vobixide burda görmek isteriz..
Printable View
vobixide burda görmek isteriz..
[quote=yusuf_alp;263877]vobixide burda görmek isteriz..[/quote]
kimmiş merak ettim... tanışmak lazım ünlü biri sanırsam..:D
off canım ne mantı istedi yaa üüü
[quote=EURO/USD;263878]kimmiş merak ettim... tanışmak lazım ünlü biri sanırsam..:D[/quote]
şu an son filminin çekimi için madagaskardaymış.kendisi bollywood yıldızıdır :D:D:D:D
[quote=EURO/USD;263876]son sinyalleri güncellemedim :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=263545&postcount=603[/URL][/quote]
Ben benimkini güncelledim. :)
60'lık sistemim Snips, 2006'dan bu yana...
[QUOTE=Strategist;263871]Ah nerde patron, ben de arıyorum ama günlük çok yavaş bizim VOB'a.. Zaten hareketler max 3.000-4.000 puanlık oluyor, o da günlük sistem giriş çıkış yapana kadar eriyip gidiyor.. üvvvv....
Bir de günlük sistem kullanan ve geliştiren arkadaşların dikkat etmesi gereken birşey var, son 2 yıl dünya borsa tarihinin en büyük düşüşlerinden birini ve en büyük çıkışlarından birini gördü. Böyle bir dönemde iyi çalışan bir günlük sistem büyük ihtimalle normal piyasa koşullarına dönüldüğünde çok acı çarpılacaktır... üvvvv...[/QUOTE]
bencede öyle stro patro ....yemişim günlük sistemi ..
ben 1dk 2 dk histem karışık .. devam edeyim en iyisi ... . hayırlısı bakalım ..üvvvvvvvv .. :D:D:D
bize 3 şey lazım dikkat intizam ve çalışma.
[quote=Strategist;263881]Ben benimkini güncelledim. :)
60'lık sistemim Snips, 2006'dan bu yana...[/quote]
excelden al sat seviyelerinin tablosu varmı ? % de sel . getiri pek sağlıklı değil
net puan önemli
işlemler sekmesinden direk al sat sevilerini verirsen daha sağlıklı olur:)
kaç tane al sat vermiş vs vs ..
yoksa 60 dklık 4-5 sinyal üreterek 2006 dan bu yana % 100 bin getiri sağlatabilirim :)
günlükte ise 1-2 işlem ilede mümkün.
haydi Dow hedefe adım adım
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 74.375[/B]
[B]GD: 72.900[/B]
[B]GK: 73.875[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]74.050 :yü:[/B]
[B]73.800 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 78.150[/B]
[B]3.Direnç : 76.675[/B]
[B]2.Direnç : 75.200[/B]
[B]1.Direnç : 74.550[/B]
[B]Pivot : 73.725[/B]
[B]1.Destek : 73.075[/B]
[B]2.Destek : 72.250[/B]
[B]3.Destek : 70.775[/B]
[B]4.Destek : 69.300[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.800[/B]
[B]3.Direnç : 75.125[/B]
[B]2.Direnç : 74.650[/B]
[B]1.Direnç : 74.350[/B]
[B]1.Destek : 73.400[/B]
[B]2.Destek : 73.100[/B]
[B]3.Destek : 72.625[/B]
[B]4.Destek : 71.950[/B]
En Yüksek = WriteVal( H, 5.2)
En Düşük =WriteVal( L, 5.2)
ema55 = WriteVal( mov(c,55,e), 5.2)
wma6= WriteVal( mov(c,6,w), 5.2)
wma10= WriteVal( mov(c,10,w), 5.2)
rsi= WriteVal( rsi(c,6), 5.2)
macd= WriteVal( macd(), 5.2)
direnc1=WriteVal((((H+L+C)/3) *2)- L)
direnc2=WriteVal(((H+L+C)/3) +H-L)
Pivot=WriteVal((H+L+C)/3)
destek1=WriteVal((((H+L+C)/3) *2)-H )
destek2=WriteVal((((H+L+C)/3) -H+L))
pivotlarıda ekledim arkadaşlar.
commentart bolumune şimdi al yada şimdi sat yazdırmak istiyorum. deneyen varmı? msde..
ralli-eynseync
Arkadaşlar...
ORB-S sistemini hangi topikte anlatmıştım?
Oraya link yapcağım da Formüller topiğinden,nerde geliştirdiğimi hatırlamadım..??:confused:üüü
Bilen ya da linkini koyan varsa buraya bi zahmet yazsın...;)
[quote=EURO/USD;263806]artı 500 den aşşağı istemezük...üstü kalsın :D[/quote]
[quote=EURO/USD;263783][B]yarın yine al verir merak etmeyin..[/B]
bir günde 1-2 -3 tane gelen sinyal ile kazanma olmaz kaımca. tecrübe ile sabit[/quote]
doww koptu gidiyor... :D:D:D
yarın açılışta bütü sistemler al verirmi ? :)
500 artı gap...isterük.......
