa,:rolleyes:
esasında daytraderlar için içinde mutfağı ve lavabosu olan bir mikro-ofis gerekli bence yaa...:..:[/quote]
abi ofisi tuvalete taşısak ::::::
stro patro poz varmı .. sayım yapayımmı dowda:D .. .. üvvvv
[quote=unlimitted;250802]abi ofisi tuvalete taşısak ::::::[/quote]
olabilir :),ama her zaman değil,
mesela mühim bir veri geldiğinde terste kalırsak,:(
o mekan çok faideli olabilir...:..:
[quote=selçuklu;250803]stro patro poz varmı .. sayım yapayımmı dowda:D .. .. üvvvv[/quote]
Züstem gereği long amma gapanışta pozları sisteme uyma disiplinin gerektirdiği minimuma indirdim patron. :) Dow böyle açınca daha nereye gidecek uzaya mı çıkacak diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. :) Eski ben olsam ne var ne yok short'lardım bile. :..:
teprik ederim patron .. dow kapanış tahminim ... 10333 benim şahsen ... bakalım kaçtan kapanacak .. üvvv ..
Ustad ilginc bir saplama yapmak istiyorum..
Daytrade topigi kurulalı beri , gunluk yapılan işlemlerle palanın işini
kestiniz, yapmıs oldugu mengeme sisiteminde, sistemeatik
işlemlerle puanları toplama işi gayet guzel ilerliyor. en guzel yanı da seans sonu poz tasımamak.
bence pala cıldırıyor. son vadede ozellijkle 2 haftadır ciddi zaararlarda.
ama bulacagı yontem sonrası kandırmaca olabilir kanatindeyim..
sistemlerinize sapka cıkarıyorum onunuzde egilerek. tebrik ediyorum.
bıkmadan usanmadan egilip bukulmeden gayretle ilkelerinize ve bize
ogrettiklerinizden devamlı yenilenerek paylasımlarınıza devam etmenize.
saygılar.
[quote=saraylı;250780]memleketimin can traderlarına hayırlı uğurlu ossun...:p.lelele
ben teşekkür ederim..:)))[/quote]
[quote=caylakboga;250813]Ustad ilginc bir saplama yapmak istiyorum..
Daytrade topigi kurulalı beri , gunluk yapılan işlemlerle palanın işini
kestiniz, yapmıs oldugu mengeme sisiteminde, sistemeatik
işlemlerle puanları toplama işi gayet guzel ilerliyor. en guzel yanı da seans sonu poz tasımamak.
bence pala cıldırıyor. son vadede ozellijkle 2 haftadır ciddi zaararlarda.
ama bulacagı yontem sonrası kandırmaca olabilir kanatindeyim..
sistemlerinize sapka cıkarıyorum onunuzde egilerek. tebrik ediyorum.
bıkmadan usanmadan egilip bukulmeden gayretle ilkelerinize ve bize
ogrettiklerinizden devamlı yenilenerek paylasımlarınıza devam etmenize.
saygılar.[/quote]
teşekkürler çaylakboğa arkadaşım,.brv
Ben de bu tebriğinizi,
başta ,bence çok başarılı bulduğum selçuklum olmak üzere ,
bu topiğe yazıyla katkıda bulunan,
grafikle katkıda bulunan,
okuyarak katkıda bulunan,
sessiz çoğunluk ,
sesli azınlık,
velhasıl hepsi adına ,
kabul ediyorum...lelele
sevgiler ,saygılar benden hepinize....:)
Vadeli 120 lik
[IMG]http://i48.tinypic.com/2u77l7k.jpg[/img]
Mor açılışla birlikte kırılırsa ilk direnç 69800 den geçen pembe.Onunda kırılması halince 70975 teki son tepe ya da çok yakınlarına kadar bir çıkış söz konusu olabilir.
Pozum dünden long olmasına rağmen 71500 ve 72500 ün kırıldığını ve iştah olduğunu görmeden yeni tepe hayal olarak kalacaktır diye düşünüyorum.Böylesi testereli günlerde günde 300-500 puanlık tradeler gerçekten sermayeyi koruma açısından yapılması gereken bir durum.Ancak trade alışkanlıklarım daytrader olmayı halen kabullenemediği için bazen geceye flat girmeme rağmen bazen de pozla giriyorum.Dün dowun sukoyvermeyeceğini düşündüm ve bugün umarım aldığım riskin karşılığını alacağım.Ancak tam tersi durumla karşılaşma ihtimali de her zaman var olduğundan en güzeli geceye flat girip rahat bir uyku.herkese bol kazançlar.