-
[QUOTE=Vob Trader;59958]herkes beklenti bitti satalım moduna geçti ee dow future de eksi herkes satışa yöneldi ee kim alcak :) bence film bu kdr çabuk bitmez. gün içi veya [COLOR="Blue"][B]yarın daha yukarı çekebilirler[/B][/COLOR] endeksi. çekecekler demiyorum bakın çekebilirler diyorum. sonra biri çıkıpda(sözüm meclisden dışarı) bak böle dedin dediğin çıkmadı diye yazımı alıntılayıp artisliğe kalkmasın:)[/QUOTE] Yarın Avrupa tarafnda faiz kararları var onun etkisiyle çekebilirler. En yakın beklenti o çünkü.
-
[QUOTE=hexen;59945]İste benim plan ....
bugun 39500 potans var dedim amma artık 39700 oldu grafta...
Asayadaki grafik negative uyumsuz yukselmeli oldu.. amma öle öle kanal formda gidyor.. bu kanal form direnc 39700 yeresi...
yarın 39700 yeresinden negative uyumsuz da etkisi olan düsme olablir..
Benim plan göre ben 39700 yeresi yakınlardan shorts yapcayımm..
Amma yukarda uzak graf dikkat edin... cunki 39700 yeresi yarın yukarya olur eyer uzak graftaki 45000 potansı shorts batırır
[IMG]http://img395.imageshack.us/img395/5327/vob15yakeo8.png[/IMG][/QUOTE]
Turnayı yine gozünden vurdun başarılar abi+.
-
[quote=VOBiX;59960]Yarın Avrupa tarafnda faiz kararları var onun etkisiyle çekebilirler. En yakın beklenti o çünkü.[/quote]
" işte o yüzden EUR a karşı kısada olmak lazım..Faiz düşürülecği beklentisi var malum, ama her durumda karar açıklanmadan önce kapatırım.
-
[QUOTE=abka;59959]sankoda dünkü karlar hala yok..sizde de var mı?[/QUOTE]
benim paramı da vermediler daha
-
[QUOTE=Astatin;59962]" işte o yüzden EUR a karşı kısada olmak lazım..Faiz düşürülecği beklentisi var malum, ama her durumda karar açıklanmadan önce kapatırım.[/QUOTE]
kırmızı rengi severim:) en favori rengim kan kırmızısıdır:) en sevdiğim kokuda kan kokusudur:)
-
[QUOTE=abka;59959]sankoda dünkü karlar hala yok..sizde de var mı?[/QUOTE]
Hayır, daha geçmemiş Sn. abka ...
-
[QUOTE=gacırt;59961]Turnayı yine gozünden vurdun başarılar abi+.[/QUOTE]
39700 oldu amma ben ordan short edemedim gacırtım..az asayadan short edebildim
39700 almadı benimkiler.
Sindi plan devam sole yukardan shorts 37.300.37500 realiz etceyim
-
Sn. Hexen tebrik ediyorum, tam isabet ...
-
5 dakikalıklar dün 36725 den yeşil yanmıştı...
bugun 38400 den kırmızı yandı....
15 ler vadeli ve spotta alda hala...düşüşe başladık demek için bunların beraber sat vermesi lazım...
39225 kısaya devam şimdilik.... 5 daklık tekrar al verirse uzarız artık......
-
38.263 un altına ınmedıgı surece, yukselıs potansıyelı her zaman vardır...
-
[QUOTE=Astatin;59962]" işte o yüzden EUR a karşı kısada olmak lazım..Faiz düşürülecği beklentisi var malum, ama her durumda karar açıklanmadan önce kapatırım.[/QUOTE]
Spak gelmiş hoş gelmiş.
Bildiğim kadarıyla SANKO short tarafındaydı nette MCleri kapattıktan sonra karları dağıtabilecek olabilir.
-
[QUOTE=mbm;59968]5 dakikalıklar dün 36725 den yeşil yanmıştı...
bugun 38400 den kırmızı yandı....
15 ler vadeli ve spotta alda hala...düşüşe başladık demek için bunların beraber sat vermesi lazım...
39225 kısaya devam şimdilik.... 5 daklık tekrar al verirse uzarız artık......[/QUOTE]
5dakk system dunden guzel trend tuttu :)benim 5 dakk ta 38400 short signal geldi ... 15 dakk grafta 37500 potansındayız mbm eyer oraya gider ben shorts realiz etceyim... dün plan kuraren 39700 potans dedim amma ben 39650 shorts tamam ederim dedim amma kontrat donmedi cok.. ondan maliyet sana yakın