ne oldu da spot da vob da yataya geçti?
Printable View
ne oldu da spot da vob da yataya geçti?
Bu işte kesin manipülasyon var :D
[quote=martoniki;136853]ne oldu da spot da vob da yataya geçti?[/quote]
abi dur da ne acelecisin nefes alıyor biraz:..: gider bi tarafa
[quote=martoniki;136853]ne oldu da spot da vob da yataya geçti?[/quote]
dinleniyorlar..
belkide 53 bin için ?
[quote=enorton;136854]Bu işte kesin manipülasyon var :D[/quote]
zavallı VANET'çiler.. gücü bir tek onlara yetiyor galiba.. :..:
52850 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ... :o:o:o:o:o:o:o:o
15 dk öncü göstergeler sat verdi! azıcık kısalayacam!
Dedim ve 700 den azıcık kısa! başımıza ne geldiyse bu ayı ruhundan geldi!
[quote=selçuklu;136858]52850 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ... :o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
illa 53 bin yaktıracam diyosun yani :::
[QUOTE=YAVUZHAN;136860]illa 53 bin yaktıracam diyosun yani :::[/QUOTE]
yaksınlar abi .. yandık zaten ... vay anasını .... :o:o:o:o:o:o:o
içimden bi ses dow un bu gece % 1 üstünde kayıp vereceğini söylüyor :)
[QUOTE=YAVUZHAN;136862]içimden bi ses dow un bu gece % 1 üstünde kayıp vereceğini söylüyor :)[/QUOTE]
benim içimden bir seste vob bugün eksi kapatacak diyor ..
[quote=selçuklu;136863]benim içimden bir seste vob bugün eksi kapatacak diyor ..[/quote]
yok artık le bron james :eek:
tıbben mümkün değil bence :::
[QUOTE=YAVUZHAN;136862]içimden bi ses dow un bu gece % 1 üstünde kayıp vereceğini söylüyor :)[/QUOTE]
Dow 3 gündür ne yapıp edip 9000 üsütünde kapatıyor ve bence yine olacak 9000 kırılmayacak, 1000 lere yolculuk devam edecek bence...
satış baskısı sezinledim fdowda ... .. gökhanda kesin kısadır şimdi .. ...
işsizlik verisiyle 53500 gösterirler..dngiyi kötü gelsin farketmiyor nasılsa aşağısı yok devam...
bu avatardaki bebe ayıların hatrına bozmayacam gayri kısaları .. uzlaşmaya kısayım artık .. stoploss 150.000 .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;136868]bu avatardaki bebe ayıların hatrına bozmayacam gayri kısaları .. uzlaşmaya kısayım artık .. stoploss 150.000 .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
Benim hedefi stop etmişin..:D
Varolmanın dayanılmaz hafifliği saat 15,30 işsizlik verisiyle matriksden gelecek al sinyaliyle ving ving sesini bekliyorum adeta huzur veriyor.:)))
Bakmağa gerek duymuyorum kesin al sinyalidir tradenin.
datada iyi geldi galiba ?
[quote=YAVUZHAN;136871]datada iyi geldi galiba ?[/quote]
evet çok iyi..:D
way be EOD ile bile......
[IMG]http://i29.tinypic.com/zkl2rt.jpg[/IMG]
wayaq
30.07.2009 15:33:01 *jp morgan, akbank için fiyat hedefini 4.16 tl'den 7.40 tl'ye yükseltti
[quote=TIFIL;136874]30.07.2009 15:33:01 *jp morgan, akbank için fiyat hedefini 4.16 tl'den 7.40 tl'ye yükseltti[/quote]
Geçmiş bile hedefi..:D
[quote=astatin;136873]way be eod ile bile......
[ımg]http://i29.tinypic.com/zkl2rt.jpg[/ımg]
wayaq[/quote]
:D:D:D:D:D
Allahta seni güldürsün Asti!
[quote=TIFIL;136874]30.07.2009 15:33:01 *jp morgan, akbank için fiyat hedefini 4.16 tl'den 7.40 tl'ye yükseltti[/quote]
çok bravo JP Morgan'a...fiyatın 7.8 olmasınımı beklemiş bu hedeflemeyi yaparken *******göz zurnikler :)
30.07.2009 15:36:08 *JP MORGAN, DAHA UCUZ OLAN BANK ASYA VE VAKIFBANK'I TERCİH EDİYOR
gazlamalar başladı artık...bence...
