-
[quote=Larossıan;137400][URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter2.png/]"][/URL]
Ben saldım elemanları çayıra mevlam kayıra......[/quote]
laros iki ayar çek şunlara ya..sat versin..selçuklunun hatrı için...ba ba bide benimkine pasalanmış olmasın diyo :)
-
[quote=Astatin;137401]laros iki ayar çek şunlara ya..sat versin..selçuklunun hatrı için...ba ba bide benimkine pasalanmış olmasın diyo :)[/quote]
Asti dedimya çok dürüst çocuk yemedimi birşey yapamıyorum..:DÇarpılmamı istemediği için sağlam duruyor..:)))
Sen stopla istersen bu arada feyk yeme...
-
[quote=Larossıan;137402]Asti dedimya çok dürüst çocuk yemedimi birşey yapamıyorum..:DÇarpılmamı istemediği için sağlam duruyor..:)))
Sen stopla istersen bu arada feyk yeme...[/quote]
yok..kırk yıda bir sistem sinyaline uydum..al diyene kadar beklerim..sen longmusun yaw? cuma exit değilmiydin? longsan helal valla
-
yoksa yoksa IMF anlaşmasımı..yoksa yoksa
18 milyar dolar daha getiren bir iranlı dahamı yoksa yoksa
cemaate taze paramı geldi... :)
-
[QUOTE=Astatin;137404]yoksa yoksa IMF anlaşmasımı..yoksa yoksa
18 milyar dolar daha getiren bir iranlı dahamı yoksa yoksa
cemaate taze paramı geldi... :)[/QUOTE]
taze paraya gerek yok,yaptıkları soygunla hamuduyla götürdüler zaten.....
-
iran bi imf benzeri kurum kurcakms ..bıze ordan gelıoms paralar gecen gelenler avans mıs karsılıksız sımdıkılerı de alırsak bı de ustune para odıyceklerms bıze:)
-
sistem (5 dak) al verdi..saatlik zaten aldaydı..57300 den..full uzunum..artıkın 5 dak ve 60 dak a göre oynayacagım..2+2 kaldıraç...
-
dolar sözleşmelerini kademe kademe kaldırıyolar. ya dolar daki hareket yalan ya da vob 30 daki hareket yalan ya da ben yalanım anasını satiim.
-
Asti senin zellanda doları abd dolarına karşı değer kaybetmeye başladı!
-
Vere vere götürüyorlar yine..
En son 46.000 deyken de böyleydik.
-
[QUOTE=abdullah yıldız;137397]sayın tuncay şengöz mevcut dalganın c3 oldugunu düşünüyor eger öyle ise önce c4 için kısa bir aşagı sonra c5 yapmak için yön yine yukarı olacaktır bu durumda[/QUOTE]
Takibedemiyorum muhteremleri:) fakat bencede 5 dalgalık bir boğa piyasası olabilir, buna göre 1. dalga 45883 tepesinde sonlanırken, 2. dalga düzeltme 41726 dibinde oluştu, şimdi 3. dalgadayız:) bu rallide 3 ün biri 47722 tepesi ve 3ün 2 side 45932 dibi oldu, şimdi 3 ün 3ü içindeyiz yada 3 ün üçü 57446 oldu, bakalım 3ün 4 ü için düşüş 55000 seviyeleride makul, ondan sonra 5 için 62000 veya üzeri, ve oradanda 4 nolu düşüş için aynen 60000 altına sarkma hikayesi, ordanda nihai 5. dalga için 60000 üzeri yataylık veeeeee, 5. dalgada endeks 100 yüzbin :)
Bunların hepsi Global krizin 2010 ilk yarısında sonlanması ve fed faizlerini artırmaya başlamasından önce olup bitmeli, bitmeliki kriz bitti fed faiz artırımı başlayınca millete yukardan mal kitlesinler:) yani bizim piyasada 2010 mart nisan mayız zirvesi yapılmalı gibi bişey düşlünüyor olabilirler....saygılar....
-
sistem 275 den ala döndü ama ben kısada devam..bildiğiniz asti yani :)...
-
[quote=AMON RA;137409]Asti senin zellanda doları abd dolarına karşı değer kaybetmeye başladı![/quote]
nzdjpy idi o :) o aralar yiyodu hala yiyomu bilmem :)
-
Bizde yukarda yazdığım senaryo iyide, buna göre benim yurtdışı tutmuyor...örneğin dow için asla 10000 li seviyeleri göremiyorum, 9600-9700 görebilir, oda 2009 yılı içinde, fakat Kasım Aralık aylarında dow tekrar 7500 altına sarkması yüksek ihtimal, öyle ABD piyasaları bizim piyasalar gibi dereyi görmeden tepkinin düzeltmesini yapmadan çıkışa geçmez, yani dipten 9700 lere giden dow 7500 altına sarkmaya muktedirdir bence, ondan sonra ne halt ederse eder, ama bu arada gelişmekte olan piyasalara gazı verirler se işte bizim piyasa yukarda yazdığımı yada ona benzer bişey oynar:), saygılar.....