üstü yandaş medyaya hediyem olsun.......
[quote=saraylı;263896]Arkadaşlar...
ORB-S sistemini hangi topikte anlatmıştım?
Oraya link yapcağım da Formüller topiğinden,nerde geliştirdiğimi hatırlamadım..??:confused:üüü
Bilen ya da linkini koyan varsa buraya bi zahmet yazsın...;)[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5171&page=26[/URL]
bıldım :D:D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;263900][URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5171&page=26[/URL]
bıldım :D:D:D:D[/quote]
eyvallah Türkoğlu be,.brv
bi saattir bunu arıyodum,bulamadım...:)))
vay dowda yükseliş bitti galiba üwwwww üwww etiket lazım üwww
selpatros olsada taksa etiketi dowa üwwwwwww :D:D
mimkinse otocam yapıştırıcısıyla olsun üwwwwwwww
[quote=seagate;263905]vay dowda yükseliş bitti galiba üwwwww üwww etiket lazım üwww
selpatros olsada taksa etiketi dowa üwwwwwww :D:D
mimkinse otocam yapıştırıcısıyla olsun üwwwwwwww[/quote]
dowa birşey olmaz, yarınki yükselişe marj olsun diye azıcık verdiler.
iyi geceler arkadaşlar
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/23fd5a3e.png[/IMG]
ahanda analiz :D:D
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/61f2f497.png[/IMG]
hayırlı geceler tüm dostlara.
Eneeee :)
Kuskuyu veren guccuk yatirimcinin 3. Sayfadan mansetlere girecegini gorur gibiyim. Dow emmu naaptin yaaaaaaaaaa :'(
üwwwwwww futurelar coştu ühühühühühühüh
gene bademmm ühühühühüh
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/7d965b70.png[/IMG]
sabaha gadar çizerim ühühühühühühühühühü
sanırım bitti.. msde expert advisor commentary ye eklenecek
En Yüksek = WriteVal( H, 5.2)
En Düşük =WriteVal( L, 5.2)
ema55 = WriteVal( mov(c,55,e), 5.2)
wma6= WriteVal( mov(c,6,w), 5.2)
wma10= WriteVal( mov(c,10,w), 5.2)
rsi= WriteVal( rsi(c,6), 5.2)
macd= WriteVal( macd(), 5.2)
KAPANIŞ WriteVal(CLOSE,2.3) miktar WriteVal(Volume,1.2). MACD writeif(macd() > mov(macd(),9,e),"boğa","ayı") WriteVal(MACD(),8.3) dir & WriteIf( RSI(14) >= hhv(RSI(14),14),"RSI boğa piyasası")WriteIf( RSI(14) <= llv(RSI(14),14),"RSI ay piyasası")WriteIf( RSI(14) < hhv(RSI(14),14) AND RSI(14) > llv(RSI(14),14), "RSI FLAT") WriteVal(RSI(14)) dir .
AL @WRITEVAL((2*H+L+C)/4,1.2) hedef WRITEVAL(-L+(2* (2*H+L+C)/4),1.2) - WRITEVAL(((2*H+L+C)/4) +((-L+(2*(2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4))),1.2) with Stoploss @ WRITEVAL(((-H+(2*(2*H+L+C)/4))+(((2*H+L+C)/4)-((-L+(2* (2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4)))))/2,1.2)
KISA VADEDE:
writeif(OscP(12,26,E,%) <= -3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = -Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "[color=green]The MACD is in an oversold range.[/color]", "writeif(OscP(12,26,E,%) >= 3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "[color=red]The MACD is in an overbought range.[/color]", "[color=blue]The MACD is not in an Overbought/Oversold range.[/color]")")
3. YARIN İÇİN:
İKİNCİ DİRENC: WRITEVAL(((2*H+L+C)/4) +((-L+(2*(2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4))),1.2)
BİRİNCİ DİRENC: WRITEVAL(-L+(2* (2*H+L+C)/4),1.2)
PIVOT: WRITEVAL((2*H+L+C)/4,1.2)
İLK DESTEK: WRITEVAL(-H+(2*(2*H+L+C)/4),1.2)
İKİNCİ DESTEK: WRITEVAL(((2*H+L+C)/4)-((-L+(2* (2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4))),1.2)
KAPANIS Close: WriteVal(Close) Volume: WriteVal(Volume)
2. KISA VADEDE:
writeif(OscP(12,26,E,%) <= -3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = -Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "The MACD is in an oversold range.", "writeif(OscP(12,26,E,%) >= 3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "The MACD is in an overbought range.", "The MACD is not in an Overbought/Oversold range.")")
