56.200'den 4/1 Oranında SHORT yaptım...Sisteme ters pozisyon almak da pek tarzım değil ama 3 gün içinde ikinci kere oluyor bu...Neyse oturduk artık poker masasına bir kere...
Printable View
56.200'den 4/1 Oranında SHORT yaptım...Sisteme ters pozisyon almak da pek tarzım değil ama 3 gün içinde ikinci kere oluyor bu...Neyse oturduk artık poker masasına bir kere...
[quote=MASTER;137101]56.200'den 4/1 Oranında SHORT yaptım...Sisteme ters pozisyon almak da pek tarzım değil ama 3 gün içinde ikinci kere oluyor bu...Neyse oturduk artık poker masasına bir kere...[/quote]
Hayırlı olsun demek düşer ekmeğini yersin inşallah...
[QUOTE=Larossıan;137098]Long poz alsak aşağıya şartlı stop koysak birden hızlı verirlerse bunlarda gitmez galiba doğrumu arkadaşlar fikriniz...[/QUOTE]
Stop fiyatıyla aktivasyon fiyatını en az 3-4 kademe farklı yazmak lazım...
[quote=mur@t;137103]Stop fiyatıyla aktivasyon fiyatını en az 3-4 kademe farklı yazmak lazım...[/quote]
Bunların verişine 3-4 kademede kurtarmaz sankii..:(
vay anasını
[QUOTE=Larossıan;137104]Bunların verişine 3-4 kademede kurtarmaz sankii..:([/QUOTE]
stop olabildinmi abi istediğin yerden .. ?
46100 kısalar çok yapıştım..arkamda köyün ağası efg var...
bu sefer hakikaten cümleten geçmiş olsun
56450 nur topu gibi oldu maşallah .. .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o
finito :) :) bear time
[QUOTE=abka;137107]46100 kısalar çok yapıştım..arkamda köyün ağası efg var...[/QUOTE]
güzel maliyet olmuş .. teprik ederim .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
55.250'den ek Short yaptım...Biraz da Rulet masasına oturalım değilmi ama...PEHHH...
kim ne derse desin..vob un ağası efg dir...uzun süre zarfında ilk defa dün ve bugün satışda...
data mı geldi,habermi düştü ?
[quote=selçuklu;137106]stop olabildinmi abi istediğin yerden .. ?[/quote]
Long değilimki flat....Kocaoğlanı bekliyorummm sat desede satsak..
55075 şort kavır..yeni şort için fırsat beklemece
[QUOTE=Larossıan;137114]Long değilimki flat....Kocaoğlanı bekliyorummm sat desede satsak..[/QUOTE]
sat desin artık o kocaoğlanda .çok ayıp ediyo çok ... :o:o:o:o:o:o:o:o:o
125 yine şort... **
[QUOTE=Astatin;137117]125 yine şort... **[/QUOTE]
küskü kimde patron bilgin varmı ??
benim 15 dk hala sat vermedi **
[quote=selçuklu;137118]küskü kimde patron bilgin varmı ??[/quote]
walla onların sayısı arttı.. çok adamda var artık...:D:D:D amma en iyi küskü apka da galiba 56150 itibariyle :
Kocaoğlan 5 lik bile sat vermedi.Tınlamadı bileee...
[QUOTE=Larossıan;137121]Kocaoğlan 5 lik bile sat vermedi.Tınlamadı bileee...[/QUOTE]
abi 15:55 barıyla sat gelmiştir bence ..
sistem hala sat vermedi..ama eminim sat verecektir..
birazdan dönüp alıcaklar diye aklım çıkıyor :)
[quote=abka;137123]sistem hala sat vermedi..ama eminim sat verecektir..[/quote]
aman abi bu temenniler çok tehlikeli :)
bende sadece 5 dk lık sat yaktı.
o yüzden tırsıyorum ya dönüp alıcaklar diye..
[quote=selçuklu;137122]abi 15:55 barıyla sat gelmiştir bence ..[/quote]
[URL=http://img181.imageshack.us/i/screenhunter4.png/][IMG]http://img181.imageshack.us/img181/8563/screenhunter4.png[/IMG][/URL]:):)
saatlik flat,5 dak sat da..
ahanda geçici satımız geldi 15 dklıkda...günaydın **...efendi 55825 den şortta..sen uyu :)
trade..
[IMG]http://i31.tinypic.com/15g31wk.gif[/IMG]
vay anasını ... :o:o:o:o:o:o:o:o spot eksi kapatırsa çok güzel bir mum oluşacak ..
5 dk lık.55075 ten sata geçti..
[IMG]http://i26.tinypic.com/1t94ki.gif[/IMG]
sabah eksi açmasak güzel bi ters/yüz günü olacakmış..
20 dakikalık kısa vadeli sistem 54.250 den SAT verdi...(GÜNAYDIN...)Oradan zaten direkt tepti...Bende 54.600 den ek kısa yaptım...4/3 oranında SHORT pozisyondayım...Şimdi de Black jack masasına oturduk anlayacağınız...Adrenelin arttıkça üslup bozuldu kusura bakmayın artık...Aylardır bu anı bekliyoduk yaw!...
Benim kocaoğlanı sevmemim sebebi dürüt oğlan katakülle bilm,iyor hiç.::::::::::::
dj in ******
[quote=Larossıan;137136]Benim kocaoğlanı sevmemim sebebi dürüt oğlan katakülle bilm,iyor hiç.::::::::::::[/quote]
2400 puan marja 24 tane katakulli sığar laros :) allah arttırsın
[quote=Astatin;137137]dj in ******[/quote]
Asti hellim yasaklamadımı bunları sana şişşşttt.:)
Selam arkadaşlar şimdi geldim malum iş! Sahadaydık kopturuyoduk! Bi ara iyi almışlar geldimki gavura verir gibi veriyolar şimdde yangından mal kaçırır gibi alıyolar.Bunlara denecek bişey yok ama o sıkı verişte bile hata bandının içine girememişiz ne olacak bu endeks bir şekilde hata bandının içine girecek tosbağalar ne yapıyo endekse vermeyip yataya sokarak bu işi hallediyorlar(DI) bundan sonra ne olacak bilene aferin!
[quote=Astatin;137137]dj in ******[/quote]
sp yi ayırma asti onada sıyır :)