[quote=Larossıan;136872]evet çok iyi..:D[/quote]
tatilin ve datanın kötüsü olmazmış :)
[quote=AMON RA;136876]:D:D:D:D:D
Allahta seni güldürsün Asti![/quote]
:) eyle deme amanra...hale bak ...sadece 3 sinyalle, 7 sülalemize yetecek para kalkıyomuş...ekran izleme derdi streside yok...ben wayaq demeyeyimde kimler desi :)
[quote=YAVUZHAN;136879]tatilin ve datanın kötüsü olmazmış :)[/quote]
Sayın Yavuzhan ben devamlı tatildeyim onun için farketmiyor arada bir dalıp çıkıyorum denize.:D:D
bu kadar mı aç gözlü olunur fdow'a bile %2 makas atmışken..
bereket versin de salın biraz aşağı ey ş....sizler..
Sabahki 51.850 maliyetli LONG ları 52.950 den kapatıp FLAT konuma geçtim...Zaten artık açıkçası endeksin bu seviyelerinde özellikle de yüklü pozisyon taşırken "Trendde güzel güzel oturayım da satış için sistemin SAT sinyalini bekleyeyim" diye de düşünemem doğrusu...Ancak bu şekilde Sistemin AL sinyaliyle veya zaten AL konumundaysa Long la teknik dirençlere yakın seviyelerden de sat şeklinde,bir başka deyişle vur-kaç gerilla taktikleriyle iş görmeye çalışırım herhalde...Eğer maliyet çok aşağılarda değilse artık şu saatten sonra geceleri Long pozisyonda girmekte tehlikeli olabilir diye düşünüyorum...Ya hakikaten de bir gece ansızın gelirlerse...:) Asti nin lafımıydı bu? :) Ben bir süreliğine kaçar...Kalanlara bol kazançlar...
NOT: Fiyat artarkenki APSD deki azalış eğilimi dikkatinizi çekti sanırım...Henüz APSD nin düşüş yüzdesi fiyatın yükseliş yüzdesinden fazla olmadığı için Long cular için fazla bir sıkıntı yok ama yavaş yavaş birileri pozisyonlarını kapatıp karlarını ceplerine koymaya başlıyor olabilirler diye düşünebiliriz...Takaslar üzerinden gidecek olursak örneğin İŞ YATIRIM... (Vade başından beri EFG den sonraki en büyük Long pozisyonu taşıyan kurum...) Bugün için şu ana kadarki en büyük satıcı...Gerçi ben yazıma başlarken 5000 lerin üzerinde olan SHORT sayısı şu an 3200 lere düşmüş ama...) Dİkkat! Bu durum fiyatlar daha fazla yükselmeyecek anlamına gelmiyor...Köşeyi dönerken dikkat çünkü ayu çıkabülü...Uyarısı olarak alabilirsiniz...:) Sıcaklardan beynim sulandı cıvıdım iyicene yaw! :)
Juliano yaz bi senaryo da neşemizi bulalım...:)
Bugün bayağı aceleleri var haftasonu münasebetiyle.Benim buraya tatile gelse birkaçı edeceğimi biliyorum..dng.dng:cool::cool::mad::mad:
[quote=Larossıan;136881]Sayın Yavuzhan ben devamlı tatildeyim onun için farketmiyor arada bir dalıp çıkıyorum denize.:D:D[/quote]
deniz,güneş,vob diyosun yani abi :..:
beni çıldırttılar,53 binden long yaptık iyimi bide hemen vermediler sırada bekledik :)
Juliano yaz bi senaryo da neşemizi bulalım...:)[/quote]
abi ben senaryoyu yazdım ortaya attım beğenen dersini alır beğenmeyen silinir gider::: daha ne diyeyim bundan sonra senaryoları buraya değil alfred hiçkok a göndericem. hem benim senaryo daha bitmedi dikkatini çektiyse daha 4. aşamanın başlarındayız .boks. dönme boğa olayları yani:D
53500 dedik ama bu ne hız be ya 55000 gösterecek neredeyse.....
ulen ne iştah varmış bu ineklerde de ülke de yeşillik bırakmayacaklar. yürüyün be %5 % 6 benim öküzlüğüm 54,250-54,500 e kadardır. ondan sonrası fantazi biraz gibime geliyor
hacim şimdi. 2.4 katrilyon...
kanımca buralardan sert satış gelecek..ve hacim 3.5 katr ile final yapcaz..kapanış 52000 kayıtlara geçmesin:o
alım çılgınlıgı dedikleri bu olsa gerek
Dememkki artık herkes yukarı gideceğine inandı.