-
[quote=mozkan;137440]1980 yılında [I]Paul[/I], bir finansal varlık yönetim kuruluşu olan [I]Tudor Investment Corporation[/I]'ı kurdu. [I]Tudor Investment Corporation[/I] ve bağlı iştiraklerinden oluşan [I]The Tudor Group[/I], global sermaye, kredi, döviz, emtia piyasalarında yatırımda bulunma ve aktif trading konularında faaliyet göstermektedir ve [B]15 milyar $'lık (2006)[/B] bir fonu yönetmektedir.[/quote]
Ben hangi işe başlarsam şöyle düşünürüm bunu yapan insan beyniyse bu beyinde bende varsa ben niye yapamayayım..:D:D
-
[quote=BORSACIOZGUR;137419][U][B]Hala short yapacak kadar teminatı olan KY var m ı ?[/B][/U]
Varsa bu borsa daha 60 bine gider çünkü..[/quote]
:=)+.
-
[quote=Larossıan;137441]Ben hangi işe başlarsam şöyle düşünürüm bunu yapan insan beyniyse bu beyinde bende varsa ben niye yapamayayım..:D:D[/quote]
eğitimi, sistemi, parayı bir kenara bırak, türksen eğer bu tek başına bile büyük bir problem :..:
-
peee :) 1675 karın 600 ü sizlere ömür demek isterdim ama diyemeyceği..karlı pozlar full olmadığı için nette kalan 700 puan, 1000 değil.... onu yarın gapte verirmiyiz ..sanmam..bakalım geceye muhtemelen kısa ama bakalım..ya bu long sinyallere benim alerjim var herhalde nedne uyamıyorum acep :)
-
57650 den flat..geceye rahat uyku...sistemler al da...birazda 60.000 ler falan uçuşunca ,bu kadar kar yeter dedim..
-
citiye bak citi ye spot kapanmış 57,600 den long yapar, çete iş başında gene
hehehehehe
-
yuaw ne edeyorsuuz gayri ::: bugun çokh derinnere daldım azdaha suyun yüzeyine çıkamadan atta oluyordum gayri :::
-
geceye kısa .. yaşasın paul amca ...
ilerde bende fon kuracam .. pembeoğlan investement :o :o :o :o :o :o :o :o :o ...
-
[quote=selçuklu;137448]geceye kısa .. yaşasın paul amca ...
ilerde bende fon kuracam .. pembeoğlan investement :o :o :o :o :o :o :o :o :o ...[/quote]
sn. selçuklu,
trendle
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/adsz1.png[/IMG]
:D:D:D
-
Geceye 57725 den flat.Yarına bakarız artık.
-
Ortada kapattı bizimki, şöyle 58000 i göstereydi yarın 59500 olur derdimde, şimdi diyemiyorum, yinede beklentim yukarıya, geceye uzundayım:) bırrrrrrrrrr, ne ürkütücü bişey...herkese iyi akşamlar
-
walla "rest"..geceye full kısa... 700 günlük kara güvenerek......
rest in peace olmayalım da :) :) (R.I.P)
-
-
dow kapanış tahminim . 8500 kayıtlara geçsin .. bu trendin dönüşü öyle seans içi olmayacak anlaşıldı.. bir sabah ansızın eksi 5000 gap olacak .. öyle dönecek meret .. o:o:o:o:o:o:o:
-
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/1258/screenhunter5u.png[/IMG]
Djı 9271 drence devam.
-
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/2225/screenhunter4a.png[/IMG]
Vob 58300 hedeflemiş durumda.57228 destek.
-
don cansın kapanış tahminim 9111.11 :) taraflı tahmin yani....yeter abi..basılan paralarla beleş çekelrle gazlanan veriler buraya kadar...daaa ne kadar sürcek..DJI da, marbaş, çiti, efg çetesi yokki DJ gitsin 11000 olsun..adamlar hisseyi divident için alıyorlar, tepeden küçük yatırımcıya çakayım diye değil... :)
-
MetaStock'tan anlayan kimse var mıdır?
-
03.11.92 de 33 olan imkb100 17.01.94 de 293 ü görmüş,
24.03.94 te 127 e düşmüş 16.07.98 de 4617 yi görmüş,
08.10.98 de 1818 e düşmüş 16.08.99 da 5899 u görmüş.