3. YARININ HEDEFLERİ:
Projected High WRITEVAL( BBandTop(C,21,E,2),13.3)
Projected Low WRITEVAL( BBandBOT(C,21,E,2),13.3)
4. YARIN TRADE SEVİYELERİ:
SECOND RESISTANCE: WRITEVAL(((H+L+C)/3) +((-L+(2*(H+L+C)/3))-(-H+(2* (H+L+C)/3))),1.2)
FIRST RESISTANCE: WRITEVAL(-L+(2* (H+L+C)/3),1.2)
BUY/SELL: WRITEVAL((H+L+C)/3,1.2)
BİRİNCİ DESTEK: WRITEVAL(-H+(2*(H+L+C)/3),1.2)
İKİNCİ DESTEK: WRITEVAL(((H+L+C)/3)-((-L+(2* (H+L+C)/3))-(-H+(2* (H+L+C)/3))),1.2)
bravo valla..
[QUOTE=saraylı;240541]est.traderım,;)
Bu topikte geceleyin ya da seans yokken haftasonları herşeyi sorabilirsiniz ew ile ilgili ya da ,ne bileyim ,sistem tasarımı falan...
Benim demem o ki; seans sırasında ortalık fazla karışmasın diye bu konuları pek konuşmayalım,hem bunlar zor konular seans sırasında konsantre olamayız...
Evet ,beklentimi doğru anlamışsın ,öyle şu anda...
1.)ed nin 5. si kısa kalarak 73.500 de bitmiş olması zor ihtimal;çünkü 1. si tam 15500 puan ,3. sü daha da fazla,...
5.si 1. si kadar 15500 puan olsa :
[B] 65700+15500= [COLOR=red]81.200[/COLOR][/B] çıkıyor....
alt dalgaya girip 5.w den gidersek ;5.w uzunluğu:
73500-65700=7800 puan
ve
z=1.62*w = 1.62*7800= 12650 puan civarı olabilir...eğer 5.x 69.600 de bittiyse ya da yakın bitecekse:
5.z=5 sonu olarak:
[B]69600+12650= [COLOR=red]82.250[/COLOR][/B]
çıkmaktadır....
Ana dalga ve alt dalgadan giderek yaptığım hesap ,trend sonu için
81.200-82.250 bandını vermektedir...
[B]Bu şekilde 1 ay önceden niye 80.000-83.000 bandı dedim,bunun sebebi de ortaya çıkmış oluyor...:p[/B]
2.)75.200 de bütün trendin bittiğini zannetmiyorum, nu lar buna izin vermiyor,bu benim görüşüm tabi....büyük C dalgası başında tepede biraz konsolide olmasını da bekliyorum...
Est.soruların sıkıcı olur mu,bak beni açtı yaa...:..:...çok konuştum...:o
Son söz: Bütün dediklerim yanlış çıkabilir,ben sistemlerime bakıyorum....:).brv.lelele[/QUOTE]
ralliüeynseync...fıçır uçiyır
Bundan sonra pozisyon anketlerini, [B][COLOR=Blue]Anketci RoBoT[/COLOR][/B][COLOR=Blue] [COLOR=Black]isimli robotumuz [/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black]hergün seans kapanışına yarım saat kala pozisyon anketi alt forumuna açacak.
Umarım sizi anket açma derdinden kurtarmakla hata etmiyorumdur. :)[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Blue]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B]
[quote=HeLLiM;263931]Bundan sonra pozisyon anketlerini, [B][COLOR=Blue]Anketci RoBoT[/COLOR][/B][COLOR=Blue] [COLOR=Black]isimli robotumuz [/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black]hergün seans kapanışına yarım saat kala pozisyon anketi alt forumuna açacak.
Umarım sizi anket açma derdinden kurtarmakla hata etmiyorumdur. :)[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Blue]
[/COLOR][/B]
[/quote]
Seçenekler konusunda astatin kadar başarılı olamaz sanırım ama idare ederiz. :..:
bence pala görmesin..
birde str sistemini web sayfasında bir köşede gif lamba olarak yayınlarsak süper olacak . sahi web sayfası entegrasyonu nasıl olur? geçen gün justin tv den metastock yayını yaptım ama 6 sn geç ulaşıyor. çözünürlük yetersiz oldu iptal ettim.
[quote=Astatin;263928]ralliüeynseync...fıçır uçiyır[/quote]
uçuşta,kaçışta kötü...GAP günlükçüyü bozar asti :D
çünkü GAP olduğu zaman çoğunlukla o gün ölüyor.sabah patlatıyorlar bir tarafa bütün gün o civarlarda dön baba dönelim oluyor.
