-
[QUOTE=abka;59836]ne isbatlamaya çalışıyorsun ki...isterse aynı olsun ne değişir.üstelik aynı değil.ccı(17) o zamandan beri 10 kere al_sat verdi..saygılı ol..ortaya dikkatimi çeken birşeyler söylemişim.isteyen uyar isteyen uymaz..zaten sistem olması için 200 işlemlik test olması lazım demişim..test imkanım olmadığı için bunu özellikle ifade ettim..[/QUOTE]
Bri şey ispatlamaya çalıştığım yok sadece daha önce de vermiştiniz onu hatırlatmak istedim. Birinde CCI farklı imiş o yüzden adı değişmiş sanırım. Neden bu kadar öfkelendiniz ki?
-
sakinlik ana felsefemiz olmalı. relax ağalar:)
-
[QUOTE=VOBiX;59838]Bri şey ispatlamaya çalıştığım yok sadece daha önce de vermiştiniz onu hatırlatmak istedim. Birinde CCI farklı imiş o yüzden adı değişmiş sanırım. Neden bu kadar öfkelendiniz ki?[/QUOTE]
aşırı tepki oldu.kusura bakma!.isimleri kafadan sallıyorum..
-
[QUOTE=abka;59840]aşırı tepki oldu.kusura bakma!.isimleri kafadan sallıyorum..[/QUOTE]
önemli değil
-
Gündüzleri futureslar artı olunca acaba neden rahatsız oluyorum ben.Her an basacaklarmış gibi bir his kaplıyor bende açılışta...
-
[QUOTE=teo;59842]Gündüzleri futureslar artı olunca acaba neden rahatsız oluyorum ben.Her an basacaklarmış gibi bir his kaplıyor bende açılışta...[/QUOTE]
Dow Futures 9,566dan 9,494e geldi biz 38,425ten 38,400e geldik.
Bu da ilginç aslında.
-
si si ay, 30 dakikalıklarda, uyumsuz oldum diyor, netsek acaba...
Uyumsuzluk uzmanları bir görüş verebilirler mi lütfen...
-
dsi ağırlığını koymaya başladı , 38350 üzerinde kalalım yeterli . fakat bu desteğin altı tekrar salınım , hoş olmaz .
-
[QUOTE=teo;59844]si si ay, 30 dakikalıklarda, uyumsuz oldum diyor, netsek acaba...
Uyumsuzluk uzmanları bir görüş verebilirler mi lütfen...[/QUOTE]
teo sabah yazmıştım dax ve fdow saatlik uyumsuz olacak diye...
onlar uyar buna...
vadelide uyumsuz ama kafasına göre takılır..güvenmem pek ona..
o yüzden trendde bekliyorum ben.....
40800 hedef
-
[QUOTE=teo;59844]si si ay, 30 dakikalıklarda, uyumsuz oldum diyor, netsek acaba...
Uyumsuzluk uzmanları bir görüş verebilirler mi lütfen...[/QUOTE]
35900 sonrası 37675 tepesi negative uyumsuz 37675 sonrası sindiki tepe negativ uyumsuz..
asaya donceyiz amma bu yuzden shorts tehlikeli cunki systems 5dak ,15dakk,gün long signalde..
graf bakyorum 39500 potansındayız ..ben flat 39500 yeresini beklyorum.. short etceyim orda
-
-
[QUOTE=mbm;59846]teo sabah yazmıştım dax ve fdow saatlik uyumsuz olacak diye...
onlar uyar buna...
vadelide uyumsuz ama kafasına göre takılır..güvenmem pek ona..
o yüzden trendde bekliyorum ben.....
40800 hedef[/QUOTE]
Ben kazanacağımı kazandım, sabahtan yine zarar vardı ,şimdi kardayım, benim vakit doluyor gece flat gireceğim için, bu nedenle flatteyim zaten, yeniden tavşan peşinde koşamam.
Yarın yeni gün, başlarım yeniden, buğünde kar etmiş olayım, son dakika dalıp birde kardan olmayayım...
Nasılsa 17 ticki ile vermem lazım, varsın 1 saat erken flat olayım,
Arena da ki diğer arkadaşlarıma başarılar diler, yarın sabahtan kendilerine yeniden katılacağımı belirtirim...