17 ağustos depremi sonrası ilk işlem günü olan 26.08.99 da 4872 e kadar düşmüş ve 5 ay gibi kısa bir sürede 17.01.00 de 20.617 yi görmüş.
Sonra başlayan düşüş trendi 11 eylül saldırılarının hemen sonrasına kadar devam etmiş ve
17.09.01 de 6811 görülmüş. 29.03.04 de 21317 görülerek yeniden 20000 ler denenmiş arkasından 18.05.04 de 15800 e kadar bir düşüş ve oradan başlayan yükseliş 28.02.06 günü 48192 değerine kadar devam etmiş.
27.06.06 da 31491 görülmüş ve yine oradan başlayan yükseliş 15.10.07 58864 e kadar devam etmiş. Bundan sonrasını hepimiz biliyoruz, geçen yıl kasımda 21000 lere gittik, martta yurtdışı yeni dipler yaparken biz yapmadık ve 22000 lerden döndük. ogün bugündür yükseliyoruz ve 44000 lere geldik.
Bunları işgüzarlık yapmak için yazmadım, ne kadar balık hafızalı olduğumuzu göstermek için yazdım. Şuanda 5 ayda % 100 yüksedik ve hepimiz sürekli düşeceğiz diyoruz, son 10000 puandır akademisyen ekonomistler manipülasyon var diyor ama yükselmeye devam ediyoruz. Belki de yolun başındayız, daha %100 yükselmişiz. :D Herkes biz böyle yükseliş görmedik diyor, açın bakın işte; 99 da 5 ayda %450 yukselmişiz :D
Sözün özü kafalara format atmamız lazım ve yorumcu falan dinlememek lazım, sistem al derse AL, SAT derse SAT. Daha geçen hafta Halil Reçber % 8 düşüş bekliyorum dedi, ertesi gün % 6 yükseldik :) Bunları dinleyerek bu iş yürümez...
-
pasta daki diger farkı 43 binlere inmiş bu arada..bu da epey bi tükenme var yada millet vobdan çıkıyo demek oluyo sanırm
-
[QUOTE=selçuklu;137355]57900 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :(:(:(:(:(:([/QUOTE]
Selçuklum sen hayırlı olsun dedikçe yeni zirve yapıyor bu. İstersen artık deme ya da başka bi şey de.
-
[QUOTE=marakes;137463]pasta daki diger farkı 43 binlere inmiş bu arada..bu da epey bi tükenme var yada millet vobdan çıkıyo demek oluyo sanırm[/QUOTE]
50-60,000 kontratlık azalma var APSde. Çıkış daha mantıklı.
-
seyyah nerelerde hıç gozukmuyor
-
mbm ustad ne dıyorsun uzun zamandan berı sende yoksun
bu arada kpadan dolayı f.bahçeyıde kutlarım
-
sayın mavı sızı bulmuşken altının gidişatı konusunda duşuncenızı alabılırmıyım
-
[QUOTE=okansak;137467]mbm ustad ne dıyorsun uzun zamandan berı sende yoksun
bu arada kpadan dolayı f.bahçeyıde kutlarım[/QUOTE]
geçen hafta piyasada yoktum...
dönüşte dün ve bugün ağzım açık kaldı....anlamsız çok hızlı işlemler oluyor....
barların boyu 300-400 puan.....
gün içi çok hızlı terse dönüyor piyasa...al sat yapanın kazanması imkansız kanımca.....
piyasayı kafamızda kurmaktansa,
gözümüzün önündeki piyasaya ayak uydurmak gerekiyor.....
her zaman geçerli bu.... düşecek düşecek derken çok güzel bir trendi yedik....
en azından benim için böyle.... 2 aydır kazanç sıfır... oldugumuz yerde sayıyoruz........
bunlar benim için çok iyi tecrübe oldu...
voba ben tam düşüş başlarken bulaşmıştım.....
düşüşün hepsini yaşadım..... buda ilk yükselişim oldu....
[B]şaşırdıgım nokta yükselişinde bu kadar acımasız olacagını hiç tahmin edemezdim...[/B]hadi düşerken normal...ama bu şekilde çıkış çok anlamlı gelmedi.... sonuçta hissecilere çuvalla para kazandırdılar... bu kadar kolay olmamalıydı......
var bu işin içinde bir işde....
yanlışımızda bu zaten...sistemci olarak bunu sorgulamak yanlışını yapıyoruz her zaman.....
