[quote=selçuklu;447062]bence ... kişisel fikrim ... finito ..
minorunden majorune detaylar ... akşama ...[/quote]
e bekliyizz hünkarum...yanında tatli da isteruk...brv.brv.brv
Printable View
[quote=selçuklu;447062]bence ... kişisel fikrim ... finito ..
minorunden majorune detaylar ... akşama ...[/quote]
e bekliyizz hünkarum...yanında tatli da isteruk...brv.brv.brv
[quote=obsidyen;447057]daha yeni pişmeye başladı...:p..eyice kızarsın eyle...hhımmm ohhh:D.brv[/quote]
ahanda alevi harla dılar...hımmm ohhhh:..:.brv.brv
[quote=obsidyen;447228]ahanda alevi harla dılar...hımmm ohhhh:..:.brv.brv[/quote]
[IMG]http://topwalls.net/wp-content/uploads/2012/09/cat-blowing-fire-flames-from-mouth-wide.jpg[/IMG]
[quote=flexy;447220]olay vağ[/quote]
Ne olayı CSI-flexy?
[QUOTE=excali;447248]Ne olayı CSI-flexy?[/QUOTE]
ekşın yaptılar patron, ona istinaden kükredim :D Bu arada üstteki petrol ofisi kedisi iyimiş.km'de kaç yakıo hayvan?
[quote=flexy;447249]ekşın yaptılar patron, ona istinaden kükredim :D Bu arada üstteki petrol ofisi kedisi iyimiş.km'de kaç yakıo hayvan?[/quote]
Yakmıyo. Rafine ediyor...:D
[URL]https://twitter.com/excali11/status/335007026365202432[/URL]
[QUOTE=excali;447252][URL]https://twitter.com/excali11/status/335007026365202432[/URL][/QUOTE]
:..::..::..::..:
presidents..by astatin
huooop :::
[QUOTE=unlimitted;447280]huooop :::[/QUOTE]
abaawwww .lelele selamlar patron :D
unlimit usta..senin niyonun elinde cubuk kızılcık mıdır..heç gırılmay..yaw eyi sağlam bişiy nedir acaba..gomar mı yohusam..eyi de dövüşüy..senseisi sen misin...:D hoş gelmişsen bu arada...brv.brv.brv
[quote=unlimitted;447280]huooop :::[/quote]
Kürdan inşaat merkezinde hafriyattayım ,abeyyy....:..:
[quote=unlimitted;447280]huooop :::[/quote]
hacııııııııı..ne tatilmiş ** senin tatil yaw:p:p hoşgeldin..hepgeldin inşallah
o bişi diilde 2 gündür 1-5 dklık pupu ve nunularla çalışan hamuduynan götürürdü..üğw
Türkiyeeeee güzeliiiiiii :) Günaydın patronlar..
rating by presidents :)...by astatin..hacılar bir kredi notu artışına longda uyanmanın tadıyla uyandık ama usdtry yi görünce moral düştü...gerçi o sadece dramatik faiz düşüşü ile ilgili olabilir ama yine de kıllandım..kredü notu artışına long girip para kazanamazsam çok zırlarım... moral düştü ama piston düşmesin..üğw
hay şansıma schilachi.. 117075 e long kavırma yazdıydım..direkten döndü **
en yüksek vob 116300 vayy...ne yırtmış yaw..2000 pivan..:::
[quote=obsidyen;447427]en yüksek vob 116300 vayy...ne yırtmış yaw..2000 pivan..:::[/quote]
mtx de 116900 göriniyi H be haci
saat 10.30 dan 15.00 kadar gap ı doldururlar 15.00 den sonnada alımlar gelir deyim ben yane bence..olabilir yani neden olmasın...brvmalum pivanımız arttı..artıkın piyasanında pivanı artması gerekir diye düşüniyim...:..::..: nasi yorum ama....dng
115475 den kavırladım hacı lonkları..buğada şükür...olağan şüpheli olarak şorttada yakalanmak vardı..
ps: 60 dklık indikatörler çooh bohtan..bollinger ise bir iki bar dah aen azındna yukarı yol vermez sankim
şortos..pls not to be mortos
ver hacı ver..kalmasın dışarda..ah ulan ah..o 117xxx emri gidecektiki..peeehhh
hacı şimdi akşama, S&P ulan bizdw arttırdık...veya Mudisss, bir yetmez bir daa arttırdık dimez dimi..üw
[quote=obsidyen;447433]saat 10.30 dan 15.00 kadar gap ı doldururlar 15.00 den sonnada alımlar gelir deyim ben yane bence..olabilir yani neden olmasın...brvmalum pivanımız arttı..artıkın piyasanında pivanı artması gerekir diye düşüniyim...:..::..: nasi yorum ama....dng[/quote]
%3 eksi kapatırmıyız Kanuni Sultan Opsiwan
ulem mesaja başlamamla bitirmem arası 400 puan oynuyor lebron..uzun da yazmıyorum ki mesajı heheeh
[QUOTE=Astatin;447440]hacı şimdi akşama, S&P ulan bizdw arttırdık...veya Mudisss, bir yetmez bir daa arttırdık dimez dimi..üw[/QUOTE]
Adamlar en verimli fonlardan BH'ın notunu düşürdü ya laa?!Sanmıyorum gaza gelip bizim notu arttırsınlar.Çokta fifi :D
[quote=Astatin;447441]%3 eksi kapatırmıyız Kanuni Sultan Opsiwan[/quote]
10.30 kadar ukarıya sürebilüü usta...:(
şu tesbii virde iki sallaym...bearship comes back :) düşsün ** pistonu...graşieynseynç
114375 in altında saatlik kapanış yaparsa, yatırır ay pardon batırır ay pardon yatırır ve batırır..
[IMG]http://i44.tinypic.com/4l3sj7.png[/IMG]
[quote=Astatin;447452]114375 in altında saatlik kapanış yaparsa, yatırır ay pardon batırır ay pardon yatırır ve batırır..
[/quote]
aynı anda hem yatırdı hem batırdı ya la:::
[quote=Astatin;447454]aynı anda hem yatırdı hem batırdı ya la:::[/quote]
gizli el devrede galiba... bu çalkalama ne ola ki..:..: bi blow-off izlettirir mi .brv
[quote=obsidyen;447463]gizli el devrede galiba... bu çalkalama ne ola ki..:..: bi blow-off izlettirir mi .brv[/quote]
valla bana daha çok blow-**b izletecek gibi geldi..ama du bakalım
bu arada thrust pişmedi daha...snıff snıff oohhh...miss gibi..:D
[quote=flexy;447422]Türkiyeeeee güzeliiiiiii :) Günaydın patronlar..[/quote]
Topiğin güzeliiiiiii...:::
[quote=obsidyen;447466]bu arada thrust pişmedi daha...snıff snıff oohhh...miss gibi..:D[/quote]
Abzürdyen buba,
Öğlene mangalda bişiler yapsaydın, yirdik....lelele
Usdtry: 1.8433
[quote=excali;447509]Usdtry: 1.8433[/quote]
yoksa toların mı kredü notu artı kedü:::
[quote=Astatin;447510]yoksa toların mı kredü notu artı kedü:::[/quote]
FED üyelerinin konuşması var mı bugün?