[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/8945/adszg.png[/IMG]
Printable View
[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/8945/adszg.png[/IMG]
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar
Günaydın..
Açılışta eksi gap olmadı.. Future'lar orta halli, zaten onları kim takıyorsa.. Yukarı uçuşa devam sanırım..
Günaydın forumun güzel insanları! Günlüklerde hata bandının üstündeki ikinci gün! Bu sefer olayı abarttılar!
625 altı saatlik kapanış ben de 53,500 e kadar bi düzeltme getirebilir gibi duruyor ama 55,000 üzerin de ise bi hesap yapamıyorum. yine ama diyorum fdoww taşş gibi maşallah.
valla kötek arıyoruz herhalde... 775 den şortum... 750 gördüğü an kapatırım ama...:) el tırsoooo
[quote=Astatin;136981]valla kötek arıyoruz herhalde... 775 den şortum... 750 gördüğü an kapatırım ama...:) el tırsoooo[/quote]
sistemli mi?
master hocam senin yüzünden bi gözüm sürekli apsd ye kayıyor. gerçi sürekli toprağa kaymasından iidir ama neyse
sana soru: dikkat ediyorum da fiyat düşerken apsd azalıyor yükselirken artıyor. bunu yorumlayabilirmisin.? bana göre ayılar yaptıkları ayılıkla kalacaklar diyor ama sen ne diyorsun.
[quote=Astatin;136981]valla kötek arıyoruz herhalde... 775 den şortum... 750 gördüğü an kapatırım ama...:) el tırsoooo[/quote]
benim sistem 350 lerede sat verecek gibi piyasada alıcılar kuvvetli halen onun icin sistemi beklerim .heyk
[quote=VOBiX;136971]Hizmet ihracatına ağırlık verip aradaki farkı kaparlar sen merak etme..dng[/quote]
bu ihraçlı hali tokoba.... zaten hizmet sattışının çoğunu TC ye yapıyorlar :)
............günaydınlar herkese.......
[quote=juliano;136982]sistemli mi?[/quote]
kötek diyosam sistemli değildir :) zaten 725 den kapadım..ama bu kadar silkeleme...kademelerde boşluklar, tek emirle 3-5 kademe kaldırmalar...sanki finale yakınız gibi
Gramı garamajına 54950 drenç var orayı geçmesi şimdilik zor takipppppp.
Benim indikatörler patlamak üzere ,Uzunlar Uzatmaları oynuyor gibi görüşe sahibim
875 yine kısa..kötek finder
günaydın,kolay gelsin !
sanko iptal..erişemiyorum.
[quote=abka;136992]sanko iptal..erişemiyorum.[/quote]
ahaaaaaa kesin verecekler
54875 sistem dışı açılan kısalar 475 kapandı flat
çaycı fişi çekmiş..sanko iptal..kesin verecekler:)
[quote=abka;136995]çaycı fişi çekmiş..sanko iptal..kesin verecekler:)[/quote]
Sanko çalışıyor bende abka.
[quote=abka;136995]çaycı fişi çekmiş..sanko iptal..kesin verecekler:)[/quote]
Kapıcıda EFG nin fişini cekerse teyitlenir verecekleri hehe :)
eğer dün+bugün finalse bugün acaip dalgalı yatay bir gün olur..ballı olan 5000 bile kaldırır..
ABKAya not: Dünkü sorunu yeni gördüm..İyi ve güvenilir sistem periyodik opt larla elde edilen değil, aynı zamandada spot30, gar, işc, 15-60-gün periyotlardada başarılı olan sistemdir..bunun dışında, optlerla elde edilen sistemler geçmişin tablosunu çizer..gelecekte işe yaramaz...picasso ve balık hikayesi yani :)..
1 ay kadar önce bir sistem yazdım opt ettim VOB15 dk için....4 aylık getiri %278 çıktı..ama spot30 ve garda başarılı değildi..du bakayım izleyeyim dedim :) tahmin edeceğin üzere zort oldu...
[quote=Larossıan;136996]Sanko çalışıyor bende abka.[/quote]
aha kesin alacaklar
oynaklık epey fazla bugün..
açılıştan beri 300/400 puanlık bantta bikaç kez gidip geldi piyasa.
ortalamalardan epey uzaklaştığımız içinde mevcut seviyelerde işlem yapmak çok riskli her iki yönede.yazı-tura gibi % 50 şansın var..