[B]kapa gözünü uy sisteme[/B]sanane kriz varmı yokmu... sanane kriz bittimi yoksa yenimi başlıyor....sanane dowdan ,ondan bundan.....şurdan dönerden burdan dönerden....
bu yükselişi alan arkadaşları tebrik ederim.....
bu arada fener için teşekürler...
-
çok haklısınız sevgili mbm.. ciddi anlamda oturup yaptığımız hataları sorgulamalıyız..
piyasa 1 haftada 10.000 puan çıkıyor ve biz karı bırak short peşinde koşmaktan zarar ediyoruz.. kendimizi değil piyasayı sorguluyoruz..
sert çıktık düzeltme illaki gelmeli dedik hep.. 40.000 iken almadım long poz buradan mı alacağım dedik.. halbuki biz traderiz, yatırımcı değil, ve fiyat bizi ilgilendirmemeli.. her fiyattan alıp satabilmeliyiz.. zaten her fiyattan alıp satamayanlar bir gün yok olmaya mahkum vob da..
ben kendi adıma çömezim bu arenada ve ilk defa yaşıyorum böyle sert bir yükselişi..bende dahil hep endeks rakamına odaklandık..hisselerdeki çıkış potansiyelini görmezden geldik.. halbuki 2000 yılında borsada olanlara çok sıradan geldi bu sert çıkış... bugün çok sordum kendime, bu fiyattan alım yapamıyorsun, endeks rakamı 70.000-80.000 olduğunda da öylece bakacak mısın çıkışa..
bu çıkışta EW cisi de çuvalladı, FİBO cusu da çuvalladı, temel analizciler hepten çuvalladı.. çuvallamayanlar fiyata bakanlar değil, suyun aktığı tarafa bakanlardı..
-
forumumuzun maskotu pembeoğlan'ı acaba kim nick olarak alacak diye merak ediyordum..
kimsin seennn:)
-
Günaydın
[B][U]5 Ağustos Çarşamba [COLOR=blue]Yurtdışı [/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER PMI Hizmet Endeksi (Tem) 10:55 48,4 48,4 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI Hizmet Endeksi (Tem) 11:00 45,6 45,6 Yüksek [/U]
[U]GBP PMI Hizmet Endeksi (Tem) 11:30 51,8 51,6 Yüksek [/U]
GBP Resmi Rezerv Değişimi (Tem) 11:30 -$297Mlyn Düşük
[U]GBP Sanayi Üretimi (a/a) (Haz) 11:30 %0,0 -%0,6 Yüksek [/U]
GBP İmalat Sanayi Üretimi (a/a) (Haz) 11:30 -%0,1 -%0,5 Orta
[U]EUR Perakende Satışlar (a/a) (Haz) 12:00 %0,3 -%0,4 Yüksek [/U]
[U]GBP BRC Mağaza Fiyat Endeksi (Tem) 12:30 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (Tem 31) 14:00 -%6,3 Düşük
USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Tem) 14:30 -%9,0 Düşük
USD ADP İstihdam Değişimi (Tem) 15:15 -335K -473K Düşük
[B]USD ISM İmalat Dışı Endeks (Tem) 17:00 48 47 Yüksek [/B]
[B]USD Fabrika Siparişleri (Haz) 17:00 %0,0 %1,2 Yüksek [/B]
USD haftalık petrol stok verileri 17:35
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Procter & Gamble Company (PG) 0.79$ (Zaman Belli Değil)
Cisco Systems (CSCO) 0.29$ (Kapanış sonrası)
Tesco (TESO) 0.08$ (Kapanış sonrası)
[B][U][COLOR=blue]Türkiye [/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Turkcell bilanço açıklaması
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]9236[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]9249[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[QUOTE=jerfin;137470]çok haklısınız sevgili mbm.. ciddi anlamda oturup yaptığımız hataları sorgulamalıyız..
[B]bu çıkışta EW cisi de çuvalladı, FİBO cusu da çuvalladı, temel analizciler hepten çuvalladı.. çuvallamayanlar fiyata bakanlar değil, suyun aktığı tarafa bakanlardı[/B]..[/QUOTE]
çok güzel ifade etmişsin sevgili jerfin....kesinlikle haklısın.....
