-
[quote=selçuklu;417261]ahha unlu patron gelmiş .... .. bu excali unlu diyip duruyodu ..unlimited patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin ..[/quote]
ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu Astatin selpatros diyip duruyodu selçuklu patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin....dng
-
[quote=Astatin;417249]Volvo konusu ayrı da VOLVOX daş kibiydi be haciii:)[/quote]
süper arabada yannız benimkisi 1.6 2004 rampa aşşa cok fena.. emme yukarı gelince inat ediyyi...nişadır mı sürmem lazım bilmmiimm..:mad:::::::
-
[QUOTE=flexy;417248]o zaman megane, daha da bişi demiyorum :)))[/QUOTE]
cıx .dng
-
[quote=unlimitted;417264]cıx .dng[/quote]
cıx mı....hımm.. o ne la... özenti soradan görmelere cix diyolardı onun arabasını da mı çıkarmışlar..way**..dünya nereye gidiyor:p
-
[QUOTE=Astatin;417262]ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu Astatin selpatros diyip duruyodu selçuklu patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin....dng[/QUOTE]
ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu selçuklu pikidap diyip duruyodu astatin patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin... :::
-
o havatar hexen abinin değilmiydi unlu patron çok ayıp ...
-
[quote=selçuklu;417267]ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu selçuklu pikidap diyip duruyodu astatin patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin... :::[/quote]
ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu selçuklu " ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu selçuklu pikidap diyip duruyodu astatin patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin..." diyip duruyordu pikidap patrona...patron hoşgeldin..nerdesin...:::
-
[quote=Astatin;417266]cıx mı....hımm.. o ne la... özenti soradan görmelere cix diyolardı onun arabasını da mı çıkarmışlar..way**..dünya nereye gidiyor:p[/quote]
beni bindirdiydi otosuna bi angara gecesinde..dolaştıydık az..ama hankı araba olduvunu söölemem gayri..ha pis gachıo ama o ayrı..:)))
-
[quote=selçuklu;417268]o havatar hexen abinin değilmiydi unlu patron çok ayıp ...[/quote]
havatardaki cin ali fena dövişiyyy...gözümü alamayiimm yawf:p:p
-
[quote=ATHLON;417270]beni bindirdiydi otosuna bi angara gecesinde..dolaştıydık az..ama hankı araba olduvunu söölemem gayri..ha pis gachıo ama o ayrı..:)))[/quote]
Buldum, fohus :::
-
[QUOTE=Astatin;417269]ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu selçuklu " ahha selçuklu patron gelmiş .... .. bu selçuklu pikidap diyip duruyodu astatin patrona ... patron hoşgeldn ... nerdesin..." diyip duruyordu pikidap patrona...patron hoşgeldin..nerdesin...:::[/QUOTE]
ahha sazan abi gelmiş ... bu astatin .. excaliye unlu diyip duruyodu unlimted patrona ...
-
[quote=selçuklu;417273]ahha sazan abi gelmiş ... bu astatin .. excaliye unlu diyip duruyodu unlimted patrona ...[/quote]
işte bunlar hep **x