[QUOTE=Larossıan;136996]Sanko çalışıyor bende abka.[/QUOTE]belli hatlarda buzukluk varmış..sallıyorlar mıdır ne...
benden başka sankoya ulaşamayan var mı
bedava her zaman iyidir!
chip dergisinden en iyi beleş 101 program
[url]http://download.chip.eu/tr/en_iyi_101_bedava_program_5187427.html[/url]
sayın abka
bende ulaşamıyorum sankoya halen
[quote=juliano;136983]master hocam senin yüzünden bi gözüm sürekli apsd ye kayıyor. gerçi sürekli toprağa kaymasından iidir ama neyse
sana soru: dikkat ediyorum da fiyat düşerken apsd azalıyor yükselirken artıyor. bunu yorumlayabilirmisin.? bana göre ayılar yaptıkları ayılıkla kalacaklar diyor ama sen ne diyorsun.[/quote]
Eğer fiyat düşerken APSD azalıyorsa düşüşü teyit etmiyor demektir...Eğer fiyat yükselirken APSD artıyorsa bu durumda yükselişi destekliyor demektir...Şu anki son duruma bakıyorum,fiyat yatay APSD de yatay...(Nötr senaryo....)Yani APSD yön konusunda şu an için bir fikir vermiyor...
Ancak dün fiyat yükselirken APSD nin agresif bir şekilde azaldığını herhalde herkes görmüştür...Ki bu azalış öyle tırı vırı diyeceğimiz türden bir azalış da değildi... -17.000 in kontratın üzerinde bir azalış!!! Bu oranda APSD azalışlarına(veya artışlarına...) öyle sık sık rastlayamazsınız...Ben eğer kapanışa doğru LONG pozisyonda olsaydım beni kesecek olsalar gene de geceye LONG girmezdim...Pozisyonumu kapatır ve FLAT olarak geceye girerdim...Bir de bu azalışı takaslar üzerinden analiz edelim...Dünkü en büyük iki satıcı kim? İŞ YATIRIM ve EFG (Takasta en büyük LONG pozisyonu tutan iki kurum...)En büyük alıcı kim? ANADOLU YATIRIM (Takastaki ilk 5 sıradaki satıcı kurumlardan biriydi...)Ki muhtemelen margin call dan kaynaklanan mecburi bir satış yaptı...Yani birileri karlarını cebine koymaya başlarken birileri de margin lerden,stoplarının patlamasından vs. mecburi olarak satış yapmış...Bir de olayı APSD nin haricinde hacim yönünden inceleyelim...Çok geriye gitmenize gerek yok...Matriks ten Volume indikatörünü vadeli grafiğinin üzerine koyun ve son üç aylık periyodu inceleyin...Bu tip sert yükselişlerde hacim dünki seviyelere yaklaştığında izleyen günlerde neler olmuş bakın...Kararınızı kendiniz verin...(En azından bir kaç bin puanlık düşüşler var...)
Bütün bunlar bana artık dönüşün yakın olduğunu düşündürüyor...(En azından sert bir düzeltmenin eli kulağındadır diye düşünüyorum...) Bana bundan sonra hiç kimse ciddi bir düzeltme gelmeden vur-kaçlar dışında yüklü LONG pozisyon taşıtamaz...
Yani güzel kardeşim APSD yi göz ucuyla da olsa izlemeye devam et...Tecrübe kazandıkça daha doğru yorumlayıp para kazanacak duruma gelebilirsin...Ancak şunu da unutmamak lazım ki şu anda normal piyasa koşulları yok...Yani piyasa şu anda ne APSD ne de başka bir şeyi takmıyor...Bu APSD nin değerini gözünüzde azaltmasın...Çünkü piyasa normale döndüğünde tekrar işlemeye başlayacaktır...Şu an tek bilinmesi ve konsantre olunması gereken şey piyasanın artık son derece tehlikeli bir hal aldığı ve ellerin de tetikte olması gerektiğidir...Herkese bol kazançlar dilerim...
NOT: Ben yazıyı yazmaya başlarken APSD -0.32 düzeyindeydi...Şimdi ise -%1 i aşmış ancak fiyat yatay olduğundan hala Nötr senaryodayız...
dün kapanışdan yapılan kısalarla devam 54.600....
asatatin o %270 kazanan sistemi çöpe atacaksan ,benim çöpüme atabilirsin..merak ettim..:::
şu sankonun 3G ye geçme ihtimali var mı..artıkın telekom bahanesi olmaz...
sankosu gelen haber versin
ben denemekten usandım walla
[QUOTE=chn69;137009]sankosu gelen haber versin
ben denemekten usandım walla[/QUOTE]
malesef hala sanko yok..uğraşıyorlarmış..
[quote=abka;137010]malesef hala sanko yok..uğraşıyorlarmış..[/quote]
N e sakat bir durum ya hızlı bir alım gelse poz kapatman gerekse kapatamazsan zararı kim karşılar..dngDün olmuş olsaydı düşünmek bile istemiyor insan.
ula nerde bu millet... güya yazmayacak olan bendim.. -ki işler biraz relaksiyet durumunda olduğu için yazabiliyorum..sonra kaybolacam...sazan, haguan, hexen, pambıkkk, kuin, parderi şşşşşşşşşşş
Hayırlı Cumalar Cıkmam lazım Bol Kazanclar
15 dklıklarda tepişen 3gen var..aşağı kırılmak üzere
arkadaşlar ,[B]sanko gelince[/B] burada ifade ederseniz memnun olurum...
kskü yolda..canını seven kaçsın
x30 53750 üzerinde kalırsa yukarı daha devam eder bu piyasa.Astiii....