-
-
[quote=mbm;137473]çok güzel ifade etmişsin sevgili jerfin....kesinlikle haklısın.....[/quote]
Ben o gurupların hiçbirinden değilim..Ama itiraf ediyorum bende çuvalladım..Hesap basit..Param zirve değerinin %5 civarı altında şu an..Üstelik o zirve 30 endeks 30000 iken olmuştu..Endeks 27000 puan çıkmış, ben nal bile toplayamamışım..Genelde 5 kaldıraç kullanırım..Sistem 1 kaldıraçla bile %205 civarı yapmış yılbaşından bu yana..Kendimi çok ayıplıyorum..Şu trendi yakalasak, free forever olabilirdim maddi olarak.. Ama rövanşı almaya pis istekliyim.. :) Burası VOB burdan çıkış yok:..::..::..:
Bu arada pembeoğlan hoş gelmiş...:)
-
Günaydın forumun güzel insanları!
-
[quote=AMON RA;137476]Günaydın forumun güzel insanları![/quote]
AMAN Ra!
Sen bilirsin.. Bu çekirge kaç kere daha sıçrayacak ya...57500..ayıp denen bişey var yahu...hayır biliyorum sne peygamber devesisin ama vardır çekirgelerle biir hukukun..bir sor bir araştır yaw...selçuklunun yılanları, pembeoğlanları çiyanlarındna ahyır gelmedi belki çekirgelerden hayır gelir:D
aman ra..aman ha!
-
-
SİSTEM 1 MAVİ KIRMIZIYA DEĞMEDİKÇE DOKUNMA
[URL="http://img142.imageshack.us/i/screenhunter1c.png/]"][URL=http://img142.imageshack.us/i/screenhunter1c.png/][/URL][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/402/screenhunter1c.png[/IMG][/URL]
SİSTEM 2 MAVİ KIRMIZIYA DEĞMEDİKÇE DOKUNMA
[URL="http://img196.imageshack.us/i/screenhunter3y.png/]"][URL=http://img196.imageshack.us/i/screenhunter3y.png/][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/1329/screenhunter3y.png[/IMG][/URL]
Çok basit sistemlerle bile para kazanmamanız içten bile değildi kazanamadıysanız kendinizi geçekten sorgulamanız lazım.
-
[QUOTE=Astatin;137477]AMAN Ra!
Sen bilirsin.. Bu çekirge kaç kere daha sıçrayacak ya...57500..ayıp denen bişey var yahu...hayır biliyorum sne peygamber devesisin ama vardır çekirgelerle biir hukukun..bir sor bir araştır yaw...selçuklunun yılanları, pembeoğlanları çiyanlarındna ahyır gelmedi belki çekirgelerden hayır gelir:D
aman ra..aman ha![/QUOTE]
ÇEKİRGELERİN PİLİ BİTTİ! Asti birkaç gündür bi tarafa gidemiyoruz düşmüyoruz ama zirveyide geçemiyoruz anlayacağın.Pil bitti SIK DİŞİNİ VERME CANINI ASTİ DAYAN KURBAN OLAM! :..:
-
[quote=Larossıan;137479]SİSTEM 1 MAVİ KIRMIZIYA DEĞMEDİKÇE DOKUNMA
[URL="http://img142.imageshack.us/i/screenhunter1c.png/]"][/URL]
SİSTEM 2 MAVİ KIRMIZIYA DEĞMEDİKÇE DOKUNMA
[URL="http://img196.imageshack.us/i/screenhunter3y.png/]"][/URL]
Çok basit sistemlerle bile para [COLOR=red]kazanmamanız içten[/COLOR] bile değildi kazanamadıysanız kendinizi [COLOR=red]gerçekten[/COLOR] sorgulamanız lazım.[/quote]
Tamam laros bizde şakadan sorgulamamız lazım demedik, gerçekten dedik:..:
(Ha bu arada içten olan kazanmamızdı...kazanamamız değil..eğer öyleyse zaten kazanamadık:..::..::..:)
-
ikmb 100 45000 görüldü sonunda...
-
AAAA makasa noolldu )
sonunda veriş işareti mi bu ? 57450 LONG 57650 SHORTSSS