38250 üzerinde 40300 ilk hedef olabilir ...
Printable View
38250 üzerinde 40300 ilk hedef olabilir ...
[QUOTE=selçuklu;60017]dünkü kısalarla devam ... sistem satta arkaya yaslandım ..stoplossu yazmayacağım artık haha .. yazınca ... stoploss seviyem güniçi en yüksek oluyor .. hahaha :D :D :cool:[/QUOTE]
38100 den uzuna döndüm .. sistem öyle dedi benim suçum yok .. haha ..
tek tırstığım nokta vadeli 15 dk obo olabilir .. şeytan üçgeni gib ortalık ... .. rahat poz yok .. :mad:
EURUSD ek short .65 den..VOB dada kısaya takviye
[QUOTE=Astatin;60051]EURUSD ek short .65 den..VOB dada kısaya takviye[/QUOTE]
forexformulada dün eur/usd de dünyanın alsatını yapıp ... yatmadan tüm teminata kısa açıp kapatmıştım bilgisayarı .. ... akşam kapatacağım o kısayı .. usd/jpy de long için tetikteyim ....
[quote=selçuklu;60052]forexformulada dün eur/usd de dünyanın alsatını yapıp ... yatmadan tüm teminata kısa açıp kapatmıştım bilgisayarı .. ... akşam kapatacağım o kısayı .. usd/jpy de long için tetikteyim ....[/quote]
e foruma bir çay ısmarlarsın formula yı kazanırsan.. :)
[QUOTE=Astatin;60054]e foruma bir çay ısmarlarsın formula yı kazanırsan.. :)[/QUOTE]
ne demek tabiki .. zevkle ...
.. az helvamı yemediler .. haha :) :)
[quote=Astatin;60054]e foruma bir çay ısmarlarsın formula yı kazanırsan.. :)[/quote]
bem ısmarlayamıyroum çünkü ek pozisyonları stopladım, dünden kalanları da kapadım..nette 3 kuruş kalmadı kar :) sabah bir ara %35 yukarıdydı overall :) ne oldum demeyecen ne olacam diyecen :)
bu uzunlar hoşuma gitmiyor...
fdow 9520 üzeri şart..
yoksa sat veririz aynı yerden.....
bir anlamı kalmaz......
[QUOTE=hexen;59975]sindi ana plan unutmayım...
ana plan gün system long signalde ... 37700 üstesinde 45000 potans var dedim ana plana gore...
sindi orası 37500 oldu eyer 37500 üstesinde kalır ben gece short yatmaycayım.. hem ana plan gore hem gun system long signalde halen...
dün gece kurduyum plan bugune plandı.. ondan 39700 yeresinden asaya 37500 potans var amma halen ana plan ustesindeyiz. ondan dikat cok dikat[/QUOTE]
evet ana plan dahildeyiz dikat demem bundandı ...
ana plan icinde 39700 yeresinden 37500 yeresine olan potans gercek oldu.. sindi ana plan devam edyor..
5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde gün system long signalde
sindi asayadan long eden icun onem yeri 37500 artk.. orası asaya olmasa system short signale kadar longs tutma icabı
[QUOTE=mbm;60057]bu uzunlar hoşuma gitmiyor...
fdow 9520 üzeri şart..
yoksa sat veririz aynı yerden.....
bir anlamı kalmaz......[/QUOTE]
fdow 9520 üzerine çıkınca rahatladım biraz..
uzuna devam şimdilik.....
[url]http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx[/url] 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.
[QUOTE=hexen;60023]Sindi dünki kurduyum plan asayada bunun realiz yeresini bugun plan dahil ettim ..yani 37500 yeresi.. amma ben 37650 realiz ettim..
sindi düsme devam icun yeni düsme potans acılması gerek...
yeni düsme potans nasıl acılır?
yeni düsme potans 37500 asayasında acılır.. sindilik flat izliyorum.. systems göz ucla izleyceyim..
eyer systems long signal olur bende long alcayım.. amma sindilik flat[/QUOTE]
ben neyaptım...
ben system göz uçla izledim 5 dakk system long signale gecti long ettim .. long malyetim 38100