-
[QUOTE=Astatin;137413]nzdjpy idi o :) o aralar yiyodu hala yiyomu bilmem :)[/QUOTE]
Pardon ben yanlış yazmışım bakıyorum ara ara yiyo gibi!
-
Ağır vitese taktı bizim keloğlanlar:) kafası traşlı oğlanlar:) nası nası aşağıya beklerim sabırlıyım, full kısayım, 55000 e inerlerse aynen kısaları kapar uzuna geçerim, hani 5. dalga beklerim demek istiyorum, gelir gelmez, ama bu kafası traşlı oğlanlar burayı okuyosa ya 57000-58000 den döneceksiniz, yada geri çekil tekrar yukarı devam edeceksiniz başka alternatifiniz kalmadı:) saygılar....
-
[quote=bull market;137416]Ağır vitese taktı bizim keloğlanlar:) kafası traşlı oğlanlar:) nası nası aşağıya beklerim sabırlıyım, full kısayım, 55000 e inerlerse aynen kısaları kapar uzuna geçerim, hani 5. dalga beklerim demek istiyorum, gelir gelmez, ama bu kafası traşlı oğlanlar burayı okuyosa ya 57000-58000 den döneceksiniz, yada geri çekil tekrar yukarı devam edeceksiniz başka alternatifiniz kalmadı:) saygılar....[/quote]
bi aralar neremy ile cırcır ında kafaları traşlıydı..kızmasınlar :)
-
ne sıkıştı piyasa ve sistemleyin herbişey leyin...şöyleki yatayda kalma süresi uzadıkça uzun periyotların sat vereceği nokta yukarı çekiliyor..ha yok yukarı gidecekse zaten sorun değil...istop var :).
-
[U][B]Hala short yapacak kadar teminatı olan KY var m ı ?[/B][/U]
Varsa bu borsa daha 60 bine gider çünkü..
-
[URL=http://img16.imageshack.us/i/aliayj.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/951/aliayj.jpg[/IMG][/URL]
5 ve 60 daklık..
not:sistem sinyallerinin bir öncekinden biraz farklı olabilir..çünkü ayda bir kere([COLOR="Blue"]genelde ayın3-4 ünde ..ms verileri 2 işgünü öncesine ait olduğundan)(son 12 ayın)[/COLOR] opt degerleri belirlenir..agustosa ait olan [B]değişmeyecek[/B] grafik budur..
-
Ulem Py ne edeceksen et artık be sıktın valla...:mad::mad::mad:
-
[QUOTE=Larossıan;137421]Ulem Py ne edeceksen et artık be sıktın valla...:mad::mad::mad:[/QUOTE]
Bu hareketlere cuk oturacak bi laf varda! Burda söylenmez!
-
Dow'un açılışına 10 dk kala atak yaptılar! Dow nasıl açılacakki?
-
Kısaları kapattım full uzun anasını satayım, yarın akşam 59500 üzerinde boşaltırım, en tepede uzun yapıpda geceleyeceğim aklıma gelmezdi:) saygılar...
-
Vazgeçtim, 60000 üzerinde kapayacam:) gıpraşmadan bekliyorum, niyetleri kötü bunların...saygılar.
-
-
Yine vazgeçtim ALLAHIM, 59500 ede razıyım:)
-
[QUOTE=Astatin;137426]APKA aldın mesajı :)[/QUOTE]
şimdi taşıdığım uzunlardan korktumüüü
-
Uzun taşıyınca insanın yüreği pırpır ediyo yavf...
-
5 daklık sistemlerin hemen hemen hepsi [B]ekim 2008 de duman olmuşlar(hep gap yemişler[/B])..öyleki 10-14 000 arası puan kaybedenler var...ama saatlikler ekimde çoşmuş..
2 sini eşit kaldıraçla uygulayınca bu olası riski bertaraf ettiğimi sanıyorum...
