geceye ne girdin vobtrader
Printable View
geceye ne girdin vobtrader
[QUOTE=mbm;59889]sen dediğinde 300 kısa bende yapmıştım aynı yerden....
38100 den uzadım tekrar..
yogunluktan yazamadım...[/QUOTE]
ben asıl pozum dolar kısa taşıyorum hiç ellemeden. endeksde ise çıtır, kıtır diye tabir edilen şekilde pozlar alıorum. bir de mesela poz alınca sık ekrana bakmıorum başka pc den bişilerle ilgileniyorum.bu aralar araç müzük sistemlerine aşırı merakım var. anfi,woofer,componenet vs:) mesela 300 den kısaldığımda 400 lerde görülmüş kesin flatlardım salt ekrana baksam:) spotun artı 1000 açamayacağını bile bile:) tv açıyorum desti izdivaç tarzı programlar filan izliorum ilgiyi dağıtmak adına:) ekranın karşısına otururken günü 1 ytl de olsa artı kapatmak adına oturuyorum. netice de ekranda olmasam dışarda gezicem orda burda para harcicam 30-40 ytl alternatif maliyet kaybım olcak. tamamen gerçek hayata uyarladım vobu:)
[QUOTE=mbm;59890]geceye ne girdin vobtrader[/QUOTE]
ana pozum usd kısa:) son işlemim de 39050 uzun 39225 flat.
Birde Obama gelirse Türkiye IMF siz yola devam edemez diye düşünüyorum, yani obama doların değerini tüm dünyada değerli kılacak politikalara hızla başlayacaktır, daha doğrusu demokratlar diyelim, değersiz doları istemeyeceklerdir, bu durum doların ABD ye göçünü hızlandırabilir, buda aynen bizim gibi ülkeleri etkileyebilir ve IMF siz yola devam edemeyebiliriz, daha doğrusu edemeyiz diyorum.
Obama gelirse siyasi açıdan bakınca şirin olduğumuz tek bir avantajımız var bence, oda geçmişinde siyahlara kötü davranmayan ender ülkelerden ve medeniyetlerden biriyiz, psikolojiyi iyi kullanmalı:) , saygılar.
Dolar kısa isabetli olmuş vobtrader, zaten dolar aşağı trend içinde borsa yukarı trend, her ikiside kazandırır diyorum, yemekleri kim yapıyor bu günlerde?
[QUOTE=bull market;59894]Dolar kısa isabetli olmuş vobtrader, zaten dolar aşağı trend içinde borsa yukarı trend, her ikiside kazandırır diyorum, yemekleri kim yapıyor bu günlerde?[/QUOTE]
bağlardaki dominosdan gelior:) donasdan gelior:) takılıoz öle
[QUOTE=Vob Trader;59895]bağlardaki dominosdan gelior:) donasdan gelior:) takılıoz öle[/QUOTE]
İyi iyi afiyet olsun, iyi bakın kendinize.brv
[color=#FF0000][b]İMKB-30 Endeks Sözlesmesi Baslangıç Teminatının Degistirilmesi Hakkında[/b][/color]
2008/78 sayılı Genelge ile Borsamızda islem gören İMKB-30 Endeks sözlesmesinin baslangıç teminatı azaltılmıstır.
2005/10[color=#0000FF] [b]VOB-İMKB-30 Vadeli İslem Sözlesmesi [/b][/color]Genelgesi uyarınca uygulanan [b][color=#0000FF]baslangıç teminatı 600 YTL’den 500 YTL’ye düsürülmüstür.[/color][/b]
Yeni islem teminatları 10.11.2008 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 10.11.2008 tarihinde ilgili sözlesmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon tasıyan hesapların teminat durumlarında bazı degisiklikler söz konusu olabilecektir.
Uygulamaya iliskin esaslar 10.10.2005 tarihli ve 2005/69 sayılı duyurunun islem teminatları bölümünde açıklandıgı gibidir.
[color=#FF0000][b]Kaynak : [/b][/color] [url=http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/04Kas%C4%B1m2008-228.pdf]VOB[/url] 04.11.2008
heheytt teminatlar 500 e indi :)
Niye indiki zaten geldik 40000e yakında olur 50000 yine ineceğiz demekki
[QUOTE=QUEEN;59906]Niye indiki zaten geldik 40000e yakında olur 50000 yine ineceğiz demekki[/QUOTE]30,000deyken indirilmeyip 40,000de indirilmesi biraz manidar olmuş.
Dow sat verdi 5 dak 9584