-
[QUOTE=sazan;59871]DOW , Haftalık.
Arada bir büyük resme bakmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Dow 9555 üstünde çıkamadığı müddetçe, ciddi bir düşüş potansiyelini devam ettiriyor. Eğer düşecekse tam bu seviyelerden aşağı dönmeli.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/8356/djihff2.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
[B]9794 [/B] ihtimal dahilinde değilmi sn sazan..
benim çekincem bu rakamda...vadelidede 40800
saatlikler e göre kısa girdim........trendde uyumsuzluk dinlemiyor pek ya...
şansımızı o yönde denedik bakalım........
-
[QUOTE=mbm;59864]günlükler olumlu her yerde..
saatlikler olumsuz....yine her yerde...
geceye ters girecegim.. 38850 den kısaldım....[/QUOTE]
son yarım saat berbat geçti benim .. gündüz topladım son yarım saat geri verdim ..sinir ettiler .. :( :( ... kapanışa yakın kısaldım geceye kısa girdim .. 39300 den ..
-
[QUOTE=selçuklu;59878]son yarım saat berbat geçti benim .. gündüz topladım son yarım saat geri verdim ..sinir ettiler .. :( :( ... kapanışa yakın geceye kısa girdim .. 39300 den ..[/QUOTE]
kardeş nerdesin bütün gün.......
aklında olsun dow açılınca bütün grafikleri kapat..
sadece vadeli kalsın.....
yoksa yamultuyorlar adamı..:D
dow düşüyor diye kısalmışındır.. vadelide aldıkça aldı....tahmin edebiliyorum .....
bende 850 kısa yaptım..dow düşüyor diye....
sonra 925 den geri uzadım .....
kapanış 39225 full kısa......
-
Ya sistemle girerim ya flat daha az zararı oluyor bu taktiğin
-
Market Profil Mukemmel çalıştı, ama ben erken atladım, Trenden erken atlıyarak, Kazanabileceğimin ancak % 25'ini kazandım, Buna da sükür, epeydir pat veya az kazanç olsa da en azından kayıpları unuttum...
Tavşan olmaktansa,Kaplumbağa gibi yavaş yavaş gitmek daha iyi , geceye her zamanki gibi flat...
-
abi bu alsat işi bana göre değil .. yani her zaman istediğin gibi olmuyor .. dediğin gibi yamultuyorlar .. zarar ziyan yok bugün ama stres ve sinir harbi değmiyor. geriliyorum ekran karşısında ....
-
Bir basit sistemim var her periyotta getirisi çok iyi ihtiyacı olan yeni arkadaş varsa yardımcı olabilirim özelden.(Karşılıksız)
-
[QUOTE=QUEEN;59875]Sn Hexen o kadar dediğiniz çıkıyor keşke poz alsaydınız üzüldüm sizin adınıza neyse zarar yok[/QUOTE]
3/1 pozyon alyorum queenim merak etme .boks. amma hızlı harket edyorum ondan burya ana plan yazyorum okuyan zarar gormesin
-
[QUOTE=selçuklu;59882]abi bu alsat işi bana göre değil .. yani her zaman istediğin gibi olmuyor .. dediğin gibi yamultuyorlar .. zarar ziyan yok bugün ama stres ve sinir harbi değmiyor. geriliyorum ekran karşısında ....[/QUOTE]
günler trendli.. daha bu sabah 5 dakikalık 36725 den al verdi...
hiç sat vermeden geldi buraya..
ekran başındamıydın bilmiyorum...
al satı bırakmak lazım.... bende yapıyorumda...
yapmasak iyi......
-
[QUOTE=mbm;59886]günler trendli.. daha bu sabah 5 dakikalık 36725 den al verdi...
hiç sat vermeden geldi buraya..
ekran başındamıydın bilmiyorum...
al satı bırakmak lazım.... bende yapıyorumda...
yapmasak iyi......[/QUOTE]
bugün alsat yapılması gerekn tek gün öğlen arası 2300 makas açıldığındaydı oda 300-400 puan bıraktı.duble yapana ise 600-800. trendde o riskde alınmaz bana göre. hele şort hiç yapılmamalı kanaatimce. long flat long flat:)
-
Vay beee, seçimi kim kazanacak sizce? obama kazanırsa mı coşar piyasalar, yoksa Cumhuriyetçilermi kazanırsa?
72 yaşındaki Mc cain kazanırsa kötü olur bence ama bakalım, sanki diğer taraftan da obama kazanırsada ABD için ekonomik açıdan kötü yıllar var görülüyor, demekki kim gelirse gelsin kötü bee, valla zor bu ABD nin işi, acımak geldi içimden, sonun başlangıcındaki bir dönemde eşzamanlı olarak önemli bir siyasi değişim yaşanacak görülüyor, saygılar.
-
[QUOTE=Vob Trader;59887]bugün alsat yapılması gerekn tek gün öğlen arası 2300 makas açıldığındaydı oda 300-400 puan bıraktı.duble yapana ise 600-800. trendde o riskde alınmaz bana göre. hele şort hiç yapılmamalı kanaatimce. long flat long flat:)[/QUOTE]
sen dediğinde 300 kısa bende yapmıştım aynı yerden....
38100 den uzadım tekrar..
yogunluktan yazamadım...