[QUOTE=özdenil;59967]Sn. Hexen tebrik ediyorum, tam isabet ...[/QUOTE]
saol özdenilim
Printable View
[QUOTE=özdenil;59967]Sn. Hexen tebrik ediyorum, tam isabet ...[/QUOTE]
saol özdenilim
[QUOTE=hexen;59971]5dakk system dunden guzel trend tuttu :)benim 5 dakk ta 38400 short signal geldi ... 15 dakk grafta 37500 potansındayız mbm eyer oraya gider ben shorts realiz etceyim... dün plan kuraren 39700 potans dedim amma ben 39650 shorts tamam ederim dedim amma kontrat donmedi cok.. ondan maliyet sana yakın[/QUOTE]
canın sagolsun dostum..
tebrik ederim seni.. foruma katkılarından dolayı....
[B]15 ler spot ve vadelide alda hala... [/B]o yüzden bu hareket düzeltmemi tam belli değil..
sata beraber gelsin bunlar yaslanırım arkaya....
şimdilik kısa ama çok rahat değilim.....
dün her yer aldaydı ama her yer saatlik uyumsuzdu.. o yüzden kısa girmiştim..
riskliydi... şans güldü bu sefer.......
kanaatimce düşüş olucaksa bile 14.30 dan sonra olur. not: pozisyon aşığı değilim day tradeciyim bugün:)
sindi ana plan unutmayım...
ana plan gün system long signalde ... 37700 üstesinde 45000 potans var dedim ana plana gore...
sindi orası 37500 oldu eyer 37500 üstesinde kalır ben gece short yatmaycayım.. hem ana plan gore hem gun system long signalde halen...
dün gece kurduyum plan bugune plandı.. ondan 39700 yeresinden asaya 37500 potans var amma halen ana plan ustesindeyiz. ondan dikat cok dikat
[QUOTE=hexen;59975]sindi ana plan unutmayım...
ana plan gün system long signalde ... 37700 üstesinde 45000 potans var dedim ana plana gore...
sindi orası 37500 oldu eyer 37500 üstesinde kalır ben gece short yatmaycayım.. hem ana plan gore hem gun system long signalde halen...
dün gece kurduyum plan bugune plandı.. ondan 39700 yeresinden asaya 37500 potans var amma halen ana plan ustesindeyiz. ondan dikat cok dikat[/QUOTE]
aynı fıkırdeyım hocam sizleride takıpdeyım
spot ve vadeli 15 dakikalık oboya gidiyor olabilirler....
5 satta..15 alda....
durum ortada.. yön teyidli değil hala....
kısaya devam ben.. 5 e göre
sindi 5 dakk system short signalde 15dakk system long signalde gün system long signalde...
ne diyor systems ? realizdeyim diyor..
mbm eyer 5 dakk system long olur bende long olcayım diyor..doru diyor.. cunki diyer peryots long signalde ..
amma eyer 5 dakk system long signal vermez ben shorts 37500 kapatcayım
bazen cok detay vermek yanlış cunki okuyan kafa karısır zarar gorer.... ondan ana hats yazcayorum plan.. cok detay girceyim amma sonra karısyor hepsi..cunki abka derki [B]borsa gri [/B] doru der..
bakalım 15 dakikalık vadeli ve spotta OBO olacaklarmı........
şimdi sag omuzları işliyorlar...
buna güvenip aşagı beklenti yaratmıyorum kendime...5 al derse alırım....
sadece bu obolar olursa iyi olur diyorum...
olursa eger vadeli 15 sata gelir ama spot yine gelmez...
düşüş trendi için bize ikisininde sata gelmesi lazım......
[QUOTE=hexen;59979]bazen cok detay vermek yanlış cunki okuyan kafa karısır zarar gorer.... ondan ana hats yazcayorum plan.. cok detay girceyim amma sonra karısyor hepsi..cunki abka derki [B]borsa gri [/B] doru der..[/QUOTE]
muhteşemsin Hexen baba, takipteyiz.
[QUOTE=jelibon;59982]muhteşemsin Hexen baba, takipteyiz.[/QUOTE]
saol jelibonum dow futur bakamıyorum benim futures kapanmıs 60 dakk potansı netaraf gozukyor... shorts realiz icun o gerek ?
bunlar psikopat ya...:)
dün birbirlerini kırıyorlardı mal alacagız diye...2 kademe gevşetmeden çıktılar....
bugunde veriyorlar....ne değişti dünden bugune..
trendli günler bu günler.... degerini bilmek lazım...güniçi tabi...
200 puana sıkıştıgı günleri bilir herkes...
bugun hiç al sat yapmadım.. bu hastalıktan kurtulursam çok ekmek var burdada...
bazen kaşınıyoruz....
devam kısaya....