-
[quote=Astatin;417210]:D
yok bu olmaz..zaten daha aşşada yatan bir maç daha vardı...ben o maç yatmadan önceki kupon ve ruh halimi yazdım..horoz kelleyi kurtardı...:)Daha efsanesi vardı.. İlk yarı 1 ikinci yarı 2 şeklinde 3 maç seçtiydim:D İngiltere 2 nci ligi...Takımlar hakkında en ufak bir fikrim yok..sadece ismi hoşuma giden takımlrı seçtiydim... her biri 1 e 25 den toplam oran 15,000 civarı.. ilk iki maç tutmuştu.. üçüncü maç ise ilk yarı 1 bitmiş....sonra maç 1-1 olmuş...89 da ikinci takım bir gol atmış...bu haliyle kupon tutmuş ve 2 tllik olduğu için 30,000 TL alıyordum..amma velakşn gol ofsayttan iptal olmuş... efsane o..ona konuş...
bu arada her hafta 2 TL lik tek bir kupon yapmaya başladığımı da itiraf edeyim iddaa da..:D futboldan anlamayan ve takip etmeyen biri olarak ve küçüklükten hatırladığım takım isimlerine bakarak v.b. oynayarak:D:D vob la alakası ne derseniz; vob dada bu işin detaylarını bilmeyen (matriskdi ms di felana felan) kazanıyor idddaa dada:::[/quote]
Doğru ::: hiç grafiğe bakmadan bile alıp satanlar var, quantum mu giriyo işin içine artık bilmiyorum..:..: Geçen gün bi yazı okudum, beynin asıl işi matematik işlemiydi falandı filandı gibi şeyler değil sadece hareketleri koordineli yapmak ve duruma ayak uydurmakmış.Bişeyin üzerinde fazla durmayınca istediğin gibi gitmesi olayı kafayı rahat bırakınca optimum sonucu zaten kendisi yakalıo falan diye gidiyodu..Saldım çayıra modu
-
[quote=selçuklu;417150]paşam ilki daha iyi gibi ne dersin ..[/quote]
bence ikinci daha eyi..hünkarum..birincide x in zaman sorunu var.. emme ben genileyen üçgene bastım etiketi geçtim hörmetler sayın abim:p:p.brv.brv
-
[QUOTE=Astatin;417202]a-ha unlipat gelmiş..hadji ne oldu; tatilden döndünnü? at ne oldu at? hala burun sürtüştürüyonuz muyoksa sucuk mu oldu:D:D[/QUOTE]
yok la duruyo sucuk yapar mıyım. benim araba 109 beygirdi, arka koltuğa koydum oni düz olsun mantııynan :D
nöörüyonuz bakem .dng
-
[QUOTE=flexy;417200]Aleyküm selam patron :D hoj geldin be ya :::[/QUOTE]
ojbulduk fileksi patron.
naapıyonuz yaw bizim palaynan mı uğraşıyonuz hala. ben klobıl palayı yoluyom maaşa bağladım totoşu. .heyk
hem ilk yatırım maliyeti düşük hemde marcin yediğinde komuyo biliyonnu :..:
-
[quote=unlimitted;417225]ojbulduk fileksi patron.
naapıyonuz yaw bizim palaynan mı uğraşıyonuz hala. ben klobıl palayı yoluyom maaşa bağladım totoşu. .heyk
hem ilk yatırım maliyeti düşük hemde marcin yediğinde komuyo biliyonnu :..:[/quote]
hmm elginç..ben de fx düşünüorum.yzılarınızı takıp edıorum.özelden yakınlaşabülüü müyüz acep..
ps: nooldu la meyıl?
-
[quote=ATHLON;417228]hmm elginç..ben de fx düşünüorum.yzılarınızı takıp edıorum.özelden yakınlaşabülüü müyüz acep..
ps: nooldu la meyıl?[/quote]
neeee noldu mail..sen önce mahiden bahset...nooldu mahi....teeee..nigar da olur :) :)
-
[quote=unlimitted;417224]yok la duruyo sucuk yapar mıyım. benim araba 109 beygirdi, arka koltuğa koydum oni düz olsun mantııynan :D
nöörüyonuz bakem .dng[/quote]
eyiki 101 beygir falan değilmiş araba::: arabayı ahır niyetine kullanmak zorunda kalacaydın o zaman.dng
-
[quote=unlimitted;417224]yok la duruyo sucuk yapar mıyım. [B][COLOR=Red]benim araba 109 beygirdi[/COLOR][/B], arka koltuğa koydum oni düz olsun mantııynan :D
nöörüyonuz bakem .dng[/quote]
volvo s40 mı yohsa:p
-
buvarada ben artık tivitırda yazıom agalar.resmi dil falan kullanıom.ilgilenen takip edebulu,ilgileneni takip edebulurumm..:)
[URL]https://twitter.com/Cenk_Jr[/URL]
-
[quote=unlimitted;417225]ojbulduk fileksi patron.
hem ilk yatırım maliyeti düşük hemde marcin yediğinde komuyo biliyonnu :..:[/quote]
Efenks eyidir hoştur yaw :) levıl 2 veriyler mi ? Yanıp sönen rahamlar koşuma gidiyo sadece ondan sordum .dng
-
[QUOTE=ATHLON;417228]hmm elginç..ben de fx düşünüorum.yzılarınızı takıp edıorum.özelden yakınlaşabülüü müyüz acep..
ps: nooldu la meyıl?[/QUOTE]
yolladıh ya lö :cool:
-
[QUOTE=obsidyen;417237]volvo s40 mı yohsa:p[/QUOTE]
yoh le folfo çok yakiii :::