VOB yönetimine dilekçe verelim GAP yassahlansın diye :D
tamda sevinmiştim yahu fdow bizim kapanış seviyesinde idi işi INTEL bilançosu bozdu.INTEL DANTEL işler daytrader adama göre değil :D
[quote=HeLLiM;263931]Bundan sonra pozisyon anketlerini, [B][COLOR=blue]Anketci RoBoT[/COLOR][/B][COLOR=blue] [COLOR=black]isimli robotumuz [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]hergün seans kapanışına yarım saat kala pozisyon anketi alt forumuna açacak.[/COLOR]
[COLOR=blue]Umarım sizi anket açma derdinden kurtarmakla hata etmiyorumdur. :)[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
asti ve selçuklu bu işe çok bozulacaklar :p
yok yok anketi de sisteme/robota bağlamak iyi olmuş..ben emekli oldum zati o işten..Hilpatros (hilmi) a satmaya calışıyordum anket işini, Hellpatros a satmış olduk..hehhe..
teprik ederim
[quote=Astatin;263938]yok yok anketi de sisteme/robota bağlamak iyi olmuş..ben emekli oldum zati o işten..Hilpatros (hilmi) a satmaya calışıyordum anket işini, Hellpatros a satmış olduk..hehhe..
teprik ederim[/quote]
hellpatros enteresan olmuş.
şimdi bu durumda biz cehennemde yananlar mı oluyoruz voborsadakiler olarak. :D
herkese günaydın, bol kazançlar...
[quote=HeLLiM;263931]Bundan sonra pozisyon anketlerini, [B][COLOR=blue]Anketci RoBoT[/COLOR][/B][COLOR=blue] [COLOR=black]isimli robotumuz [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]hergün seans kapanışına yarım saat kala pozisyon anketi alt forumuna açacak.[/COLOR]
[COLOR=blue]Umarım sizi anket açma derdinden kurtarmakla hata etmiyorumdur. :)[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
Sn.HeLLİM,
Çok iyisiniz,:)))
Nickinizi görünce aklıma Zuhal Olcay'ın bi şarkısı geliyo,:confused:
İçinde "sen bana fazla iyisin" diye bi nakarat bölümü vardı,:rolleyes:
Kedim de aynı fikirde,:rolleyes:;)
Robotu merak ediyo,:D
Gece uyuyamadı o yüzden...:..:
Selamlar size olsun...:)
pehhh günaydın
neyseki tarihi zirve belli :D:D ahahha
nası avuntu üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:D:D badem oldummmmmmm
[quote=seagate;263952]pehhh günaydın
neyseki tarihi zirve belli :D:D ahahha
nası avuntu üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:D:D badem oldummmmmmm[/quote]
Evet canım kardeşim, bizim short'ları badem ettikleri yetmiyormuş gibi önce Dow'u son 10dk düşürüp umut verdiler... Duygularımızla oynadılar... üvvvvv..... ıngaa.... Madem çarpacaksınız bari umut vermeyin.... ühüühüüvvvvvv..... :..:
Herkese günaydın... .lelele
[URL]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-amg-inter-2011-sls-amg-teslime-hazir/detay[/URL]
:) bu araba saraylı patrona yakışır tahminim :D daytrader arabası üwww
bende 1000 tl ye gidip hurda alacağum :D:D gap trader arabası ühüühüühühü
[quote=yusuf_alp;263934]bence pala görmesin..
birde str sistemini web sayfasında bir köşede gif lamba olarak yayınlarsak süper olacak . sahi web sayfası entegrasyonu nasıl olur? geçen gün justin tv den metastock yayını yaptım ama 6 sn geç ulaşıyor. çözünürlük yetersiz oldu iptal ettim.[/quote]
yusuf,
high tech bi adama benziyosun ,
senden hafif tırstım yani,:p
bi önceki sayfada yazdığın MS kodlarını nereye yapıştıriym??::::D:..:uygun bi yer bulamadım da??:..:
[quote=seagate;263954][URL]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-amg-inter-2011-sls-amg-teslime-hazir/detay[/URL]
:) bu araba saraylı patrona yakışır tahminim :D daytrader arabası üwww
bende 1000 tl ye gidip hurda alacağum :D:D gap trader arabası ühüühüühühü[/quote]
seagate üzme beni,:(
şu str yi takip et diyorum sana,ama hoşuna mı gitmedi nedir??;)
abi araba feci bişi ymiş yaa...
385.000.-yuro ; bugün ilk daytrade de ,kendimi biraz zorliyim de;:mad::(
bi kademe fazla kazaniym,o bi kademe parasıyla aliym bunu...:..:
kontrat sayımı hesaplamazsınız demi abim...:..:
ulan çok neşeli başladım,durim biraz...
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar