-
[QUOTE=hexen;59444]Graf asayada.. amma ben 377xx üstesinde shorts tutmaycayım..
Neden shorts tutmaycayım 377xx üstesinde ?? Çünki 45000 potansına girceyiz ozaman...
Benim plans bukadar.. Plan uycayım .. Uymassam uyarın .kom
[IMG]http://img118.imageshack.us/img118/274/negativeaa2.png[/IMG][/QUOTE]
[B]
yukarda 45000 potansı graf vermistim onceden
39500 yeresi gecici short yeresi .. eyer 39500 üstesi olur ozman shorts yine tehlikeli cunki 45000 hızlı olur .. onu zaman gelince yazcayım sindi tehlike 39500 yeresine kadar[/B]
-
fdow obo oldu sanki..15 daklıkta..
38875 kısaldım... şansa artık......
-
38.900 den sistem dışı uzun kapattım..flatim...
-
dow gelince tepebilir kısalar dikkat
-
altin,petrol,dogalgaz,elmas filanmi bulundu turkiyede arkadaslar uzaktan anlasilmiyor yada anlamsiz geliyorda. sanirim boncuk buldular.
-
vobun ekoyla alakası yok para kazanmaya çalışıyolar o kadar
-
38775 tekrar uzun.. adamlar 3er 5 er kademe çiziyor...
-
[QUOTE=nyse-dj;59854]altin,petrol,dogalgaz,elmas filanmi bulundu turkiyede arkadaslar uzaktan anlasilmiyor yada anlamsiz geliyorda. sanirim boncuk buldular.[/QUOTE]
[img]http://images.inmagine.com/img/imagezoo/iz136/iz136032.jpg[/img]
Boğalar İntikam Peşinde
shortları döküyorlar
-
arda arda 4 bar kırmızı mum yok 5 dakkalıkda sabahki hareket haricinde
-
Çalkalama sürüyor , hedefe tam gaz ileri ;)
-
su vob isi tam nasrettin hocalik topragi bol olsun. kendisi olsa soyle derdi "cikarken dowa bakarsinda duserken neden bakmazsin."
-
Selamlar:)
Sabah bakamadım foruma, fakat spot açılışı sonra biraz eksiye geçtiğinde, Aralık vadeli 30 kontratlarında 36000 altına gelmeden yukarı yapmaya başlamasıyla, piyasanın yukarı yapacağı işareti belirmiş, son haliyle uzun pozisyonlar ısrarla tutlmaya devam edilmeli diyorum, esas yön yukarı, geceyede uzun avantajlı görülüyor, yurtdışının çok kötü olma ihtimali her zaman var ama bu var diye alım satım yapılan piyasanın durumuna göre pozisyonda kalınmayacak değil, uzunlar daha avantajlıdır, yukarı trend içinde yolumuza devam ediyoruz, saygılar