-
[quote=BORSACIOZGUR;137419][U][B]Hala short yapacak kadar teminatı olan KY var m ı ?[/B][/U]
Varsa bu borsa daha 60 bine gider çünkü..[/quote]
var efenim olmaz mı, short varsa short stop da var, buradan long yok, isterse 75000 e gitsin, :D
-
[quote=onvivo;137380]Merhaba,
Şu sorumu cevaplayabilecek kimse var mıdır?:
[URL]http://forum.equis.com/forums/thread/30317.aspx[/URL]
Teşekkürler.[/quote]
Simulation.CurrentPositionValue fonksiyonunu sell order ve buy to cover kurallarında kullanırsanız çalışması lazım.Sell order ve buy to cover dışında kullanıldığı için simülasyonda pozisyona girmiyor olabilir. umarım yardımcı olur.
-
[QUOTE=mozkan;137431]var efenim olmaz mı, short varsa short stop da var, buradan long yok, isterse 75000 e gitsin, :D[/QUOTE]
Öyle diye diye buralara geldik... :D en son 57325 long devam...
-
[QUOTE=abka;137430]5 daklık sistemlerin hemen hemen hepsi [B]ekim 2008 de duman olmuşlar(hep gap yemişler[/B])..öyleki 10-14 000 arası puan kaybedenler var...ama saatlikler ekimde çoşmuş..
2 sini eşit kaldıraçla uygulayınca bu olası riski bertaraf ettiğimi sanıyorum...[/QUOTE]
Vobix in bıcırık ı kar etmiş...
[IMG]http://resim.ekibi.org/finans/vob/sistem/performans/2008/2008Ekim-BicirikSistem-Performans.PNG[/IMG]
-
[quote=enorton;137433]Öyle diye diye buralara geldik... :D en son 57325 long devam...[/quote]
57,075 short cover, flat devam, yarın gene veririm gene stoplarım yada tp yaparım, paul tudor jones ı tanır mısınız, işlem tarzını bilir misiniz, işte aynını yaparım, bilmem kaçıncı denemede bulurum tepeyi 500 puan eksiğine nasılsa :D
meraklısına
[url]http://chinese-school.netfirms.com/Paul-Tudor-Jones-interview.html[/url]
-
Manipülasyon falan hikaye, manipülasyon 1-2 gün olur, 5 ay olmaz. Marttan beri yükseliyoruz, hala manipülasyon deniliyor...
-
[quote=mozkan;137435]57,075 short cover, flat devam, yarın gene veririm gene stoplarım yada tp yaparım, paul tudor jones ı tanır mısınız, işlem tarzını bilir misiniz, işte aynını yaparım, bilmem kaçıncı denemede bulurum tepeyi 500 puan eksiğine nasılsa :D
meraklısına
[URL]http://chinese-school.netfirms.com/Paul-Tudor-Jones-interview.html[/URL]
[/quote]
Bizde en tepe bulabilecekmiyiz diye uğraşıyoruz belki paul tudor dan daha iyi bir sistem buluruz.:):)Paul bizden dahamı kafalıymış acaba?:)
-
[QUOTE=mozkan;137435]57,075 short cover, flat devam, yarın gene veririm gene stoplarım yada tp yaparım, paul tudor jones ı tanır mısınız, işlem tarzını bilir misiniz, işte aynını yaparım, bilmem kaçıncı denemede bulurum tepeyi 500 puan eksiğine nasılsa :D
meraklısına
[url]http://chinese-school.netfirms.com/Paul-Tudor-Jones-interview.html[/url][/QUOTE]
ahanda tam benim tarzım işte .. yaşasın paul amca .. :o:o:o:o:o:o:o
-
[URL=http://img200.imageshack.us/i/cevapj.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/5720/cevapj.jpg[/IMG][/URL]
daha çok 2. nesil sistemleri kastetmiştim..
mesela bu 2. nesil sistemde [B]ayı 8.000 puana yakın kar ile [/B]kapatmış..[B]ama ay içinde 9.000 puanlik bir dip var.[/B].işte o adamı buhar eder...
-
[quote=Larossıan;137437]Bizde en tepe bulabilecekmiyiz diye uğraşıyoruz belki paul tudor dan daha iyi bir sistem buluruz.:):)Paul bizden dahamı kafalıymış acaba?:)[/quote]
1980 yılında [I]Paul[/I], bir finansal varlık yönetim kuruluşu olan [I]Tudor Investment Corporation[/I]'ı kurdu. [I]Tudor Investment Corporation[/I] ve bağlı iştiraklerinden oluşan [I]The Tudor Group[/I], global sermaye, kredi, döviz, emtia piyasalarında yatırımda bulunma ve aktif trading konularında faaliyet göstermektedir ve [B]15 milyar $'lık (2006)[/B] bir fonu yönetmektedir.