-
benim futures acıldı ...
vob 15 dakk system destekindeyiz... ondan dow futur dusmesine direnyoruz... amma 15 dakk system short verdiyinde (eyer verirse) hemen 37500 gorceyiz.. ben orda shorts realiz etceyim benim plan gore....
sonra eyer 37500 yeresi tutmasa terkar karar verceyim napcayıma..
amma dow futur da jelibon dediyi 9350 yeresi onemli .. amma ondan once 9410...9420 yeresi var ora asaya gecer jelibon kardesim dediyi 9350 yeresine gitcek..
-
5 dak. takip ettiğim sistem ve ucaksavar(15 dak.) sistem hala al da..
-
bahsettiğim 15 dakikalık spotun OBO hedefi tam 36200-300 gibi..
burası tam 15 dakikalıgın sat dediği yer..
o yüzden diyorum sata gelmiyor daha fazlası olması lazım diye...
burdan dönerse yine yuh derim...
dünde tam destekten çıktı yukarı..sat vermeden.....
-
buradan kısa uzak vadeli durumu çözmek zor. seçimler sonrası 1 ayda dünkü kapanışa göre abdde %5 lik yükseliş olası ama geçen yazdığım spde ekimde oluşan %10 üstü düşüşün kasıma genelde %8 düşüşler getirmesi beklenirken ikisi arasında kararsız kalınacaktır.
yani çelişki var, onun için gaplerden korunmak için vixin 30 altına inmeden gecelere flat girilmelidir.
orta vadede görülebilecek son bir ayı rallisi 2009 da düşüşün son bacağının görülmesiyle yeni dip yaparak ayı piyasası bitecektir. ancak sorun 9794 ün geçilip geçilememesinde ya da orada tuzak oluşacakmı acaba?
sevgiler.
-
bende fdow saatlik 9400-9440 altı kapanışta sata geçiyor..
şu an orda kıvranıyor
-
[QUOTE=mbm;60003]bende fdow saatlik 9400-9440 altı kapanışta sata geçiyor..
şu an orda kıvranıyor[/QUOTE]
mbm 15 dakk system tecruben ne der ? 2 negative uyumsuz var ? amma destekte ... genel ralli zamanda onem yapmaz destekten yukarya doner... amma sindi ne dersin ? beni gun system long signal korkutyor...
5dakk long signal olar eyer en iyisi kar realiz etmek doru halen..
-
spot ve vadeli 15 daklık desteklerine kadar çekildeler...uyumsuzlardı zaten..
bundan sonrası önemli.. daha sat vermediler...
bu saatten sonra herşey olur..
yukarıda dönebilirler.. satada gelebilirler..
izlemedeyiz...
sopt boyun çizgisine dogru bir atak yaptı obonun..
daha bence hedefini görmedi aşagıda...
-
hexen dostum senin yazını görmeden yazdım yukardakileri....
5 ala gelirse el mahkum ya uzayacagız ya flatlayacagız..
ben uzarımda tekrar sat verene kadar...
dediğin gibi 15 ler sat vermedi...
[B]benim kuralım spot ve vadelinin ikisininde sat vermesi...[/B]
burdan her şey olur.. destege kadar bir düzelttiler..burdan yukarı devamda olur..satada gelebilirler....
beklentim yok...
sadece sinyalin geregini yapacagım...
şuan kısaya devam....
senin gibi 37500 de realize falan etmeyi düşünmüyorum pek...
al verdiği yere kadar devam...
-
37900 den longladım..sistemler al olunca cesaret geldi..ama heran satış gelebilir(5 dak da)..dün kapanışa yakın sistem al iken kafadan 38900 den flat olmuşdum.1.000 alttan sisteme dahil olmak istedim..
-
[quote=Vob Trader;59964]kırmızı rengi severim:) en favori rengim kan kırmızısıdır:) en sevdiğim kokuda kan kokusudur:)[/quote]
VOB um traderım, EURUSD ve EURJPY kısaların yarısnı kapattım..110 pips şeker oldu..EURUSD buradan yukarı tepebilr ve ona paralel VOB30 dada bir tepki bekliyorum yukarı. Ancak yarın faiz indirim kararları gelirse EURUSD aşağı, borsa ise yukarı tepecektr muhtemelen..Borsa teptiğinde kısa için aparttayım...USDJPY dede kısa için fırsattayım..
-
bu arada ben dün umutluydum spotun 36000 altına gelmesinden..buraya vurup çektiler yukarı....verdiler çoşkuyu...
bugun o seviye 36200 gibi...
altı olursa 37500 den realize etmem ben hexen dostum....
yok dün gibi burdan tepersede yukarı kendileri bilir...
şu fdow 9400 altı olursa olay kısaya biner gibide.. yani bizdede satlar başlar gibide..
beklentinin anlamı yok....
gündüz ne alırsak kar....
geceleri bu sıralar pek şansım yok.. daha dogrusu benim hatamdan çok yanlış yaptım..
-
spot oboda boyun cizgisine dogru hareket oldu ve şimdi hedefe varması lazım....
36100 -200 gibi...